Columbus – Chicago 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 0:5 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:5 (kon.)
Carolina – Detroit 4:5 (1:2 po s.n.) | Nashville – Tampa 0:3 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 5:0 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:4 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.)
Vegas – Arizona 1:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 11.04.2021, 04:37 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezké nedělní brzké ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak zámořské NHL. Ta má na programu další porci zápasů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Los Angeles Kings.
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose Sharks jsou v tabulce Západní divize na šestém místě a připsali si rovných čtyřicet bodů. Na čtvrté místo, které znamená postup do vyřazovacích bojů o vytoužený Stanley Cup, mají ztrátu už jen tří bodů, a to mají ještě dva zápasy k dobru. I když sezónu moc dobře nezačali a měli ztrátu vyšší, nyní se začínají zvedat a zatím to tedy vypadá, že jejich šance na play-off zcela jistě žijí. Žraloci měli šňůru čtyř výher za sebou, kterou jim pokazili mocní Kačeři z Anaheimu, když vyhráli 5:1. Naposledy ale tento neúspěch odčinili a ve svém teritoriu vyhráli 5:2 nad Los Angeles Kings. Uspějí proti losangeleským Králům i dnes?

    Nejproduktivnější hráči

    Evander Kane 16+19
    Logan Couture 14+12
    Tomáš Hertl 12+13
     
    Los Angeles Kings

    Hosté z Los Angeles Kings dýchají hokejistům San Jose Sharks na záda. V tabulce ve stejné divizi jsou sedmí s šestatřiceti body. I oni tak stále mohou pomýšlet na vyřazovací boje, ovšem jejich soupeř je na tom o něco lépe a do elitní čtyřky má blíže. Kings po třech prohrách v řadě za sebou zabrali porazili doma Arizonu těsně 4:3. Na tuto ale nenavázali, jak už bylo zmíněno, v posledním odehraném duelu padli na ledě Žraloků 2:5 a dnes tak touží oplácet. Znovu nás čeká atraktivní utkání v rámci nejlepší hokejové ligy na světě a určitě budeme sledovat pěknou hokejovou podívanou.

    Nejproduktivnější hráči

    Anže Kopitar 8+33
    Drew Doughty 8+22
    Alex Iafallo 10+14
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly sedmkrát, dnes to bude jejich poslední vzájemný duel. A rozhodně mají hosté co napravovat. Se Žraloky totiž šestkrát padli a jen jednou dokázali zvítězit.
     
    Česká a slovenská stopa

    Tomáš Hertl (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Josef Kořenář (SJS)
    Christián Jaroš (SJS)

    Martin Frk (LAK)
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Ch. Jaroš, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Balcers – Leonard, Gambrell, Donato – Sörensen, Marleau (A), Viel.

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), M. Anderson, S. Walker, Wolanin, Clague, Määttä – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – T. Moore, Anderson-Dolan, J. Carter – Lizotte (A), Athanasiou, Wagner – A. Kempe, Lemieux, Vilardi.

    Rozhodčí: Rank, Kozari – Rody, Mills.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Od úvodního vhazování jsou u puku hosté a hned se snaží projít do prvního útoku tohoto duelu.
     
    00:25
    Ovšem hned přišli o kotouč a na druhou stranu se vydali Žraloci. Jonathana Quicka pak hned prověřil Kevin Labanc a donutil ho přerušit hru.
     
    01:05
    O chvíli později pak na Quicka střílel také Radim Šimek, český bek ve službách Sharks ale také mířil mimo tři tyče. Znovu je hra přerušena, buly po levé ruce Quicka.
     
    01:42
    V obranném pásmu San Jose si nyní akci vytvořili hráči Los Angeles, ale i Martin Jones byl mezi třemi tyčemi pozorný a kotouč za svá záda po pokusu Anžeho Kopitara nepustil.
     
    03:17
    Zakázané uvolnění Sharks a hra se stěhuje před Martina Jonese, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:09
    Tomáš Hertl se natlačil na pravou stranu a poté svižnou střelou dostal puk na Jonathana Quicka, ale tomu pomohla obrana a nemusel do zákroku.
     
    04:42
    Hned na to se do pásma domácích dostali hosté a Brent Burns musel zakročit coby obránce San Jose a poté poslal kotouč do středního pásma.
     
    05:33
    Jonathan Quick si vyjel ze své branky a za ní pak dostal puk na hůl. Ten poslal okamžitě prvnímu bekovi Los Angeles a hosté tak pádí do další útočné akce na opačnou stranu.
     
    06:19
    Erik Karlsson zastavil soupeře v jeho rozletu a nedovolil, aby Mikey Anderson ohrozil branku Martina Jonese.
     
    06:57
    Alex Iafallo operoval před domácí klecí, marně ji však dobýval. Po zisku puku pak Žraloci otáčejí hru před Jonathana Quicka, který se už připravuje ve svém brankovišti.
     
    07:43
    Nahozený puk do obranného pásma Los Angeles sebral Drew Doughty a Kings tak znovu míří před domácí branku.
     
    08:16
    Před ní však příliš mnoho času nepobyli a domácí pak znovu točí dění na ledě před Jonathana Quicka, jenž je zatím více zatížen, než Martin Jones.
     
    09:05
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Jeff Carter – 2 min., sekání).
     
    09:05
    Následuje první komerční přestávka a po ní si jako první zahrají přesilovou hru Sharks. Vyloučen je Jeff Carter na dvě minuty za sekání.
     
    09:13
    Z obranné třetiny hned puk vyvážejí před soupeřovu klec domácí hráči a jdou do první akce této přesilové hry.
     
    09:35
    Jenže hosté se dostali rychle na kotouč a vyhazují ho až před Martina Jonese. Sharks tak musejí do další akci od jeho branky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:05
    A další vyhození puku až před domácí branku a minuta z přesilovky San Jose je minulostí.
     
    10:36
    Domácím se zatím početní výhoda rozhodně nedaří dle jejich představ, zatím se nedostali do výraznějšího ohrožení Quickovy branky.
     
    10:44
    Až nyní se to povedlo Rudolfsi Balcersovi, jenž z levého kruhu vyslal štiplavou střelu, kterou hostující brankář pokryl. Hra je zastavena a vhazuje se po pravé ruce Quicka.
     
    11:05
    Los Angeles je v plném počtu.
     
    11:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jen chvíli po tom, co se hosté ubránili v oslabení, udeřili a jdou do vedení. Od modré čáry střílel Andreas Athanasiou, odražený puk, který domácímu brankáři vypadl za zády, si před ním našel JEFF CARTER a z brankoviště ho pak uklidil za čáru – 0:1. Asistence: Andreas Athanasiou a Mikey Anderson.
    11:43 Jeff CARTER - 0:1
     
    13:14
    Domácí si vynutili tlak před brankou hostů a ránou od modré čáry Quicka prověřil Brent Burns a hostující gólman proti jeho jedovce uspěl.
     
    13:43
    Další komerční pauza.
     
    14:15
    Kevin Labanc se snažil dorážet puk před Quickem, ale neúspěšně. Hned na to pak fauloval hostující hráč a Žraloci si zahrají další početní výhodu.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Dustin Brown – 2 min., podrážení).
     
    14:41
    Timo Meier tlačil před soupeřovou brankou, ale střela švýcarského útočníka končí mimo tři tyče a hned na to se pak hosté osvobozují.
     
    15:04
    Nyní dokonce Timo Meier orazítkoval tyč hostující branky a vzápětí zahrozil před Jonathanem Quickem znovu, ale ten byl pozorný a kryje.
     
    15:23
    Brent Burns od vlastní branky zaváží kotouč do útočného pásma, Sharks tak míří do další přesilovkové akce. Rádi by ještě v této třetině stihli vyrovnat.
     
    16:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Po Leonardově střele vypadl Quickovi puk a před ním byl připraven DYLAN GAMBRELL, jenž ho dopíchl za jeho záda – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: John Leonard a Christián Jaroš.
    16:54 Dylan GAMBRELL - 1:1
     
    18:33
    Ještě je tu jedna komerční přestávka.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Domácí to ještě zkusili před brankou hostů, ale Gambrellova střela se neujala. To bude z této části hry už vše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Nejprve se do vedení dostali hosté, kteří otevřeli účet zápasu díky střele Jeffa Cartera po tom, co se ubránili v oslabení. Nicméně domácí stihli vyrovnat, když odražený puk dostal za Quickova záda Dylan Gambrell a začínalo se tak od začátku. Do druhé třetiny se tak půjde za nerozhodného stavu 1:1.
     
    Střely na branku: 12 – 6
     
    Další třetina začne přibližně v 5:31.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhou třetinu začínají domácí hráči v hostujícím teritoriu a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
     
    20:50
    Hosté se však dostali na kotouč a ten vyhodili do středního pásma, poté pokračovali dále do útoku, ale před Jonesem nic nevymysleli.
     
    21:40
    Nikolaj Knyžov sebral soupeři puk a poté se spoluhráči šel do útočné akce, ale tu Ryan Donato nezakončil přesně. Na druhé straně pak Jones vyrazil střelu Jeffa Cartera.
     
    22:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení. Jeff Carter z pravé straně poslal přihrávku těsně před Martina Jonse, kde svoji hůl natáhl ANDREAS ATHANASIOU, zvedl puk a poslal ho pod víko Jonesovy klece – 1:2. Žraloci tak musejí opět dostahovat. Asistence: Jeff Carter a Olli Määtä.
    22:28 Andreas ATHANASIOU - 1:2
     
    23:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě nestihli ani vzpamatovat z toho, že znovu prohrávají a rázem je to už o dva góly. Anže Kopitar našel před domácí klecí volného ALEXE IAFALLA, jenž si přehodil kotouč na bekhend a poté ho pověsil k bližší odkryté tyči – 1:3. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
    23:23 Alex IAFALLO - 1:3
     
    24:48
    Nyní Jonathana Quicka prověřil Tomáš Hertl, ovšem jeho pokus brankář Kings zastavil a notně tak svůj tým podržel a také dvoubrankový náskok.
     
    25:30
    Hosté jsou na koni a znovu se dostali do útočného pásma, kde musel Martin Jones opět zasahovat. Hra je zastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    26:07
    Evander Kane v obranné třetině získal puk na svoji hůl a vyvezl ho až před Jonathana Quicka, ale Sharks před ním nic nevymysleli.
     
    26:23
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:23
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Sean Walker – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:23
    Po pauze budou mít Sharks další přesilovou hru a budou se snažit ji využít, aby se dostali na kontaktní branku.
     
    26:30
    Hosté se hned na začátku oslabení dokázali osvobodit, nyní už ale domácí celek operuje před brankou Jonathana Quicka.
     
    27:14
    Brent Burns nahodil kotouč před branku soupeře, ale Logan Couture svou teč namířil jen vedle pravé tyče z pohledu Jonathana Quicka.
     
    27:54
    Další pokus domácích, Labancovu střelu chtěl tečovat Dylan Gambrell, leč neúspěšně. Po zisku puku se pak hosté znovu osvobozují.
     
    28:23
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Anže Kopitar – 2 min., podrážení).
     
    29:12
    Záhy přišla další přesilovka pro Sharks, ubrání se hosté znovu nebo se Žraloci dostanou na kontaktní branku?
     
    29:41
    Timo Meier tečoval puk před Jonathanem Quickem, ale neúspěšně. Následovala střela Brenta Burnse, po které se na kotouč dostali hosté a rychle ho vyhazují před Martina Jonese.
     
    30:31
    A další výhoz puku až před domácí branku, hosté se zatím znovu velmi dobře brání v oslabení, které chtějí zvládnout. A daří se jim to.
     
    31:03
    Anže Kopitar je na ledové ploše a Los Angeles je v plném počtu.
     
    31:40
    Další neúspěšný pokus domácích, Nikolaj Knyžov se netrefil z pravého kruhu. Hned na to následovala akce hostů, po níž jeden z nich orazítkoval beton Martina Jonese.
     
    31:58
    Další komerční pauza.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Mario Ferraro – 2 min., držení).
     
    32:11
    Hosté hrají vůbec svou první přesilovou hru. Anže Kopitar se dostal před Martina Jonese, jeho svižná střela ale nekončí za jeho zády.
     
    32:52
    Brent Burns zachytil rozehrávku soupeře a okamžitě pak vyhodil kotouč až do pásma Los Angeles. Sharks pak velmi rychle střídají.
     
    33:46
    Athanasiou z otočky střílel z prostoru mezi kruhy, ale beton Jonese byl na místě. Domácí se záhy osvobozují.
     
    33:58
    Sharks jsou v plném počtu.
     
    34:01
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:01
    Na řadě je další komerční přestávka a při vyloučení Kanea čeká hosty další početní výhoda.
     
    34:25
    Hosté od vlastního brankáře zakládají další akci a dostávají se před klec Martina Jonese.
     
    34:34
    Jenže domácí se hned dostali k vyhození puku a ten letí až před Jonathana Quicka.
     
    35:15
    Ve vlastním oslabení se natlačil před hostující branku Tomáš Hertl, ale nedokázal kotouč dostat za záda hostujícího brankáře.
     
    36:01
    Žraloci zvládli další oslabení a už jsou v plném počtu.
     
    36:29
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před branku Jonathana Quicka, vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce. Sharks zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    36:44
    Labanc střílel z mezikruží, ale nebyl úspěšný. Na druhé straně se do střely opřel Walker, ale tváří v tvář Jonesovi neuspěl. Ten kotouč zastavil a zároveň i přerušil hru. Buly po jeho pravici.
     
    37:15
    Christián Jaroš se snažil ubránit Trevora Mooreho, ale nepovedlo se. Ten se dostal do blízkosti Martina Jonese a z forhendu pak orazítkoval tyč jeho branky!
     
    37:47
    Nepovedená přihrávka Brenta Burnse končí ztrátou puku a poté před Jonesem střílel Anže Kopitar, ale nebezpečí domácí brankář opět uhasil.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brent Burns – 2 min., sekání).
     
    38:20
    Brent Burns svým faulem nabídl další přesilovku hostům, ti už operují před brankou Martina Jonese. Po chvilce si brankář San Jose připisuje další přesný zákrok po svižné střele Athanasioua.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nejprve se po pravém křídle protáhl do útočného pásma Mario Ferraro, jenž svou střelou ohrozil Quicka. Posléze ale šli do rychlého protiútoku hosté a z pravé strany z mírného úhlu pak Jonese nachytal DUSTIN BROWN – 1:4. Hosté tak mají před třetím dějstvím tříbrankový náskok. Bez asistence.
    39:52 Dustin BROWN - 1:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní dominovali hosté, kteří se dostali postupně do tříbrankového trháku. Nejprve strhnul vedení na stranu Kings Andreas Athanasiou, vzápětí pak skóroval Max Iafallo. A aby toho nebylo pro Žraloky málo, osm vteřin před koncem druhé části hry z úhlu překonal Jonese Dustin Brown a hosté mají slušně nakročeno k výhře v dnešním duelu.
     
    Střely na branku: 16 – 19
     
    Další třetina začne přibližně v 6:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Martin Jones, přichází Josef Kořenář.
     
    40:01
    Domácí brankoviště opustil Martin Jones, na jeho místo naskočil český brankář Josef Kořenář.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:55
    Jonathan Quick si na začátku třetí třetiny připsal zákrok proti střele Tomáše Hertla a podržel svůj tým.
     
    42:24
    Anže Kopitar z pravé strany prověřil Josefa Kořenáře, který si připsal zákrok a po něm hru přerušil. Buly po jeho levé ruce.
     
    42:52
    Evander Kane střílel na pravé straně z otočky, jeho pokus však betony zastavil Jonathan Quick. Následně pak hosté otáčejí hru před Josefa Kořenáře.
     
    43:52
    Další marná snaha Žraloků snížit svou velkou ztrátu, hosté hrají velmi pozorně v obraně a nepouštějí soupeře do zakončení před Jonathanem Quickem.
     
    44:41
    Josef Kořenář byl pozorný ve svém brankovišti, nakonec nemusel zasahovat. Pokus Austina Wagnera šel mimo tři tyče.
     
    45:25
    Alex Iafallo zblízka ohrozil domácí branku, Kořenář jeho pokus kryl. Nakonec to ale byla akce ofsajdová, hra je tedy vykázána zpět do středního pásma.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jeffrey Viel – 2 min., podrážení).
     
    46:02
    Sharks hrají opět v oslabení, hosté se usadili před brankou Josefa Kořenáře, ten ale své brankoviště uhájil a následně pak se jeho spoluhráči dostali k vyhození puku až před branku Kings.
     
    46:47
    Dustin Brown si vyšlápl na Josefa Kořenáře, ten pokus vykryl a poté se znovu domácí celek osvobozuje.
     
    47:27
    Josef Kořenář si připsal důležitý zákrok proti střele Maxe Iafalla z hrany levého kruhu. Před dotírajícími hosty pak raději hru přerušil.
     
    47:38
    Žraloci jsou v plném počtu.
     
    48:40
    Domácím se stále nedaří snížit tříbrankové manko, aby se ještě mohli vrátit zpět do zápasu. Hosté naopak hru kontrolují a příliš se už nikam neženou.
     
    49:26
    Rudolfs Balcers na pravé straně švihl do puku, ten se odrazil od jednoho z hostujících obránců a skončil u zadního mantinelu. Nadále však pokračuje hostující akce.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:04
    Polovina třetí třetiny je pryč, hosté stále drží bezpečný tříbrankový náskok.
     
    50:47
    Evander Kane obkroužil branku hostů, chtěl se dostat před ní a to se mu poté povedlo. Ale nedočkal se přihrávky. Nemohl tak dobrou akci zakončit.
     
    51:27
    Burns poslal kotouč na levou stranu pro Evandera Kanea, ale ten to měl na dlouhou hůl. K puku se dostal až po chvilce a domácí stále útočí.
     
    52:05
    Rána Burnse od modré čáry skončila na Quickovi, jenž si připsal po delší době přesný zákrok.
     
    52:17
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Olli Määttä – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Žraloci snižují na rozdíl dvou branek. Ve zmatku před hostujícím brankovištěm, kde vznikla pořádná mela o puk, ho nakonec za brankovou čáru dotlačil TIMO MEIER a dává tak svému týmu ještě malou naději na úspěch v tomto utkání – 2:4. Asistence: Tomáš Hertl a Ryan Donato.
    52:31 Timo MEIER - 2:4
     
    53:49
    Adrian Kempe na druhé straně střílel z prostoru mezi kruhy, Josefu Kořenářovi pomohla obrana, takže český brankář nemusel zasahovat.
     
    54:10
    Další komerční přestávka.
     
    54:42
    Žraloci ještě vycítili šanci a dostali se do další akce před hostující brankou. Ale jejich pokus byl nepřesný. Následně pak se hosté dopustili zakázaného uvolnění.
     
    55:31
    Hosté drží kotouč co nejdále od své branky a brání své vedení. Domácím se nyní hůře procházelo do útočného pásma.
     
    55:57
    Kevin Labanc se dostal do zakončení před Jonathanem Quickem, ale ten nakonec díky pomoci obrany nemusel vůbec zasahovat.
     
    56:33
    Hosté nepouštějí domácí celek k odvolání brankáře, puk mají u sebe a od vlastní branky ho pak dostávají na druhou stranu.
     
    57:17
    Dylan Gambrell nezachytil v útočném pásmu puk a hned na to se hosté dostali před Josefa Kořenáře, jenž pokryl další pokus a přerušil hru. Následuje komerční přestávka a po ní pak buly před jeho klecí.
     
    57:30
    Hosté jsou stále v pásmu domácích, kde operují před Josefem Kořenářem. A tam si pak vynutili faul a to je asi konec nadějím pro Žraloky.
     
    57:30
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., podrážení).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Athanasiou vyvezl puk z obranné třetiny až před Josefa Kořenáře, ale hosté poté před jeho brankou nevystřelili. Po chvilce už ano a domácí brankář má další zákrok.
     
    58:49
    Ve vlastním oslabení ve spolupráci s Tomášem Hertlem střílel z levé strany Brent Burns, ale na Quicka si nepřišel.
     
    59:27
    Nadvakrát nyní střílel před Josefem Kořenářem Adrian Kempe, ale ten si znovu poradil i díky obranné pomoci Nikolaje Knyžova.
     
    59:57
    Ještě je tu postavení mimo hru Kings a hra se stěhuje do středního pásma, kde se tři vteřiny před koncem bude ještě vhazovat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hráči ve třetí třetině snížili na rozdíl dvou branek, když přesilovou hru využil ve třiapadesáté minutě Timo Meier, ale na jeho trefu už nedokázal nikdo navázat a hosté si tak z ledu Žraloků odvezou dva body do tabulky, Sharks naopak dnes nezískali ani jeden bod.
     
    Střely na branku: 28 – 26
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Martin Jones (SJS) – 15 zákroků, 4 OG, úspěšnost 78,9%, odchytal 39:57
    Josef Kořenář (SJS) – 7 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 19:26
    Jonathan Quick (LAK) – 26 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,9%, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, 0 účast, 4 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 20:23
    Radim Šimek (SJS) 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 12:31
    Christián Jaroš (SJS) 0+1, -1 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 10:43
    Josef Kořenář (SJS) – 7 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 19:26
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jeff Carter (LAK) 1+1
    2. Andreas Athanasiou (LAK) 1+1
    3. Dustin Brown (LAK) 1+1
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký start do nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (07:13:18)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Gambrell (Leonard, Ch. Jaroš), 53. Meier (Hertl, Donato) – 12. J. Carter (Athanasiou, M. Anderson), 23. Athanasiou (J. Carter, Määttä), 24. Iafallo (Kopitar, D. Brown), 40. D. Brown


    San Jose Sharks: M. Jones (41. Kořenář) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Ch. Jaroš, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Balcers – Leonard, Gambrell, Donato – Sörensen, Marleau (A), Viel.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), M. Anderson, S. Walker, Wolanin, Clague, Määttä – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – T. Moore, Anderson-Dolan, J. Carter – Lizotte (A), Athanasiou, Wagner – A. Kempe, Lemieux, Vilardi.

    Rozhodčí: Rank, Kozari – Rody, Mills
    bahis siteleri