Švýcarsko – Kanada 0:7 (kon.) | Finsko – Německo 10:0 (kon.) | Rusko – Česko cz 11:1 (kon.)
Lotyšsko – Švédsko 0:7 (kon.)
konec
Finsko
10:0 (5:0, 3:0, 2:0)
Německo
Sobota 01.05.2021, 03:10 • Comerica Center, Frisco, TX • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    58:47
    V závěru utkání přichází ještě jedno vyloučení na německé straně. Forčekující Julian Lutz ve snaze vypíchnout kotouč rozehrávajícímu Suomimu soka podrazil.
    53:13 Ville KOIVUNEN - 10:0
     
    53:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Desítka padla! Dvouciferný počet gólů dovršil VILLE KOIVUNEN, jenž svižnou forhendovou střelou poslal puk za brankovou čáru mezi betony Ganze. Asistence: Aleksi Heimosalmi.
    48:52 Samu SALMINEN - 9:0
     
    48:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Zkrácená přesilovka využita, k desítce chybí jediný gól. Koivunen mohl střílet, ale ještě viděl před brankou SAMU SALMINENA, ten poslal černou gumu do sítě přirozeným pohybem brusle. Asistence: Ville Koivunen a Samu Tuomaala.
     
    47:31
    Klasická přesilovka Německa skončila předčasně. Sebastian Cimmerman nestíhal rozjetého Sisu Yliniemiho, zastavil ho pouze za cenu podrážení.
     
    45:52
    Hokejisté v bílých dresech mají k dispozici více jak půlminotovou přesilovku pěti proti třem! Ideální příležitost ke vstřelení gólu. Obránce Topias Vilén odjíždí pykat za hrubost.
     
    44:31
    Kombinaci v útočném pásmu přerušil spoluhráčům nesmyslným zákrokem finský útočník Rasmus Ruusunen. Protihráči v předbrankovém prostoru přesekl hokejku.
    39:59 Viljami JUUSOLA - 8:0
     
    39:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Favorit vteřinu před koncem druhé třetiny přidal osmý kousek do sbírky! Ofenzivu podpořil obránce VILJAMI JUSSOLA. Dostal nahrávku mezi kruhy a střelou zápěstím poslal puk do sítě mezi vyrážečkou a betonem brankáře. Asistence: Samu Salminen a Ville Koivunen.
     
    36:48
    Roman Zap vypíchl kotouč Vaisanenovi, který jej nezastavil ani s přispěním nedovoleného zákroku. Německý útočník zakončil únik bekhendovou kličkou, s níž si Helomaa poradil. Německo nesnížilo, ale bude hrát přesilovou hru.
    26:23 Samu SALMINEN - 7:0
     
    26:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Karjalainena využili i klasickou přesilovku a disponují již sedmibrankovým náskokem. Tuomaala viděl v pravém kruhu SAMU SALMINENA, Ganz se přesunul k levé tyči příliš pozdě. Asistence: Samu Tuomaala a Jimi Suomi.
    25:35 Niko HUUHTANEN - 6:0
     
    25:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I druhou přesilovku pěti proti třem Finové bez větších problémů přetavili v gól. Nahrávka Päivärinta napříč pásmem na NIKA HUUHTANENA neměla chybu, útočníkovi stačilo neminout odkrytou bránu. Asistence: Sami Päivärinta.
     
    25:13
    Německý kapitán Bennet Rossmy si nyní odpočine delší dobu. Za naražení na hrazení inkasoval kromě dvou minut i osobní desetiminutový trest. Po spoluhráči Krenzlinovi je druhým takto potrestaným hráčem. Na trestné lavici Německa jsou nyní čtyři hokejisté.
     
    24:26
    Němci pokračují v nedisciplinovanosti. Prvním vyloučeným hráčem se ve druhé třetině stal Sandro Mayr, pykat bude za sekání.
     
    14:06
    Další vyloučení, opět na německé straně. Jaké to je na trestné lavici si vyzkouší Malte Krenzlin, který si nevšímal kotouče, ale protihráče. Bek inkasoval 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
    13:13 Joakim KEMELL - 5:0
     
    13:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fantastickou individuální akci předvedl JOAKIM KEMELL. Kotouč převzal na obranné modré. Postupně projel do útočné třetiny, prodral se za dvojici obránců a střelou nad lapačku Ganze vsítil pátý gól svého týmu. Asistence: Aleksi Heimosalmi a Sami Päivärinta.
     
    11:32
    Hra v rovnovážném stavu dlouho nevydržela. Na lavici hanby usedl německý forvard Thomas Heigl, na vině bylo v tomto případě pozdní dohrání.
    08:24 Samu TUOMAALA - 4:0
     
    08:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Demolice outsidera pokračuje. Od Suomiho dostal pas do levého kruhu SAMU TUOMAALA, jenž propálil Ganze ránou k protější tyči. Asistence: Jimi Suomi.
     
    08:11
    Velká komplikace pro Německo. Druhý faul v rozmezí dvanácti vteřin vyrobil Maxim Rausch, tento bek podrazil unikajícího Matikku. Finové tak mají k dispozici téměř dvouminutovou převahu o dva hráče.
     
    07:59
    Premiérová početní převaha čeká také na Finy. Connoru Korteovi se verdikt rozhodčích vůbec nelíbí, ale už s ním nic neudělá. Dvě minuty za hru vysokou holí.
    07:02 Sami PÄIVÄRINTA - 3:0
     
    07:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Chyba v defenzivě znamená třetí gól v síti Ganze! Vilén si všiml za obranou najetého SAMIHO PAIVARINTY. Sedmnáctiletý mladík v úniku forhendovou kličkou roztáhl gólmana a puk následně poslal do brány podél jeho pravého betonu. Finové tak přidali do sbírky i gól v oslabení. Asistence: Topias Vilén.
     
    05:08
    Svěřenci kouče Karjalainena pykají za vlastní nedisciplinovanost. V jeden moment totiž bylo Finů na ledové ploše šest, což muži v pruhovaném nepřehlédli.
    02:11 Niko HUUHTANEN - 2:0
     
    02:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vstřelit dva góly v rozmezí devatenácti vteřin? Pro Finy žádný problém! Ganz vykopl pokus Viléna jenom před sebe, NIKO HUUHTANEN měl při dorážce snadnou práci. Asistence: Topias Vilén a Juho Järvelä.
    01:52 Aleksi MALINEN - 1:0
     
    01:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To bylo rychlé. Nahrávku na modrou čáru obdržel ALEKSI MALINEN, který dlouho neotálel a střelou k levé tyči uspěl, Ganz za pukem natahoval beton marně. Asistence: Sisu Yliniemi a Kalle Väisänen.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Malinen (Yliniemi, Väisänen), 3. Huuhtanen (Vilén, Järvelä), 8. Päivärinta (Vilén), 9. Tuomaala (Suomi), 14. Kemell (Heimosalmi, Päivärinta), 26. Huuhtanen (Päivärinta), 27. Salminen (Tuomaala, Suomi), 40. Juusola (Salminen, Koivunen), 49. Salminen (Koivunen, Tuomaala), 54. Koivunen (Heimosalmi)


    Finsko: Helomaa (Lampinen) – Vilén (A), Heimosalmi, Suomi, Leppänen, Juusola, Malinen, Ervasti, Kulonummi – Koivunen, Salminen (C), Tuomaala – Ruusunen (A), Päivärinta, Kemell – Väisänen, Yliniemi, Matikka – Huuhtanen, Järvelä.
    Německo: Ganz (Quapp) – Fischer, Krenzlin, Mayr, Klein (A), Rausch, Gottwald, Winkelmann – Cimmerman, N. Heigl, T. Heigl – Rossmy (C), Zap, Lutz – Steck, Hauf, Proske (A) – Niedenz, Grimm, Korte – Feist.

    Rozhodčí: Hebeisen (SUI), Reneau (USA) – Hancock II (USA), Slavikovskij (RUS)

    Diváci: 772
    bahis siteleri