Švýcarsko – Kanada 0:7 (kon.) | Finsko – Německo 10:0 (kon.) | Rusko – Česko cz 11:1 (kon.)
Lotyšsko – Švédsko 0:7 (kon.)
konec
Rusko
11:1 (3:0, 3:1, 5:0)
Česko
Sobota 01.05.2021, 23:07Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (01:45:03)
     
    Ještě doplním, že duel sledovalo 1989 diváků.
     
    Naopak Rusko ještě může pomýšlet na triumf v základní skupině. K tomu ale potřebuje pomoc USA v zápase proti Finsku.
     
    Střely na branku: 40 – 22
     
    Po závěrečném vystoupení českého týmu v základní skupině je jasné, že Češi obsadí čtvrté místo.
     
    Je konec! Svěřenci Jakuba Petra v posledním vystoupení v základní skupině naprosto propadli a od Ruska schytali debakl 11:1! Do třetí třetiny vstupovalo Rusko s náskokem pěti branek a stejný počet gólu ještě dokázalo nastřílet. Hrdinou Ruska se dnes stal Mičkov, který zaznamenal hattrick a po skupinové fázi má na kontě už devět bodů! Dvě branky si pak připsal Svečkov.
     
    Konec zápasu.
    58:49 Matvej MIČKOV - 11:1
     
    58:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda stále nekončí! Prochor Poltapov uspěl na vhazování v útočném pásmu. Volný kotouč si našel MATVEJ MIČKOV a bez přípravy napálil puk do sítě! Asistence: Ilja Kvočko, Ilja Ivancov.
     
    58:19
    Suchánek se přesunul k pravé tyči své branky a nepustil kotouč za svá záda. Odražený kotouč v rohu ledové plochy následně získali Češi.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:19 Danila JUROV - 10:1
     
    57:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nepopulární desítka je na světě! V útočném pásmu si prostor udělal DANILA JUROV, který střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy rozvlnil síť! Bez asistence.
     
    57:00
    Matěj Pinkas se tři minuty před koncem dnešního souboje opřel do puku od modré čáry, jenže jeho pokus byl hodně nepřesný. Ivanov mohl zůstat klidný.
     
    56:05
    Daniil Lazutin střílel od modré čáry, ale jeden z českých obránců jeho pokus přizvedl do ochranné sítě. Vhazuje se po levici českého brankáře.
     
    55:35
    Svozil projel na útočnou modrou čáru, odkud chtěl puk nahodit do útočného pásma, ale na jeho pobídku si dala obrana Ruska dobrý pozor.
     
    54:26
    Ivanov vyjel ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Na jeho nahození na levou stranu nikdo v červeném dresu nedosáhl.
     
    54:06
    Svečkov si prodloužil pobyt na ledě a rozjel další útok Ruska. Hokejisté v červených dresech se ženou za vstřelením desáté branky v utkání.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Mičkov (Čibrikov, Novikov), 14. Poltapov, 18. Mirošničenko (Jurov), 31. Koromyslov (Jurov, Čibrikov), 34. Katělevskij (Lazutin, Grudinin), 39. Poltapov (Ivancov, Mičkov), 46. Mičkov (Poltapov, Ivancov), 48. Svečkov (Jurov), 52. Svečkov (Čibrikov, Mirošničenko), 58. Jurov, 59. Mičkov (Kvočko, Ivancov) – 33. Kos (D. Moravec, Brabenec)


    Rusko: S. Ivanov (Brinkman) – Grudinin, Makarov, Novikov, Koromyslov, Sapunov, Figurin (A), Duda – Mirošničenko, Svečkov, Jurov – Čibrikov (C), Kvočko, Mičkov – Petrov, Ivancov (A), Poltapov – Mechovov, Bučelnikov, Lazutin – Katělevskij.
    Česko: Šatný (21. Suchánek) – D. Moravec, Jiříček, Pinkas, Svozil (A), Šedivý (C), Ticháček, Špaček – Marcel, G. Szturc, Chmelař – Ryšavý (A), Brabenec, Kos – Kulich, Altrichter, P. Moravec – Skuhrovec, Slavíček, Šapovaliv – Pajer.

    Rozhodčí: Kohlmüller, MacFarlane – Hancock, Richardson

    Diváci: 1989
    thejrc.org