NHL
Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:4 (kon.) | Columbus – Detroit 2:5 (kon.)
Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
San Jose – Arizona 2:5 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:5 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:5 (0:0, 1:1, 3:4)
New York Rangers
Sobota 08.05.2021, 21:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Patrice BERGERON - 4:5
     
    58:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Drama pokračuje! Matt Grzelcyk dostal přihrávku do levého kruhu, odkud nahodil puk a PATRICE BERGERON povedenou tečí překonal Igora Šesťorkina. Asistence: Matt Grzelcyk.
    58:07 Mika ZIBANEJAD - 3:5
     
    58:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zdá se, že je hotovo. Nešťastný odraz od mantinelu posunul kotouč k Pavlu Bučněvičovi, který našel mezi kruhy MIKU ZIBANEJADA, jehož parádní střela do horní části branky končí pátým gólem hostů! Asistence: Pavel Bučněvič.
    54:08 Brad MARCHAND - 3:4
     
    54:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka vrací Boston do hry. BRAD MARCHAND zachytil vysoký kotouč, který hosté vyhazovali z pásma, načež si narazil s Davidem Krejčím a bekhendem překonal Igora Šesťorkina. Asistence: David Krejčí.
     
    53:17
    Taylor Hall jel sám na branku, ale Anthony Bitetto (NYR) mu nedovoleným zákrokem zabránil v zakončení. Trestné střílení se nejede, leč přesilovka je pro Boston zajímavou možností!
    49:36 Vitalij KRAVCOV - 2:4
     
    49:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorčané vyhráli buly, načež se usadili za brankou Bostonu, odkud přiletěla přihrávka mezi kruhy a VITALIJ KRAVCOV propálil bezmocného Tukku Raska. Asistence: Ryan Strome, Zac Jones.
     
    49:25
    Boston kombinoval v útočném pásmu, načež Alexis Lafreniere vypíchl puk Charliemu McAvoyovi, čímž nastartoval brejk dvou na jednoho. Mladý útočník nakonec posunul puk na Pavla Bučněviče, proti jehož střele se Tukka Rask úspěšně přesunul!
     
    48:50
    Nepříjemnost pro Rangers! Keith Kinkaid se při zákroku zřejmě zranil a utkání pro něj nejspíš končí. To je v posledním duelu sezony velká smůla, navíc když chytá skvělý zápas!
     
    48:45
    David Pastrňák se zjevil před Keithem Kinkaidem, ale tváří v tvář mu klička do bekhendu vůbec nevyšla!
    47:26 Alexis LAFRENIERE - 2:3
     
    47:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Podívejme se na to! Dva rychlé góly dostávají Boston do úzkých. Anthony Bitetto dobře podržel puk v pravém kruhu, načež ho předložil volnému ALEXISI LAFRENIEROVI, který u levé tyčky dobře trefil horní část branky. Asistence: Anthony Bitetto, Pavel Bučněvič.
    45:22 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    45:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Fantastická akce Rangers a máme vyrovnáno! Newyorčané ujeli do přečíslení tři na jednoho, které vyřešili neskutečnou kombinací, při níž úplně vymazali domácí defenzivu i s Tukkou Raskem a MIKA ZIBANEJAD jen dorážel kotouč do odkryté branky. Asistence: Pavel Bučněvič, Ryan Strome.
     
    45:07
    Výborný zákrok Tukky Raska proti střele Pavla Bučněviče zachránil Boston od vyrovnávací branky Rangers!
     
    43:44
    Rychlý brejk Rangers po pravé straně zakončil Colin Blackwell, jehož rána orazítkovala brankovou konstrukci!
    40:21 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    40:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    To je nástup! Jako bych to přivolal, protože elitní formace Bostonu dobře napadala rozehrávku Rangers, kterou zachytil Brad Marchand, jenž pouze posunul puk na volného DAVIDA PASTRŇÁKA, který přesnou trefou navyšuje skóre! Asistence: Brad Marchand.
    38:12 Nick RITCHIE - 1:1
     
    38:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Kouzlo Keitha Kinkaida je prolomeno! Rána od modré proletěla jen na zadní mantinel, odkud se odrazil k pravé tyčce, kde si našel kotouč pozorný NICK RITCHIE a doklepl ho do sítě. Asistence: Charlie McAvoy, Sean Kuraly.
     
    34:04
    Ofenzivní aktivita se však vyplatila Davidu Pastrňákovi, který se ještě tlačil do dorážky, při které ho hákoval Mika Zibanejad (NYR). Přesilovka pro domácí!
     
    32:31
    Obrovská šance Bostonu! Nikým nehlídaný Jake DeBrusk zůstal před brankou Rangers, kam mu přiletěla ideální přihrávka, ale domácí útočník ji usměrnil jen těsně vedle pravé tyčky – komerční přestávka.
     
    27:30
    David Pastrňák dostal kotouč na modré čáře a z hranice kruhu orazítkoval horní tyčku!
    26:21 K'Andre MILLER - 0:1
     
    26:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Úder z čistého nebe! Filip Chytal vyhrál buly, načež Justin Richards posunul puk na modrou čáru, odkud nahazoval K'ANDRE MILLER. Nenápadný letící puk ale brankář Tukka Rask vůbec neviděl, proto zaplul přímo pod horní tyčku! Asistence: Justin Richards, Filip Chytil.
     
    23:40
    Skvělý Keith Kinkaid drží svůj tým! Boston je velmi nebezpečný, na což navázal i v poslední akci. Jake DeBrusk dostal parádní přihrávku mezi kruhy, jenže jeho ránu hostující brankář vyrazil pravým betonem a stejným způsobem si reflexivně poradil i s dorážkou Seana Kuralyho!
     
    21:35
    Obrovská šance Bruins! Taylor Hall ujel po levé straně, načež zkoušel zasunout puk mezi betony Keitha Kinkaida, ale kotouč sjel za branku, odkud domácí hráč hledal Davida Krejčího a přihrávku si hostující brankář srazil na štěstí pro hosty jen podél brankové čáry!
     
    19:32
    Morgan Barron (NYR) u mantinelu trefil Taylora Halla, po čemž se strhla menší strkanice a hlavně dvouminutový trest pro hosty.
     
    11:55
    Při bránění si Matt Grzelcyk (BOS) pomohl držením Morgana Barrona, což znamená přesilovku pro hosty!
     
    05:04
    Boston se však udržel na kotouči, načež osamocený David Krejčí pálil z prostoru před brankou, ale Keith Kinkaid ho skvěle vychytal svým loktem.
     
    04:52
    Na levé straně se prodral ke střele od mantinelu Ryan Strome, jehož střela tahem orazítkovala pravou tyčku branky Tukky Raska!

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 39. N. Ritchie (McAvoy, Kuraly), 41. Pastrňák (Marchand), 55. Marchand (Krejčí), 59. Bergeron (Grzelcyk) – 27. K'A. Miller (Richards, Chytil), 46. Zibanejad (Bučněvič, R. Strome), 48. Lafreniere (Bitetto, Bučněvič), 50. Kravcov (R. Strome, Z. Jones), 59. Zibanejad (Bučněvič)


    Boston Bruins: T. Rask (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, Reilly, K. Miller, Lauzon – Pastrňák (C), Bergeron (A), Marchand – C. Smith (A), Krejčí, Hall – DeBrusk, Kuraly, N. Ritchie – Kuhlman, Lazar, Frederic.
    New York Rangers: Kinkaid (Šesťorkin) – Fox, K'A. Miller, Z. Jones, Hájek, Reunanen, Bitetto – Bučněvič, Zibanejad (A), Lafreniere – Kravcov, R. Strome (A), Blackwell – Chytil, Barron, Di Giuseppe – Richards, Gettinger.

    Rozhodčí: McCauly, Charron – Marquis, Gawryletz

    Diváci: 2 191
    bahis siteleri