Osasuna – Cádiz 3:2 (kon.) | Elche – Alavés 0:2 (kon.) | Levante – Barcelona 3:3 (kon.)
konec
Levante UD
3:3 (0:2)
FC Barcelona
Úterý 11.05.2021, 22:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vyrovnávají! Toňo si naběhl na levé křídlo na pas z vlastní poloviny, obešel Desta a i s přispěním jeho teče se centr Toňa dostal na přední tyč přímo k SERGIOVI LEÓNOVI. Ten při náběhu předskočil Piquého a z první nasměroval míč k bližší tyči ter Stegenovy branky. Asistence: Toňo.
     
    64
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! Griezmann dostal přihrávku před šestnáctku Levante, kde mu ji odkopl Miramón. Míč se ale dostal na pravou stranu pokutovému území přímo k neobsazenému OUSMANEMU DEMBÈLÉMU, jenž si míč zpracoval a pak ho tvrdou střelou poslal do pravého horního rohu domácí branky. Bez asistence.
     
    59
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen je vyrovnáno! Barcelonskou rozehrávku vystihl JOSÉ LUIS MORALES, jenž se dostal ke zpětné přihrávce Messiho. Před šestnáctkou hostů si narazil míč s Martím a pak ho krásnou střelou z voleje poslal nechytatelně k levé tyči ter Stegenovy branky. Asistence: Roger Martí.
     
    57
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují a vracejí se do hry o body z dnešního utkání! Miramón dostal na pravém křídle dostatek času a prostoru na centr, kterým poslal míč na hranici brankoviště. Tam předskočil Roberta GONZALO MELERO a prudkou hlavičkou usměrnil míč mimo dosah gólmana ter Stegena. Asistence: Jorge Miramón.
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují už do dvoubrankového náskoku! Dembèlé dostal na konci rychlého protiútoku Barcelony výbornou kolmici na pravou stranu šestnáctky a u levé tyče, těsně před vybíhajícím brankářem Fernándezem, posunul míč před odkrytou branku na dobíhajícího PEDRIHO. Ten už neměl problém míč z první dorazit do sítě. Asistence: Ousmane Dembèlé.
     
    25
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre! Albův centr z levé strany nadzvedl při pokusu o blok obránce Levante Miramón hlavou tak, že míč spadl v domácí šestnáctce ideálně k volnému LIONELOVI MESSIMU. Ten na nic nečekal a akrobaticky z voleje poslal míč k levé tyči Fernándezovy branky. Bez asistence.

    Michal Sadlek

    Branky: 57. Melero (Miramón), 59. Morales (Martí), 83. S. León (Toňo) – 25. Messi, 34. Pedri (O. Dembèlé), 64. O. Dembèlé

    Karty:   67. De Frutos (LVN), 78. Morales (LVN) – 77. F. de Jong (BAR), 90+1. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:4.
    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón (75. Coke), Vezo, Ó. Duarte (61. Malsa), Toňo – De Frutos, Melero, Rober, E. Bardhi (61. Goméz) – Martí (75. S. León), Morales (C) (90. Kočorašvili).
    Náhradníci: Cárdenas – Son, S. León, Malsa, Postigo, Rochina, C. Clerc, Goméz, Coke, Doukouré, Cantero, Kočorašvili.

    FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo (46. Roberto, 85. Puig), Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets, Pedri (74. Mingueza) – Messi (C), Griezmann (81. Braithwaite), O. Dembèlé (82. Dest).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, Pjanić, Braithwaite, Puig, Trincão, Roberto, Umtiti, Firpo, Moriba, Mingueza.

    Rozhodčí: Montero – Grado, Sevilla
    bahis siteleri