Toulouse – Grenoble 3:0 (kon.)
konec
Toulouse FC
3:0 (2:0)
Grenoble Foot 38
Pátek 21.05.2021, 20:45 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:13. (22:36:52)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Toulouse, kterému se povedlo vyhrát poměrem 3:0. Domácí celek se ve druhém dějství snažil vycházet z obrany, což se mu dařilo natolik, dobře, že svůj náskok dokázal udržet až do konečného hvizdu. Grenoble Foot 38 sice bylo ve druhém dějství častěji na míči, jenomže k vyloženým šancím to nevedlo a hostující tým tak doplatil na nepovedený vstup do tohoto zápasu. Domácí navíc své vítězství pečetili třetí brankou v závěru.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nyní moc nechybělo domácímu Healaymu, který se na malém vápně natahoval po nahrávce, na kterou ve skluzu nedosáhl.
    90+2. HEALEY - 3:0
     
    90+2
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Střídající RHYS HEALEY se hnal za odkopem, načež se mu souboji povedlo předskočit posledního protihráče. Domácí útočník se tak hnal sám na branku a brankáře prostřelil střelou na přední tyč.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Toulouse i nadále vede o dvě branky, ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Dupe, který mohl odkopávat. Po delší prodlevě nakonec odehrál balón směrem na Ngoumoua.
     
    85
    Standardní situace nakonec nepřinesla nic nebezpečného. Toulouse přesto zůstalo u míče, rozehrávku rohového kopu totiž obstaral van den Boomen.
     
    84
    A nakonec to bylo s nedovoleným zákrokem napadajícího Mofraye, který místo míče trefil nohu protihráče, což znamená zisk standardní situace.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Nyní to měl daleko k noze Machado, kterému se přesto povedlo míč vybojovat.
     
    82
    Grenoble Foot 38 se ani v tomto případě daleko s míčem nedostalo, tentokráte poměrně rychle narazil Michel, který nepřešel přes protihráče.
     
    81
    Střídání v týmu Grenoble Foot 38: ze hřiště odchází Semedo, přichází Henen.
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Adli, přichází NGoumou.
     
    80
    Po jednom ze soubojů skončil na zemi domácí Spierings, jenomže sudí nechal pokračovat a přenášet hru tak mohl hostující zadák Monfray.
     
    79
    Toulouse nakonec po zablokované nahrávce vybojovalo další autové vhazování, po kterém se s míčem na útočnou polovinu prodral Spierings.
     
    77
    Dupe si dával s rozehrávkou od své branky pořádně načas. Nakonec to zkoušel vysokým odkopem kupředu, kde se mu povedlo najít Amiana.
     
    76
    Na opačné straně si nakonec našel prostor pro centr do pokutového území domácí Machado, který nabídku poslal mimo dosah všech svých spoluhráčů.

    David Suchý

    Branky: 3. Spierings, 23. Koné (Machado), 90+2. Healey (Spierings)

    Karty:   16. Dejaegere (TOU) – 3. Pickel (GNB), 36. Djitté (GNB), 55. Belmonte (GNB)

    Neproměněná penalta: 3. Spierings (TOU), brankář Maubleu zneškodnil


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:13.
    Toulouse FC: Dupe – Amian (C), Dewaest, Diakité – Moreira (70. Sanna), Koné, Spierings, Dejaegere (65. van den boomen), Machado – Adli (81. NGoumou), Bayo (65. Healey)
    Náhradníci: Pettersson – Antiste, Healey, Ngoumou, Rouault, Sanna, van den Boomen

    Grenoble Foot 38: Maubleu (C) – Demba (57. Abdallah), Monfray, Nestor, Mombris – Belmonte (57. Michel), Pickel – Semedo (81. Henen), Benet (75. Diallo), Ravet (75. Anani) – Djitté
    Náhradníci: Salles – Abdallah, Anani, Diallo, Henen, Michel, Sylvestre

    Rozhodčí: Delerue – Joaunnaud, Luzi
    bahis siteleri