Levante – Cádiz 2:2 (kon.)
konec
Levante UD
2:2 (1:2)
Cádiz CF
Pátek 21.05.2021, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:8. (22:54:20)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. V závěrečném utkání sezony se Levante rozloučilo remízou proti Cádizu 2:2.

    Do vedení se ale záhy po startu zápasu dostali domácí. Již v deváté minutě proskočil do pokutového území Toňo a parádní nahrávkou doslova donutil Rogera Martího ke skórování. Levante se ale z vedení neradovalo dlouho. Carcelénův centr proměnil ve vyrovnání prudkou hlavičkou do protipohybu Álvaro Negredo. Po půlhodině poté Levante zaváhalo při vlastním rohovém kopu, nechalo utéct Carlose Akapa a ten propálil Cádenase.

    Po změně stran tempo zápasu lehce opadlo. Po půlhodině hry však dokázalo Levante srovnat krok, když po přistrčení od Martího propálil hostujícího gólmana Gonzalo Melero. Další šance už k vidění nebyla a tak zápas skončil 2:2.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Akapo bez větších problémů zastavil čistým způsobem další domácí atak a tak už to vypadá, že se oba týmy rozejdou na závěr sezony smírně.
     
    90+2
    Levante se hnalo do útoku. Z pravé strany naservíroval do vápna dokonalý pas Coke. Před Gilem se prosadil k hlavičce kapitán Roger Martí, ale nyní zamířil jen vedle branky.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Ani souhra Melera s De Frutosem úspěch nepřinesla. Domácí sice ještě pokračovali rohovým kopem, ale ani ten nebyl nebezpečný.
     
    89
    Oba týmy chtějí završit sezonu vítězstvím. Nyní centroval do vápna domácího celku Bastida, ale okamžitě se píská faul Pomba.
     
    88
    Carcelén skvěle vyvezl míč z vlastní poloviny, pokryl si balon před soupeřem a ještě se nechal faulovat.
     
    87
    Kličkou se sice ve vápně zbavil soupeře střídající Coke, ale následně mu balon utekl až za koncovou čáru a rozehrávat tak může jen David Gil.
     
    86
    Ani další centr do pokutového území nebyl z nejpřesnějších. Hosté se poté dostali k míči a Melero musel taktickým faulem přerušit akci soupeře.
     
    84
    Mizernou rozehrávkou se prezentoval José Mari. Hostující kapitán doslova daroval míč domácím fotbalistům. Levante však snadný zisk nedokázalo přetavit v šanci.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Ani další rohový kop Levante nebyl úspěšný.
     
    82
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Mickaël Malsa, přichází Álex Blesa.
     
    81
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Son, přichází Coke.
     
    80
    Po kličce směrem k ose trávníku se opřel do balonu střídající Jorge Pombo. Z notné dálky však umístil svou střelu jen vysoko nad branku.
     
    79
    Od Gila putoval balon dlouhým výhozem k Carcelénovi. Následně už se ale k balonu prosadili domácí, kteří mohou opět spěchat do útoku.
     
    78
    Po delší době vystartoval do útoku i hostující tým. Přihrávka Bastida za obranu na Sobrna byla však příliš dlouhá a skončila až u Cárdenase.
     
    77
    Domácí se opět přesunuli s míčem na útočnou polovinu. Morales si pomohl přihrávkou na Martího, ale přes zhuštěný prostor před vápnem to nestačilo.

    Vít Schück

    Branky: 9. Martí (Toňo), 59. Melero (Martí) – 15. Negredo (Carcelén), 34. Akapo (Perea)

    Karty:   27. Negredo (CAD), 43. Sobrino (CAD)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:8.
    Levante UD: Cárdenas – Son (81. Coke), Rober, Ó. Duarte, Toňo (63. C. Clerc) – De Frutos, Malsa (82. Blesa), Melero, E. Bardhi (69. Morales) – Martí (C), Goméz (69. Cantero).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Sevikjan, S. León, Coke, Blesa, C. Clerc, Miramón, Morales, Cantero, Monzó, Rochina, Doukouré.

    Cádiz CF: Gil – Carcelén, Fali, Alcalá (70. Izquierdo), Akapo – Jönsson (56. Bastida), Mari (C), Augusto Fernández (57. Garrido) – Sobrino, Negredo (76. Malbašić), Perea (76. Pombo).
    Náhradníci: Flere, Ledesma – Pombo, Martin, Šaponjić, Garrido, Izquierdo, Malbašić, K. Carrasco, Mauro, M. Diarra, Bastida.

    Rozhodčí: Estrada – Porras, Sobrino
    bahis siteleri