Nizozemsko - Irsko 4:0 (kon.) | Austrálie - Čína 6:0 (kon.)
Jižní Afrika - Velká Británie 1:4 (kon.) | Argentina - Španělsko 3:0 (kon.)
Japonsko - Nový Zéland 1:2 (kon.) | Německo - Indie 2:0 (kon.)
konec
Argentina - Španělsko

3:0

(0:0, 0:0, 0:0, 3:0)

Pondělí 26.07.2021, 12:00 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59
    Argentina právě vstřelila branku!

    Jedna ze Španělek zastavila střelu nohou, a jelikož byla poslední, tak byla nařízená trestná střela. K té se postavila MARIA NOEL BARRIONEUVOVÁ, která zamířila do levého spodního rohu branky. Do tohoto prostoru také mířila španělská brankářka, ale balonu nezastavila . 3:0.
     
    57
    Argentina právě vstřelila branku!

    Zakončení z pravé strany vyrazila neuspokojivě španělská brankářka před sebe. Míček si doběhla Granattová, která okamžitě vystřelila. Do jejího snažení vložila hůl ještě AGUSTINA ALBERTARRIOVÁ, která už Ruizové nedala šanci zasáhnout – 3:0!
     
    53
    Trestný rok zakončila Garcíaová, která mířila do levé části branky. Míček letěl těsně nad hrací plochou, avšak Succiová jej skvěle vyrazila!
     
    47
    Argentina právě vstřelila branku!

    Přihrávku z rohu zastavila na hranici brankoviště Valdezová a následně se míčku chopila RUIZ DE LOS RAPOSOVÁ, která mířila těsně nad hrací plochou do levé části branky. Španělská brankářka se po zakončení natahovala, ale míček ji proletěl mezi rukama.
     
    26
    Při rozích je Španělsko velmi nebezpečné. Nepřesná střela sice mířila vedle branky, ale skokem do ní vložila hůl Bonastreová. Ale ani ona nedopravila míček do prostoru tří tyčí.
     
    24
    Další roh pro Španělsko a opět byl nebezpečný! Nejprve vystřelila do brankářky betonu Rieraová. Následně to zkusila také Jimenézová, ale ani ona nedopravila míček do branky.
     
    23
    Španělsko rozehrálo trestný roh velmi dobře. Nejprve byl pokus zastaven, ale následně to vyzkoušela také Rieraová, jejíž pokus vyrazila Succiová.
     
    23
    Argentina inkasovala žlutou kartu, Španělsko je aktuálně výhodě. Navíc do akce jde video, jelikož Alonsová zahrála nedovoleným způsobem.

    Michal Luxa

    McLeanová (TTO), Neumannová (AUS)
    Zahajovací sestavy:

    Argentina: Succiová - Gorzelanyová, Barrionuevová (C), Costaová Biondiová - Toccalinová, Alonsová, Sauzeová Valdezová, Trinchinettiová - Granattová, Merinová, Jankunasová.
    Náhradnice: Raposová, Albertarriová, Sánchezová, Granattová, Reteguiová.

    Španělsko: Ruizová - Ycartová, Lópezová (C), Rieraová - Ponsová, Garcíaová, Pérezová, Olivaová, Jimenézová - Petchameová, Iglesiasová.
    Náhradnice: Mejiasová, Barriosová, Bonastreová, Toressová-Quevedová, Magazová.
    bahis siteleri