Francie – Česko 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Francie
3:1 (2:1, 1:0)
Česko
Pátek 30.07.2021, 13:30 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    35:21
    Francie právě vstřelila branku!
    Čechům se alespoň jeden bod začíná vzdalovat! Koblížek zpracovával přihrávku od soupeřovy branky, jenže se mu to nepovedlo podle představ. Dorážel na něj Mari, který mu nakonec u mantinelu puk snadno sebral a JULIEN BENETEAU se nabídl v druhé vlně. Lequin kapituloval potřetí a Češi berou oddechový čas – 3:1! Asistence: Eliott Mari.
     
    12:32
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie však bere vedení rychle zpátky! Buršík vyjel do souboje s YONIM LABREUXEM trochu laxně, nedokázal jej odstavit od kotouče. Navíc byl napravo jako poslední hráč a pro Labreuxe se tak otevřela cesta vpřed. Sjel si tak až skoro na hranici brankoviště a Lequina chladnokrevně prostřelil – 2:1! Bez asistence.
     
    10:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže vedení Francie netrvalo ani 20 sekund! Po nařízeném buly v útočném pásmu, které Češi vyhráli, vystřelil od modré Malínek a jeho střelu tečoval mezi kruhy mimo dosah Dufeutrella MATYÁŠ MACAS. Češi se tak rychle vrací na remízový stav, což je velmi důležité – 1:1! Asistence: Vojtěch Malínek.
     
    10:01
    Francie právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě po faulu Abazaje se Francouzi prosazují! Hráli situaci 5 na 4 a tlačili se velmi do branky, možná až na hranici nepovoleného postavení v brankovišti. Jako finální se ukázala býti nahrávka od Labreuxe, který našel bleskově před brankou ALEXE GAUZEHO. Tomu již pak nedělalo problém poslat puk do odkryté branky – 1:0! Asistence: Yoni Labreux.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Gauze (Labreux), 13. Labreux, 36. Beneteau (Mari) – 11. Macas (Malínek)


    Francie: Dufeutrelle (Venin) – Riberac, Beneteau, Venin, Gauze, Mari, Labreux, Schneider, Romanaz, Martin, Mangalte, Jeanmart, Bayonne
    Česko: Lequin (Kundrík) – Buršík, Zdeněk, Macas, Abazaj, Kuchař, Zapletal, Malínek, Holba, Plos, Dunda, Žmola, Koblížek, Hamrla

    Rozhodčí: Ott (SUI), Basso (ITA)
    bahis siteleri