Slavia – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 30.07.2021, 12:30 • Zimní stadion Eden • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Už už to vypadalo, že si s nájezdem VOJTĚCHA HRADCE Vedral poradí, hostující útočník ale přeci jen dokázal zakončit tak, že kotouč prošel výstrojí domácího brankáře a doskákal až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    52:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže má slova už neplatí a je sníženo! VÁCLAV HŘÍDEL podobně jako ve druhé třetině protihráč Vlasák ujel obráncům po pravém hrazení a následné zakončení sneslo ty nejpřísnější parametry – Vystrčil se jen ohlédnul! 2:4 a Slavii ještě zbývá něco přes sedm minut. Asistence: Marton Nemes, Adam Vosmík.
     
    50:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hra 4 na 4 přináší další trefu v domácí síti, PATRIK KRÁL jí docílil po ostré ráně z levého kruhu, která zapadla těsně k tyči! Asistence: .
     
    29:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Středočechů vyšlo a odskakují zpět do dvoubrankového náskoku. Gron v přečíslení 3 na 2 posunul touš na zprava najíždějícího ADAMA VLASÁKA, jenž byl sice ve velkém úhlu, i přesto ale náramnou pumelicí nad Vavřenovo rameno dokázal procpat puk do klece! Asistence: Stanislav Gron.
     
    25:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí zaslouženě snižují! Těsně před ostrým zákrokem jednoho ze soupeřů dokázal Danny Chludil postrčit kotouč na RADKA TOMASE, který se moc nerozpakoval a z vrcholku pravého kruhu parádní ránou do vzdálenější šibenice vymetl prostor za bezmocným Vystrčilem! Asistence: Danny Chludil, Daniel Kříženecký.
     
    17:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže místo toho je tu druhá trefa hostí! Domácí obránci si trestuhodně nepohlídali před brankou stojícího PETRA ŠACHLA, jenž obdržel přesnou přihrávku zpoza klece a následně bezchybně zakončil. Vavřena byl v tuto chvíli bez šance. Asistence: .
     
    16:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští nakonec svou převahu v první třetině proměňují ve vedoucí trefu. ONDŘEJ ŠTAJNC sice v brejku 2 na 1 volil neúspěšnou střelu, Vavřena však kotouč vyrazil jen před sebe a hostující forvard jej následně dokázal na druhý pokus procpat do klece. Bez asistence.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 26. Tomas (Chludil, Kříženecký), 53. Hřídel (Nemes, Vosmík) – 17. Štajnc, 18. Šachl, 30. Vlasák (Gron), 51. Král, 58. Hradec


    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Švec, Kubánek, Kříženecký, Málek, Tichý M., Hubinka, Wolf – Vosmík, Tichý J., Chludil, Nemes, Tomas, Němeček, Filip, Routa, Sander, Hřídel
    BK Mladá Boleslav: Vystrčil (Forst) – Vlasák, Kubíček, Sypecký, Hlinský, Halman, Skok – Vítek, Hradec, Hurt, Lisler, Král, Šachl, Gron, Mizera, Šindelář, Hart, Štajnc, Havránek
    bahis siteleri