Kölner Haie – Třinec 2:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
Kölner Haie
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 14.08.2021, 14:00 • Karlovy Vary, KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    59:27
    Tohle může Třinec mrzet. Jeho hráči napadali soupeře rozehrávajícího před vlastní prázdnou brankou, jenže s důrazem to přehnali. Geindl je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    59:03
    Lunemann míří na střídačku, Köln v šesti!
     
    56:00
    A mohlo to být už o dvě branky! Jobánek se na pravé straně krásně uvolnil a vybídl přihrávkou přes brankoviště k zakončení Wardase, ten však puk těsně minul a nemohl ho poslat do odkryté branky!
     
    54:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec otáčí skóre v další přesilové hře! Slezané nejprve pěkně zakombinovali, takže se k puku mezi kruhy dostal Kareš. Třinecký hráč sice neuspěl, jenže na brankovišti byl důrazný NICO GAINDL, který jej dotlačil za Lunemannova záda! Asistence: Antonín Kareš, Jonáš Jobánek.
     
    53:01
    Vyloučení v týmu Kölner Haie (Gaidel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:27
    Kolín ale mohl rychle opět vést. K puku se na levé straně dostal Van der Ven a šikovně se prodral až k Nešpůrkovi, jenže nedokázal ho překonat!
     
    50:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pouhých deset sekund potřeboval Třinec na využití přesilové hry! Hrůzek vypálil tvrdě, jenže trefil pouze zadní mantinel, od něj se však kotouč odrazil k JANU MOŠKOŘOVI, který jej z levé strany poslal za Lunemannova záda! Asistence. Filip Hrůzek, Tommy Wardas.
     
    49:53
    Třinec v poslední minutě tlačil a vybojoval si přesilovou hru. Vyloučen je Grasmik.
     
    43:11
    Třinec mohl vyrovnat v oslabení! Šutý se dostal k puku ve středním pásmu a pelášil sám k Lunemannovi, svou střelou však pouze vyprášil výstroj německého gólmana!
     
    41:19
    Třinečtí sice byli v útočném pásmu, přesto jdou ale do čtyř, když se Petr Przybyla provinil při snaze zastavit jednoho z Němců držením.
     
    40:09
    Büsing se hned po buly dostal k puku a z levé strany se natlačil až před třineckého brankáře, ten ale jeho ránu vykryl.
     
    39:05
    Kozlík ujel kolínské obraně a postupoval vstříc kolínské brance, jenže tváří v tvář Lunemannovi neuspěl a pálil vedle!
     
    38:27
    Třinec ztratil puk v obranném pásmu a bylo z toho další nebezpečí. Puk doskákal před brankoviště až pro Forsbacha, tomu se ale zamotal mezi nohy a nedokázal přesně zakončit.
     
    35:35
    Kolín právě vstřelil branku!
    S velkým, ale opravdu velkým štěstím končí kotouč v třinecké brance. Přesilovkový gól je nakonec přiznán RIKU GAIDELOVI, střela byla ale několikrát tečována a Nešpůrek tak neměl mnoho šancí, jak zasáhnout. Asistence: Matthias Pischoff, Pascal Steck.
     
    34:33
    Jenže Oceláři jdou znovu do čtyř, vyloučen je Petr Andrle za držení.
     
    32:11
    Przybyla vyloučen za podražení, Köln si zahraje přesilovou hru.
     
    24:35
    Dvě dobré příležitosti Stecka. Ten nejprve pálil zcela sám z levého kruhu mimo, po chvíli se dostal ke kotouči ve stejném prostoru znovu. Místo střely se ale pokusil objet branku a překvapit Nešpůrka, zakončení mu ale vůbec nevyšlo.
     
    21:22
    Síly na ledě se vyrovnají. Třinečtí totiž hráli v početní převaze v šesti.
     
    20:18
    Festival vyloučení pokračuje hned zkraje druhé třetiny. Za sekání je vyloučen Sandro Mayr, který navrch dostal za protesty ještě desetiminutový osobní trest.
     
    15:16
    Hráči v bílém se ale nyní budou muset znovu bránit, na dvě minuty je za nedovolené bránění vyloučen Filip Hrůzek.
     
    14:30
    Třinec mohl krátce po vyrovnání jít do vedení. Přečíslení dvou proti jednomu vedl Hlávka, který se jej nakonec z levé strany pokusil sám i zakončit, jeho kličku ale zneškodnil Lunemann!
     
    13:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hrůzek si nejprve sjel na dobrý pas do pravého kruhu, jeho ránu ale vyrazil Lunemann. Akce Třince ale pokračovala a kotouč do branky nakonec dostal JAN MOŠKOŘ! Asistence: Tommy Wardas.
     
    11:48
    Třinec může rychle srovnat taktéž v početní výhodě. Vyloučen je na dvě minuty Bürfent,
     
    11:19
    Kolín právě vstřelil branku!
    Kolínští početní převahu rychle využívají, když do prostoru pravého kruhu dostal nabito PASCAL STECK a tvrdou ranou prostřelil brankáře Nešpůrka! Asistence: Vincent Grunewald, Justin Van der Ven.
     
    10:28
    U mantinelu se do sebe pustili Moškoř a Büsing, oba fasují menší dvouminutové tresty za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    08:20
    Třinec propadl i vinou pádu v útočném pásmu a Němci jeli ve třech proti jednomu bránícímu hráči soupeře. Pischoff však totálně pokazil přihrávku a celou akci zazdil. Následnou střelu Grasmika pak vyrazil brankář Nešpůrek.
     
    07:11
    Další dobrá možnost Kolína, který se s pukem dostal až před Nešpůrka, kdy ses jej za jeho záda snažil protlačit Van der Ven. Německý hráč neuspěl a akci navíc přerušilo nedovolené postavení v brankovišti.
     
    05:27
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Pětník – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Kölner Haie (Mayr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:00
    Nešpůrek už má svou hůl zpět, nyní ale jen sledoval, jak kotouč po ráně jednoho z Němců zastavila tyč jeho branky!
     
    03:39
    Přesilová hra i pro německé mužstvo. Za podrážení je na dvě minuty vyloučen Tadeáš Hlávka.
     
    01:03
    Třinec si hned v úvodu zápasu zahraje přesilovou hru, vyloučen je Pascal Steck, dvě minuty za krosček

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 12. Steck (Grunewald, Ven), 36. Gaidel (Pischoff, Stecj) – 14. Moškoř (Wardas), 51. Moškoř (Hrůzek, Wardas), 55. Geindl (Kareš, Jobánek)


    Kölner Haie: Lunemann (Jona) – Korus, Mayr, Schmidt, Ribnitzky, Tropmann, Grunewald, Grasmik, Lipchander, Salter, Van der Ven, Bartuli, Steck, Forsbach, Bürfent, Büsing, Weissberger, Pischoff, Bach, Adam, Gaidel, Sivic, Dobrovolskij.
    HC Oceláři Třinec: Nešpůrek (Švančara) – Hrůzek, Buják, Chovaniak, Marcinko, Kareš, Andrle, Puzoň, Hykl, Žabka, Cienciala, Geindl, Matěj, Jobánek, Ramík, Petrovský, Wardas, Moškoř, Tomiczek, Pětník, Kozlík, Wawrzkuewicz, Šotkovský, Šutý, Kašpárek, Pánek, Przybyla, Procházka, Hlávka
    bahis siteleri