Německo – Česko 1:2 (kon.)
konec
Německo
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Česko
Čtvrtek 19.08.2021, 18:30 • Lonza Arena, Visp • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    42:57 Radek TOMAS - 1:2
     
    42:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi hned na začátku třetí části dokonávají obrat a míří za vítězstvím! Němci vůbec nezvládli přechod středního pásma, takže se kotouče chopil RADEK TOMAS, který mířil do úniku, jenž proměnil prudkou střelou nad vyrážečku. Asistence: Jakub Dvořák.
    38:58 Matteo KOČÍ - 1:1
     
    38:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    České barvy sice přesilovku nevyužily, ale vzápětí se přece jen dočkaly vyrovnání! Postaral se o to MATTEO KOČÍ, který měl na modré čáře spoustu prostoru, takže si chytře vylepšil pozici a následně zakončil přímo ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Jakub Štancl.
    09:20 Luca KINZEL - 1:0
     
    09:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci první přesilovku využívají a dostávají se do vedení! Tropmann zkusil štěstí od modré čáry, ale jeho pokus Kavan ještě vyrazil. Kotouč však skončil přímo u LUCY KINZELA, který pohotovou dorážkou procpal puk do sítě mezi rukou a tělem českého brankáře. Asistence: Edwin Tropmann.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Kinzel (Tropmann) – 39. Kočí (Štancl, Dominik Badinka), 43. Tomas (Dvořák)


    Německo: Pertuch (Salmik) – Mayer, Kühnhauser, Bosecker, Lernke, Vladelchtchikov, Tropmann, Peukert, Kölsch – Vinzens (C), Sumpf, Fischer – Brandl, Kinzel, Bicker – Kirschenbauer, Schreiner, Hupach – Ruckdäschel, Kopietz, Renner.
    Česko: Kavan (Hrabal) – Žižka, Dvořák (C), Sypecký, Matějíček, Kočí, Do. Badinka, Kubíček – Štancl, Felcman, Šprynar – Tomas, Fiala, Albrecht – Da. Badinka, Adámek, Csabi – Pavelec, Fábry, Vehovský – Židlický.

    Rozhodčí: Erard – G. Wermeille, S. Wermeille
    bahis siteleri