HC MUNI – BO Ostrava 6:4 (kon.)
konec
HC MUNI
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Sobota 28.08.2021, 18:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:39
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! JAN GONOS předvedl dokonalou kličku a bekhendem zvedl puk přesně nad Šindelkův beton.
     
    48:16
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí rychle trestají. Po vyhrané buly a rychlé kombinace napálil puk do sítě JAKUB VOŘÍŠEK. Asistence: Jakub Plhal, Ondřej Bláha.
     
    47:05
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Teď se domácí úplně sesypali. Při snaze o rychlý útok ve zbrklosti úplně zapomněli bránit a po ztrátě puku ujelo do přečíslení duo Sysala, Flcek. První jmenovaný předložil výtečnou žabičku
    a DOMINIK FLCEK následně zabíjel puk do sítě. Asistence: David Sysala, David Gřesík.
     
    46:01
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! A je z toho zasloužená branku, hosté už jsou na dostřel! Po pravém křídle projel aktivní MICHAL DVOŘÁK a z velkého úhlu dokázal nadvakrát doklepat puk do sítě! Bez asistence.
     
    34:25
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté nakonec přeci jen přesilovku využívají. A je to DOMINIK MORAVČÍK, který byl v početní výhodě nejaktivnější. Domácí teď před ním příliš ustupovali a Moravčík měl spoustu času dojet k brance a prostřelit Krále pod jeho pravou ruku. Asistence: Dominik Ficek
     
    30:19
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tohle už pro hosty nevypadá dobře. Opět to byla velice podobná situace jako u předešlých dvou gólů. Tentokrát nahazoval od modré Grman a před brankou usměrnil kotouč do sítě PAVEL TOMANÍK. Asistence: Adam Grman, Timotej Surán.
     
    28:53
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Hosté opět pykají za příliš prostoru, který domácím nechali. Byla to velice podobná situace jako při minulé brance. A opět to byl MIREK BAZALA, který napřáhl od modré, tentokrát už kotouč z jeho hole nikdo netečoval, i tak zapadl za záda Šindelky a Bazala tak má ve druhé třetině už 1+1. Asistence: Tomáš Račický.
     
    21:36
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Po úvodním tlaku zasloužená branka pro domácí hráče. Od modré nahodil puk Bazala, před brankou ještě šikovně tečoval JAKUB VOŘÍŠEK a Šindelka byl bez šance. Asistence: Mirek Bazala, Kryštof Bednařík.
     
    12:03
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Autorem branky je TIMOTEJ SURÁN. Asistence: Daniel Stodůlka.
     
    03:13
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Autorem branky je DOMINIK FICEK. Asistence: Ondřej Kosina.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 13. Surán (Stodůlka), 22. Voříšek (Bazala, Bednařík), 29. Bazala (Račický), 31. Tomaník (Grman, Surán), 49. Voříšek (Plhal, Bláha), 53. Gonos (TS) – 4. Ficek (Kosina), 35. Moravčík (Ficek), 47. Dvořák, 48. Flcek (Sysala, Gřesík)


    HC MUNI: Král – Bláha, Grman, Bazala, Plhal, Gonos, Bednařík, Surán – Svoboda, Kopecký, Matov, Novosedlík, Zelinka, Pavel, Bartkovský, Svatuška, Tomaník, Švarcberger, Voříšek, Stodůlka, Račický
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka – Gřesík, Popeláč, Janiczek, Dvořák, Zajíc, Szturc, Ficek – Revaj, Mikler, Moravčík, Prepsl, Sysala, Kosina, Bernát, Kovalski

    Rozhodčí: Karpíšek – Kráľ, Viskot
    bahis siteleri