Barys – Ufa 1:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Minsk 4:1 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 03.09.2021, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:46 Nick BAILEN - 3:2
     
    64:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se v prodloužení přece jen prosazuje a sbírá druhý bod! Domácím hrdinou se stane NICK BAILEN, kterému před odkrytou branku naservíroval kotouč Lukáš Sedlák. Střelec branky to už následně nemohl pokazit. Asistence: Lukáš Sedlák, Teemu Pulkkinen.
    56:29 Albert JARULLIN - 2:2
     
    56:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se vyrovnání dočkali, navíc ještě stihli využít první početní výhodu a budou pokračovat v klasické přesilovce! ALBERT JARULLIN se po přihrávce Lawrence Piluta napřáhl na u modré čáry a mířil přesně k pravé tyči. Pálil navíc do protipohybu Harriho Säteriho, který toho moc neviděl. Asistence: Lawrence Pilut, Vladimir A. Tkačov.
    10:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 1:2
     
    10:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Začínají se nám tady rýsovat pořádné gólové hody! Také Harri Säteri inkasuje v prvním dějství, a to když domácí směřovali do útoku dva na dva. Tomáš Hyka při něm vymyslel pěknou žabičku na hůl NIKITY TĚRTYŠNYJE, který puk poslal přímo nad rameno klekajícího gólmana. Asistence: Tomáš Hyka, Sergej Tělegin.
    09:04 Nick SHORE - 0:2
     
    09:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Český gólman inkasuje už podruhé! Alexandr Šarov výborně zapracoval v souboji u mantinelu, při kterém poslal kotouč do mezikruží, kam si dokonale sjel NICK SHORE, který bleskovým zakončením mezi betony zaskočil Romana Willa. Asistence: Alexandr Šarov, Jegor Milovzorov.
    02:15 Nikita KOROTKOV - 0:1
     
    02:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk začíná sezonu famózně, protože skóruje hned ve svém prvním oslabení! Celý úspěšně protiútok začal Denis Golubev, který vystihl přihrávku a následně poslal NIKITU KOROTKOVA do úniku, který i v těžké pozici dokázal vypálit mezi ruku a tělo Romana Willa, jenž jen těsně neudržel kotouč před brankovou čárou. Asistence: Denis Golubev.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 11. Těrtyšnyj (Hyka, Tělegin), 57. Jarullin (Pilut, V. A. Tkačov), 65. Bailen (Sedlák, Pulkkinen) – 3. N. Korotkov (Golubev), 10. N. Shore (Šarov, Milovzorov)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Pockrebalin) – Pilut, Jarullin (A), Bailen, Tělegin, Kulik, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, V. A. Tkačov, Kalinin (C) – Sedlák (A), Hyka, Těrtyšnyj – Osnovin, Byvalcev, Abramov – Fatějev, Stas, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – D. Bodrov (A), Jefremov, Jermakov, Achijarov, Ilja Morozov, T. Murphy, K. Alexejev – Pjanov, Litovčenko, O. Li (C) – N. Korotkov, Česalin, Golubev – N. Shore, Milovzorov (A), Šarov – V. Komarov, Setdikov, Kručinin – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Olenin, Sergejev – Kučava, Sivov
    bahis siteleri