UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 9:5 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.)
konec
HC MUNI
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
VUT Cavaliers Brno
Sobota 04.09.2021, 19:45 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    VUT hraje bez brankáře!
     
    57:08
    Kavalíři mohli snížit, v obrovské šanci se naskytl Malý, který osamocen před Králem nedokázal zakončit do sítě MUNI.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu HC MUNI (2 min.).
     
    43:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! To je rána pro Kavalíry. MUNI jde krátce po sobě do vedení. Hráči VUT si teď přestali správně obsazovat hráče a v jejich obranné třetině se naskytlo příliš mnoho prostoru, kterého využil do té doby dvorní asistent Tomaníka, TADEÁŠ JAKUBEC. Tomaník si s ním vyměnil roli a připsal si kromě tří gólů i nahrávku. Asitence: Pavel Tomaník.
     
    40:28
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! MUNI zahájila třetí třetinu svou třetí brankou a jde poprvé v dnešním zápase do vedení. Je z toho nejen vedoucí branka MUNI, ale zároveň i hattrick PAVLA TOMANÍKA. Při akci dva na jednoho, kdy kapitána MUNI doplňoval Jakubec se Tomaník představil tvrdou střelou, proti které neměl Huzlík šanci. U třetího gólu se přestavili stejní tři hráči jako u branky první: Tomaník, Jakubec a Štrauch. Asistence: Tadeáš Jakubec a René Štrauch.
     
    35:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Přesilová hra MUNI byla těsně u konce, ale pár sekund poté, co byli Kavalíři v šesti domácí celek přece jen udeřil. Po sérii pěkných nahrávek se k puku na levém kruhu dostal autor první branky Masarykovy Univerzity, PAVEL TOMANÍK, který zacílil ke vzdálenější tyči a srovnal skóre utkání. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    33:18
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (Sedláček – 2 min., držení).
     
    31:04
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    MUNI je nedůsledná dozadu. Hráči domácích byli sice aktivnějšími, hrozili před brankou, ale jejich počínání nebylo bezpečné směrem dozadu, toho využila dvojice Hasoň – Vašíček, kteří zajistili první vedení VUT a berou si ho opět na svou stranu. Ve středním pásmu si vyměnili puk, v útočné třetině jej z pravého kruhu do prostoru před brankou poslal Hasoň, jehož přihrávku přebral DOMINICK VAŠÍČEK, který zakončil za Králova záda. Vašíček s Hasoněm si vyměnili role skórujícího a asistenta a VUT vede 2:1. Asistence: Jan Hasoň.
     
    23:57
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Autorem branky je kapitán MUNI PAVEL TOMANÍK. Haněl se vehnal do útočné třetiny bleskovou rychlostí po přesné přihrávky do jízdy z hole Štraucha a nahrál na Tomaníka, který byl osamocen před bránou a rozvlnil síť Huzlíkovy branky. Je vyrovnáno 1:1. Asistence: Ondřej Háněl a René Štrauch.
     
    13:38
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Do vedení jdou, v dnešním zápase hostující Cavaliers. Velký podíl na brance má asistent Vašíček, který držel kotouč na hokejce, nepustil k sobě žádného z hráčů MUNI a vytvořil si prostor. Poté, co kolem sebe vůbec nikoho neměl si počkal a přihrál kotouč na rovněž úplně volného JANA HASONĚ, který byl v koncovce nekompromisní a otevřel skóre dnešníhočtvrtfinálového, brněnského derby. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    10:51
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Surán – 2 min, podrážení.).
     
    03:28
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (příliš mnoho hráčů na ledě – 2 min., trest odpyká Malý).
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Říčka – 2 min., podrážení.).

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 24. Tomaník (Háněl, Štrauch), 36. Tomaník (Svatuška), 41. Tomaník (Jakubec, Štrauch), 44. Jakubec (Tomaník) – 14. Hasoň (Vašíček), 32. Vašíček (Hasoň)


    HC MUNI: Král (Koval) – Pitucha, Věžník, Bazala, Surán – Tomaník (C), Pavel (A), Svatuška, Stodůlka, Novosedlík, Jakubec (A), Zelinka, Bartkovský, Háněl, Říčka, Štrauch, Švarcberger, Vaverka, Aulehla.
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Burian) – Sabol, Běhal, Lašák, Sedláček – Malíř, Maskar, Vašíček, Šenk, Balát, Hrstka, Malý, Hasoň, Uhlíř, Šišma, Dlouhý (C), Kavický

    Rozhodčí: Čuňočka – Klepčlík, Vašíček

    Diváci: 66
    bahis siteleri