Rungsted Seier Capital – Doněck 4:3 (po pr.) | Rouen – EC-KAC 0:4 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
KAC Klagenfurt
Sobota 11.09.2021, 19:30 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    David Gilbert držel puk na své hokejce a donutil svého soupeře k nedovolenému zákroku. Obránce Martin Shumnig (KLG) se provinil hákováním.
     
    53:30
    Uběhlo ovšem jen pár vteřin a síly na ledě se vyrovnají. Útočník Manuel Geier (KLG) míří na trestnou lavici za hákování. Oba týmy hrají ve čtyřech hráčích.
     
    53:23
    Navíc v témže čase domácí půjdou znovu do oslabení! Dalším vyloučeným hráčem je útočník Joel Caron (REN), který vyfasoval menší trest za hákování.
     
    52:47
    Sotva se domácí hráči ubránili, za chvíli budou čelit další přesilové hře Klagenfurtu. Na trestnou lavici míří tentokrát Loic Lampérier (REN) za podrážení.
     
    50:26
    Dalším hříšníkem na straně domácích je tentokrát útočník Dylan Yeo (REN), jenž vyfasoval od sudích menší trest za krosček. Hosté hrají další početní výhodu.
     
    47:13
    Bude se znovu vylučovat, a to z domácích řad Rouenu. Na trestnou lavici si jede odpočinout Joris Bedin (REN), který vyfasoval menší trest za podrážení.
     
    30:24
    První přesilovou hru v tomto utkání si vyzkouší také hráči Klagenfurtu. Útočník Joel Caron (REN) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    09:51
    Bude se podruhé v utkání vylučovat. Útočník Lukas Haudum (KLG) usedá na trestnou lavici za hákování a oslabuje svůj celek na dvě minuty.
     
    01:10
    Uběhla pouze minuta o pár vteřin a máme tu první vyloučení tohoto zápasu. Lukas Haudum (KLG) vyfasoval od rozhodčích dvouminutový trest za hákování.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Haudum (Bruggisser), 42. Fraser, 46. Tičar (Ganahl, Petersen), 54. Fraser (Koch)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Flood, Yeo, Dorion, Salve, Leborgne – Gilbert, Johnston, Caron – Lampérier, Guttig, Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gueurif, Reynaud, Tomasino.
    KAC Klagenfurt: Dahm (J. Holzer) – Strong, Schumnig, C. Unterweger, Bruggisser, Steffler, Vallant, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Witting.

    Rozhodčí: Barcelo, Furet – Constantineau, Zede
    bahis siteleri