Rungsted Seier Capital – Doněck 4:3 (po pr.) | Rouen – EC-KAC 0:4 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
KAC Klagenfurt
Sobota 11.09.2021, 19:30 • Patinoire Nathalie Péchalat, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Domácí vyhráli vhazování po pravici Dahma a Gilbert se opřel do střely od modré čáry! Dahm si našel dobrý výhled a proti jeho ráně vytasil svoji lapačku.
     
    57:21
    David Gilbert držel puk na své hokejce a donutil svého soupeře k nedovolenému zákroku. Obránce Martin Shumnig (KLG) se provinil hákováním.
     
    55:12
    Hosté mohli vsítit pátý zásah! Haudum servíroval kotouč před branku Ganahlovi, který ovšem netrefil puk ideálně a Pintarič mohl v klidu zasáhnout.
     
    53:30
    Uběhlo ovšem jen pár vteřin a síly na ledě se vyrovnají. Útočník Manuel Geier (KLG) míří na trestnou lavici za hákování. Oba týmy hrají ve čtyřech hráčích.
     
    53:23
    Navíc v témže čase domácí půjdou znovu do oslabení! Dalším vyloučeným hráčem je útočník Joel Caron (REN), který vyfasoval menší trest za hákování.
    53:23 FRASER - 0:4
     
    53:23
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o čtyři branky a kráčí za vítězstvím! MATTHEW FRASER obdržel přihrávku do dobré pozice a přesnou střelou do horního růžku nedal Pintaričovi šanci zasáhnout. Asistence: Thomas Koch.
     
    52:47
    Sotva se domácí hráči ubránili, za chvíli budou čelit další přesilové hře Klagenfurtu. Na trestnou lavici míří tentokrát Loic Lampérier (REN) za podrážení.
     
    50:26
    Dalším hříšníkem na straně domácích je tentokrát útočník Dylan Yeo (REN), jenž vyfasoval od sudích menší trest za krosček. Hosté hrají další početní výhodu.
     
    49:15
    Další dobrý pokus ze strany hostí! Thomas Hundertpfund vystřelil z dobré pozice na pravém kruhu, ale jeho rána skončila na zadním mantinelu.
     
    48:01
    Velká příležitost domácích v početní výhodě! Phillip Bruggisser vystřelil z mezikruží, ale jeho rána nebyla přesná. Rouen i nadále prohrává o tři branky.
     
    47:13
    Bude se znovu vylučovat, a to z domácích řad Rouenu. Na trestnou lavici si jede odpočinout Joris Bedin (REN), který vyfasoval menší trest za podrážení.
    45:50 TIČAR - 0:3
     
    45:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Nyní už to hostům vyšlo. Ganahlovu střelu Pintarič zastavil, ale na dorážku ROKA TIČARA už nedosáhl! Klagenfurt odskakuje svému soupeři do tříbrankového trháku. Asistence: Manuel Ganahl, Nicholas Petersen.
     
    44:28
    Rozhodčí celou situaci přezkoumali a gól neplatí! Klagenfurt i nadále vede o dvě branky, když se na začátku třetí třetiny prosadil útočník Fraser.
     
    44:28
    Rouen se usadil v útočném pásmu a vstřelil gól! Rozhodčí se ovšem ještě radí, zda se jednalo o regulérní branku. Na konečný verdikt si musíme počkat.
    41:22 FRASER - 0:2
     
    41:22
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Pozor, Klagenfurt jde do dvoubrankového vedení! MATTHEW FRASER se prezentoval nádhernou individuální akcí, když se nejprve zbavil dotírajícího obránce a vzápětí přehodil brankáře Pintariče. Bez asistence.
     
    39:35
    Hosté mohli v poslední minutě druhé třetiny skórovat! Manuel Ganahl obdržel přesnou přihrávku před branku, ale v rychlé jízdě trefil jen Pintariče.
     
    35:18
    Zajímavé přečíslení na druhém konci kluziště! Nicholas Petersen si vyjel do dobré pozice na střed, ale svou střelou těsně minul levou tyčku.
     
    34:39
    Domácí hokejisté podnikají další útočný výpad na branku Klagenfurtu. Vincent Nesa vystřelil z úhlu, což si brankář Dahm bez obtíží pohlídal.
     
    34:14
    Domácí měli velkou šanci na vyrovnání! Přečíslení zakončoval z výtečné pozice obránce Chakiachvili, ale jeho tvrdá bomba šla těsně mimo branku.
     
    30:24
    První přesilovou hru v tomto utkání si vyzkouší také hráči Klagenfurtu. Útočník Joel Caron (REN) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    29:41
    Pozor také na druhé straně! Kelsey Tessier vyslal nebezpečnou střelu z mezikruží, ale jeho rána neměla gólové parametry. Škoda pro domácí.
     
    29:00
    Unterweger společně se svými spoluhráči dostali kotouč do brankoviště Pintariče, který i s velkým štěstím celou situaci ustál. Hra pokračuje dál.
     
    28:21
    Další velká šance Klagenfurtu! Manuel Geier dorážel kotouč u levé tyčky, ale Pintarič byl pozorný a pohotově zasáhl. Skóre utkání zůstává neměnné.
     
    23:11
    Další velká příležitost Klagenfurtu. Rok Tičar si tentokrát vybruslil do přečíslení dvou proti jednomu, ale neposedný kotouč nezpracoval.
     
    22:24
    Velká šance hostí! Manuel Ganahl poslal přihrávku do strany Roku Tičarovi a jeho nepříjemnou ránu musel zneškodnit brankář Pintarič svými betony.
     
    19:34
    Další dobrá šance hostů! Strong vystřelil z pravé strany a kotouč dorážel Hundertpfund. Pintarič zastavil puk ve vzduchu a poslal ho do bezpečí.
     
    17:24
    Haudum byl velmi aktivní, když zakončoval rychlý protiútok svého týmu z bezprostřední blízkosti! Pintarič vytasil svoje betony a ránu zneškodnil.
    12:37 HAUDUM - 0:1
     
    12:37
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt ustál své oslabení a v jedenácté minutě utkání jde do vedení! Bruggisser se dobře zorientoval na pravé straně, když poslal přesnou přihrávku na LUKASE HAUDUMA, který rovnou z trestné lavici dorazil kotouč do sítě. Asistence: Phillip Bruggisser.
     
    09:51
    Bude se podruhé v utkání vylučovat. Útočník Lukas Haudum (KLG) usedá na trestnou lavici za hákování a oslabuje svůj celek na dvě minuty.
     
    09:40
    Další nebezpečný pokus z domácí strany! Théo Gueurif se probojoval do útočného pásma po levé straně, ale jeho pokus zastavil brankář Dahm.
     
    09:22
    Chakiachvili přihrál ve středním pásmu svým spoluhráčům a před brankou nebezpečně dorážel Tomasino! Druhý jmenovaný nastřelil jen Dahma.
     
    01:10
    Uběhla pouze minuta o pár vteřin a máme tu první vyloučení tohoto zápasu. Lukas Haudum (KLG) vyfasoval od rozhodčích dvouminutový trest za hákování.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Haudum (Bruggisser), 42. Fraser, 46. Tičar (Ganahl, Petersen), 54. Fraser (Koch)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Flood, Yeo, Dorion, Salve, Leborgne – Gilbert, Johnston, Caron – Lampérier, Guttig, Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gueurif, Reynaud, Tomasino.
    KAC Klagenfurt: Dahm (J. Holzer) – Strong, Schumnig, C. Unterweger, Bruggisser, Steffler, Vallant, Tialler – Bischofberger, Hundertpfund, Sticha – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Witting.

    Rozhodčí: Barcelo, Furet – Constantineau, Zede
    bahis siteleri