Espanyol – Atlético 1:2 (kon.) | Osasuna – Valencia 1:4 (kon.) | Cádiz – Real Sociedad 0:2 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 5:2 (kon.)
konec
Real Madrid
5:2 (1:2)
Celta de Vigo
Neděle 12.09.2021, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:16. (22:53:53)
     
    Je konec! Real Madrid oslavil návrat na Estadio Santiago Bernabéu vítězstvím 5:2 nad Celtou Vigo. Už v úvodu poslal hosty do vedení Santiago Mina. Real okamžitě zabral a po silném tlaku vyrovnal Karim Benzema. Domácí si ale opět nedali pozor na zadní vrátka a Franco Cervi vrátil hostům vedení. Jenže Real hned v úvodu druhé půle vyrovnal zásluhou Karima Benzemy. V 56. minutě pak poslal domácí do vedení Vinícius Júnior. Celta ještě příležitostně zaútočila, ale definitivní pojistku přidal v 73. minutě Camavinga. V závěru ještě Vinícius vybojoval penaltu, po které dovršil hattrick Karim Benzema.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Také střídající Marcelo ještě rozkmital své rychlé nohy po levé straně hrací plochy, ale místo centru do vápna si míč raději zasekl a pomohl si rozehrávkou do zadních řad.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hosté v závěru zahrávali ještě jeden přímý kop, ale nadýchaný centr odvrátil mimo velké vápno dobře postavený Dani Carvajal.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Miguel Gutiérrez, přichází Marcelo.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Rodrygo.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Jeison Murillo, přichází Joseph Aidoo.
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Parádní večer domácího Realu Madrid pokračuje! K exekuci pokutového kopu se postavil KARIM BENZEMA a dělovkou pod břevno dovršil hattrick!
     
    87
    Pokutový kop pro Real Madrid! Vinícius Júnior si ve vápně obhodil soupeře a ten jej poslal k zemi!
     
    87
    Galhardo dostal přihrávku na levou stranu a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídku ale odehrál do bezpečí pozorný Nacho Fernández.
     
    86
    Karim Benzema si šikovně navedl míč na hranici velkého vápna, přehodil si jej na pravačku, ale zakončením trefil jen prvního obránce.
     
    85
    Eduardo Camavinga se vrátil na hranici velkého vápna a levačkou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Hosté však rychle získali míč zpátky.
     
    84
    Marco Asensio na pravé straně ustál souboj s obráncem a vybojoval vhazování pro své mužstvo. Real si závěrečné minuty duelu užívá.
     
    83
    Iago Aspas si došel pro míč na pravé straně. Akce hostujícího mužstva skončila centrem na malé vápno, kam si došel Courtois.
     
    82
    Real Madrid zahrával rohový kop. Centrovaný míč od rohového praporku přiletěl na zadní tyč, ale Eduardo Camavinga hlavičkou z těžké pozice neuspěl.
     
    81
    Vinícius Júnior na levé straně ošálil svého strážce a pomohl si přihrávkou na hranici velkého vápna. Tam ale uspěli v přetlačované hosté.
     
    80
    Do konce souboje zbývá posledních deset minut. Asensio ihned po příchodu na trávník napadal rozehrávku soupeře, ale k míči se zatím nedostal.
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Marco Asensio.
     
    78
    Federico Valverde se pokoušel o přenesení míče na levou stranu, kam sprintoval právě aktivní Camavinga, ale k autorovi čtvrté branky se míč nedostal.
     
    77
    Celta se dostala do blízkosti velkého vápna, jenže hráči v červenobílém se jen těžko probíjí do zakončení. Obrana Realu stojí v pevném defenzivním bloku.
     
    76
    Solari trefil soupeře šlapákem a může být rád, že za ostrý zákrok nevyfasoval žlutou kartu. Sudí vše vyřešil důraznou domluvou.
     
    75
    Celta Vigo se opět dostala na hranici velkého vápna. Po zajímavé přihrávce se do zakončení dostal Nolito, ale nedokázal dloubnout míč do sítě!
     
    73
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává další branku a výrazně se přibližuje k vítězství! Luka Modrič prošel do velkého vápna, ale jeho pokus vnějším nártem brankář ještě vyrazil. K odraženému míči se dostal EDUARDO CAMAVINGA, který doklepl míč do sítě!
     
    72
    Střídající Camavinga dostal poprvé v utkání prostor na levé straně, ale místo průniku si raději pomohl pobídkou na střed. Real ale drží míč.
     
    71
    Iago Aspas si řekl o přihrávku za obranu Realu Madrid, ale Nacho Fernández si nákop pohlídal a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor.
     
    70
    Dvacet minut před koncem odcentroval Gahardo z pravé strany na přední tyč, ale tam hlídkoval pozorný Eder Militao, který míč odkopl ven ze šestnáctky.
     
    69
    Militao diriguje rozehrávku Realu Madrid na polovině hřiště. Hostující Celta Vigo se v posledních minutách prakticky nedostává na polovinu soupeře.
     
    68
    Federico Valverde z levé strany centroval na zadní tyč, ale hostující brankář vyrazil z branky a schoval míč do rukavic. Tlak Realu Madrid je ale zřejmý.
     
    67
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Eduardo Camavinga.
     
    66
    Hugo Mallo dostal přihrávku na pravou stranu, odkud chtěl vymyslet přihrávku do pokutového území, ale obránci Realu Madrid nepustili soupeře do zakončení.
     
    65
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Franco Emanuel Cervi, přichází Nolito.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Thiago Galhardo.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Néstor Araujo (Real Club Celta de Vigo).
     
    63
    Vinícius Júnior výborně napadal hostujícího brankáře Ditura při odkopu z malého vápna. Gólman Celty Vigo ale těžký odkop zvládl na jedničku.
     
    62
    Eden Hazard zpackal přihrávku na polovině soupeře a málem pustil Celtu do útoku. Hráči Realu Madrid ale chybu spoluhráče rychle napravili.
     
    61
    Nacho Fernández skvěle přečetl přihrávku na levou stranu a skluzem zastavil rodící se protiútok soupeře. Celta Vigo se nadále snaží útočit.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Real během úvodních minut druhého poločasu dokázal otočit nepříznivý výsledek. Domácí se navíc nadále tlačí do útoku.
     
    59
    Vinícius Júnior hraje skvělé utkání. Brazilský rychlík na levé straně hýří aktivitou a chce přidat další zásahy. Real pokračuje v tlaku na polovině soupeře.
     
    58
    Mohlo být hodně rychle vyrovnáno! Aspasovu ránu sice zablokoval jeden z obránců. Následně se jeden z hostů dostal k dorážce, ale Courtois míč vyrazil!
     
    56
    Brazilský rychlík ještě dostává za oslavu s diváky žlutou kartu.
     
    56
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Domácí celek se poprvé v utkání dostává do vedení! VINÍCIUS JÚNIOR si naběhl na přihrávku na levou stranu, vlétl do pokutového území a technickým obstřelem poslal Real poprvé na zrekonstruovaném stadionu do vedení!
     
    55
    Valverde dostal moře prostoru na pravé straně, odkud poslal prudkou přízemní pobídku do velkého vápna. Na jeho přihrávku ale nikdo v bílém nedosáhl.
     
    54
    Poprvé po změně stran zahrozili také hosté. Na hranici velkého vápna se do odraženého míče opřel Iago Aspas, ale slabou střelou Courtoise nepřekvapil.
     
    53
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Augusto Solari.
     
    52
    Exekuce přímého kopu se ujal Luka Modrič, který zvolil prudký centr na malé vápno. K míči se dostal Karim Benzema, ale podle sudího zahrál rukou.
     
    51
    Vinícius Júnior si na levé straně skvěle posunul míč kolem obránce a byl faulován. Domácí Real Madrid tak bude zahrávat přímý kop z dobré pozice.
     
    50
    Na pravé straně kouzlil Carvajal, který zkoušel dloubnout míč do pokutového území, jenže trefil prvního obránce v červenobílém dresu.
     
    49
    Carvajal dostal prostor na pravé straně, ale místo centru hledal Luku Modriče. Chorvatský záložník ale přenesením hry na levou stranu odevzdal míč soupeři.
     
    48
    Domácí fotbalisté jsou vstřelením vyrovnávací branky pořádně nabuzení a nadále se tlačí do útoku. Benzema se nyní zjevil v roli křídelního hráče, ale na hranici velkého vápna si míč předkopl daleko před sebe.
     
    46
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Fantastický vstup Realu Madrid do druhého poločasu! Federico Valverde vybojoval míč před pokutovým vápnem, předal míč Gutiérezovi, který odcentroval a KARIM BENZEMA hlavou vstřelil svou druhou branku v utkání!
     
    46
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Renato Tapia, přichází Fran Beltrán.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali překvapivý vývoj utkání. Už v úvodu poslal hosty do vedení Santiago Mina. Real okamžitě zabral a po silném tlaku vyrovnal Karim Benzema. Domácí si ale opět nedali pozor na zadní vrátka a Franco Cervi vrátil hostům vedení. Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Karim Benzema výborně napadal rozehrávku soupeře, ale zadáci Celty Vigo dokázali míč odehrát mimo nebezpečný prostor.
     
    44
    Real Madrid zahrával další přímý kop. Jeho exekuce se ujal Luka Modrič, jehož centr odehrál do bezpečí připravený Murillo. Real ale zůstává u míče.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Jeison Murillo (Real Club Celta de Vigo).
     
    42
    Vinícius hledal přihrávkou za obranu Edena Hazarda, ale obránce Mallo si jeho náběh pohlídal a zažehnal nebezpečí malou domů.
     
    41
    Hugo Mallo podpořil akci Celty Vigo náběhem po pravé straně, ale jeho centr si obránci Realu Madrid s přehledem pohlídali a odkopli míč do bezpečí.
     
    40
    Exekuce přímého kopu se ujal belgický fotbalista Eden Hazard. Následně Casemiro sklepl míč pro Benzemu, ale radost Realu je pro ofsajd zbytečná.
     
    39
    Carvajal je hodně aktivní na pravé straně, ale zatím mu chybí podpora spoluhráčů. Real Madrid vybojoval alespoň přímý kop na polovině soupeře.
     
    38
    Valverde posunul míč na pravou stranu, potáhl jej vpřed a poslal přihrávku na Carvajala. Real se snaží vyrovnat ještě před poločasovou přestávkou.
     
    37
    Militao fauloval na polovině hrací plochy přímo před očima hlavního rozhodčího, který ihned přerušil hru. Hosté mohou znovu zaútočit.
     
    36
    Hosté se usadili na polovině, ale nikdo v červenobílém se zatím nedostává do zakončení. Real je ale po druhé inkasované brance poněkud zaskočený.
     
    35
    Thibaut Courtois se musel znovu zapojit do rozehrávky domácího celku. Belgický brankář nákopem levačkou odklidil míč až na tribunu.
     
    34
    Celta pokračuje ve vynikajícím výkonu na půdě Realu Madrid. Hosté zatím dvakrát vystřelili a byly z toho dvě branky. Real už má ale míč ve své moci.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    32
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere zpět své ztracené vedení! Celta teď předvedla vynikající přechod do útoku. Na přihrávku z pravé strany si naběhl FRANCO CERVI, který prvním pokusem trefil tyč, ale dorazil míč do sítě!
     
    31
    Éder Militao podržel míč na vlastní polovině a uklidnil rozehrávku Realu Madrid. Do kombinace se musel zapojit také Thibaut Courtois.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně zajímavé utkání. Domácí Real Madrid je na trávníku jasně lepším týmem.
     
    29
    Luka Modrič se po odvážném průniku dostal do pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku a odcentroval. Hostující brankář jeho přízemní pobídku pro Benzemu schoval do rukavic.
     
    28
    Francouzský střelec Karim Benzema se znovu dostal do velkého vápna, kde ještě předal míč Viníciusovi, ale brazilský mladík se do zakončení nedostal.
     
    27
    Iago Aspas rozkmital své rychlé nohy po pravé straně a probil se až do pokutového území. Zkušený útočník chtěl ještě přihrát, ale trefil Nacha Fernándeze.
     
    26
    Real pokračuje v aktivní hře i po vstřelení vyrovnávací branky. Benzema si došel pro míč na hranici velkého vápna, kde jej uhlídal obránce v červenobílém.
     
    24
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Real Madrid nakonec po dvaceti minutách dokázal vyrovnat! Valvere si naběhl na přetažený centr, který sklepl pod sebe a KARIM BENZEMA těžkým zakončením poslal míč pod břevno!
     
    24
    Een Hazard si skvěle připravil míč ke střele v pokutovém území, ale jeho jedovatý projektil hostující brankář s problémy dokázal vyrazit.
     
    23
    Real Madrid už se opět usadil na polovině soupeře a postupnou kombinací se přibližuje k velkému vápnu. Kolmici mezi obránce Karim Benzema nedohnal.
     
    21
    Ani další přihrávka za obranu domácího celku nepřinesla nebezpečí pro svatyni Realu Madrid. Courtois zatím prokazuje skvělou pozornost.
     
    20
    Celta Vigo se po delší době vydala na polovinu Realu Madrid a hned si připravila zakončení. Courtois ale dobře vyběhl a zamezil soupeři ve skórování.
     
    19
    Hosté už od úvodních minut hodně otálejí s rozehrávkou standardních situací. Fanouškům Realu Madrid se zdržování vůbec nelíbí, což dávají najevo pískotem.
     
    17
    Domácí se obrali o velkou možnost! Valverde byl nakonec tím hráčem, který zakončoval, ale jeho projektil vnějším nártem zablokoval stoper Celty.
     
    16
    Valverde parádní přihrávkou přenesl míč na levou stranu. Do zakončení se dostal Guttiérez, ale jeho projektil skončil v rukavicích brankáře.
     
    15
    Domácí už se znovu usadili na polovině soupeře. Benzema předložil míč do vápna Casemirovi, ale brazilský záložník levačkou přestřelil branku.
     
    14
    Real následně zahrával rohový kop, jenže ani po něm se vyrovnávací branky nedočkal. Akce totiž vyústila ve zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    13
    Carvajal si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, ale na poslední chvíli před ním odvrátil nebezpečí jeden ze zadáků Celty Vigo.
     
    12
    Celta Vigo se ze silného tlaku Realu Madrid dokázala vymanit jen za cenu nákopu na polovinu soupeře. Hosté si mohou alespoň na chvíli odpočinout.
     
    11
    Vinícius Júnior si z levé strany navedl míč na hranici velkého vápna, odkud tvrdě vypálil pravačkou. Jeho ránu jeden z obránců přizvedl nad břevno.
     
    10
    Domácí hráči po předchozí akci ještě reklamovali ruku jednoho z hostujících stoperů. Sudí si situaci nechal prověřit, ale penalta se pískat nebude.
     
    9
    Další zajímavá akce Realu Madrid! Carvajal poslal zajímavý centr na zadní tyč a jeden z obránců hostujícího celku zahrál hlavou do rukavic brankáře.
     
    8
    Mohlo být vyrovnáno! Luka Modrič poslal z přímého kopu do vápna prudký centr. Jeho pobídku tečoval Vinícius, ale jeho pokus hostující brankář vyškrábl nad břevno!
     
    7
    Domácí celek se ihned tlačí do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Na levé straně hrál s míčem u nohy Eden Hazard, který byl podruhé v utkání faulován.
     
    5
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Obrovské překvapení na úvod hostujícího celku! Celta Vigo se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Po chybě domácích v rozehrávce se k míči dostal SANTIAGO MINA, který měl moře prostoru a prostřelil domácího gólmana!
     
    4
    Hoté se dostali do útoku po pravé straně hrací plochy, nicméně akce Celty Vigo skončila kousek za půlící čárou. U míče už je znovu Real Madrid.
     
    3
    Karim Benzema získal míč na polovině hrací plochy, sklepl jej na Hazarda, který spěchal vpřed a byl faulován poblíž velkého vápna.
     
    2
    Celta Vigo vstoupila do zápasu aktivně. Do pokutového území přiletěl vysoký centr z pravé strany, ale Thibaut Courtois si pro míč došel na malé vápno.
     
    1
    Domácí Real Madrid obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Real se tímto duelem vrací na zrekonstruovaný domácí stánek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v bílém, zatímco Celta oblékne červenobílé dresy.
     
    Real Madrid CF

    Domácí Real Madrid prožívá solidní vstup do nového ročníku. Ve třech duelech získal sedm bodů a držel se na horních pozicích španělské ligy. V úvodním duelu zvítězil 4:1 na půdě Deportiva Alavés. Následně remizoval 3:3 na hřišti Levante, ale v posledním kole zvítězil 1:0 na horké půdě Realu Betis.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Hostující Celta Vigo nemůže být se vstupem do nového ročníku nejvyšší španělské ligy spokojená. Ve třech duelech vybojovala dosud jediný bod a drží se dole na osmnácté pozici. Na úvod Vigo doma prohrálo 1:2 s Atléticem. Následně ukopalo bezbrankovou remízu na půdě Osasuny, ale v posledním duelu doma padlo 0:1 s Bilbaem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Realem Madrid a Celtou Vigo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Benzema (Valverde), 46. Benzema (Gutiérrez), 56. Vinícius Júnior (Gutiérrez), 73. Camavinga, 88. Benzema (pen.) – 5. S. Mina (Aspas), 32. Cervi

    Karty:   33. Nacho Fernández (REA), 56. Vinícius Júnior (REA) – 43. Murillo (CVG), 64. N. Araujo (CVG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:16.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Gutiérrez (89. Marcelo) – Modrić (79. Asensio), Casemiro, Valverde – E. Hazard (67. Camavinga), Benzema, Vinícius Júnior (89. Rodrygo).
    Náhradníci: López, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, M. Díaz, Isco, L. Vázquez, Rodrygo, J. Vallejo, Marcelo.

    Celta de Vigo: Dituro – Mallo, Murillo (89. Aidoo), N. Araujo, Galán – Méndez (53. Solari), Tapia (46. Beltrán), Denis Suárez, Cervi (65. Nolito) – Aspas, S. Mina (65. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – Aidoo, Baeza, Beltrán, Galhardo, Fontán, Nolito, Solari, K. Vázquez.
    bahis siteleri