Espanyol – Atlético 1:2 (kon.) | Osasuna – Valencia 1:4 (kon.) | Cádiz – Real Sociedad 0:2 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 5:2 (kon.)
konec
Real Madrid
5:2 (1:2)
Celta de Vigo
Neděle 12.09.2021, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Parádní večer domácího Realu Madrid pokračuje! K exekuci pokutového kopu se postavil KARIM BENZEMA a dělovkou pod břevno dovršil hattrick!
     
    73
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává další branku a výrazně se přibližuje k vítězství! Luka Modrič prošel do velkého vápna, ale jeho pokus vnějším nártem brankář ještě vyrazil. K odraženému míči se dostal EDUARDO CAMAVINGA, který doklepl míč do sítě!
     
    56
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Domácí celek se poprvé v utkání dostává do vedení! VINÍCIUS JÚNIOR si naběhl na přihrávku na levou stranu, vlétl do pokutového území a technickým obstřelem poslal Real poprvé na zrekonstruovaném stadionu do vedení!
     
    46
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Fantastický vstup Realu Madrid do druhého poločasu! Federico Valverde vybojoval míč před pokutovým vápnem, předal míč Gutiérezovi, který odcentroval a KARIM BENZEMA hlavou vstřelil svou druhou branku v utkání!
     
    32
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere zpět své ztracené vedení! Celta teď předvedla vynikající přechod do útoku. Na přihrávku z pravé strany si naběhl FRANCO CERVI, který prvním pokusem trefil tyč, ale dorazil míč do sítě!
     
    24
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Real Madrid nakonec po dvaceti minutách dokázal vyrovnat! Valvere si naběhl na přetažený centr, který sklepl pod sebe a KARIM BENZEMA těžkým zakončením poslal míč pod břevno!
     
    5
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Obrovské překvapení na úvod hostujícího celku! Celta Vigo se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Po chybě domácích v rozehrávce se k míči dostal SANTIAGO MINA, který měl moře prostoru a prostřelil domácího gólmana!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Benzema (Valverde), 46. Benzema (Gutiérrez), 56. Vinícius Júnior (Gutiérrez), 73. Camavinga, 88. Benzema (pen.) – 5. S. Mina (Aspas), 32. Cervi

    Karty:   33. Nacho Fernández (REA), 56. Vinícius Júnior (REA) – 43. Murillo (CVG), 64. N. Araujo (CVG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:16.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho Fernández, Gutiérrez (89. Marcelo) – Modrić (79. Asensio), Casemiro, Valverde – E. Hazard (67. Camavinga), Benzema, Vinícius Júnior (89. Rodrygo).
    Náhradníci: López, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, M. Díaz, Isco, L. Vázquez, Rodrygo, J. Vallejo, Marcelo.

    Celta de Vigo: Dituro – Mallo, Murillo (89. Aidoo), N. Araujo, Galán – Méndez (53. Solari), Tapia (46. Beltrán), Denis Suárez, Cervi (65. Nolito) – Aspas, S. Mina (65. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – Aidoo, Baeza, Beltrán, Galhardo, Fontán, Nolito, Solari, K. Vázquez.
    bahis siteleri