HK MD Šumperk – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kobra 2:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Vsetín 2:3 (kon.)
Přerov – Písek 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 26.09.2021, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině se už prosadili jen hosté, když na konečné skóre snížil po samostatném úniku kapitán Tomáš Čoubek. Ústečtí si ve třetí třetině zkušeně pohlídali náskok, když svého soupeře nepustili do žádného tlaku a zaslouženě vítězí. (16:50:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Skoupý už spěchal z branky, ale rychle se vrátil, jelikož puk domácí vybojovali.
     
    59:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Domácí s přehledem kontrolují hru. Teď mohli zvýšit svůj náskok. Nejprve se ke střele dostal Hynek a k dorážce se propracoval Tot. Oba pokusy ale skvěle vychytal Skoupý.
     
    57:08
    Ani Pospíšil nedokázal zavést puk do pásma a do útoku jdou domácí. Střelu Bára vyrazil hostující brankář, ale domácí jsou furt v útočném pásmu.
     
    55:43
    Hosté si nemohou vypracovat vetší šanci. Teď se do střely dostal domácí Svoboda. Skoupý vyrazil svým betonem a puku jsou hosté, kteří se snaží dostat přes hustý střed.
     
    54:04
    Ústečtí dobře brání střední pásmo a nepouští hosty do své třetiny. Teď dokonce drží puk v útočném pásmu a kombinují. Ke střele od modré se dostal Polata a jeho střelu tečoval Bár, ale těsně mimo.
     
    53:25
    Hra se teď přelívá ze strany na stranu bez větších příležitostí. Až teď se ke střele dostal jeden z domácích, ale branku hodně minul.
     
    51:52
    Ústí drží puk u své branky a hledá prostor jak se dostat do útočného pásma hostů. Nakonec se to povedlo Nedomovi, který z levého kruhu vypálil nepříjemnou střelu. Hostující brankář ale stále drží naděje svého týmu.
     
    50:35
    Gašpar teď schoval svoji střelu z pravého kruhu za obráncem. Skoupý chytá. Brno se dostává k puku a snaží se založit útočnou akci, ale Slovan brání pozorně.
     
    49:47
    Trogner se teď parádně prokličkoval až pře Štěpku a snažil se zakončit mezi betony. Domácí brankář si ale mezeru pohlídal a drží Slovan.
     
    49:23
    Puk teď utekl z hole jednomu z domácích obránců a ten může být rád, že poblíž nebyl nikdo z hostů Štěpka raději puk přikryl.
     
    48:43
    Domácí v plném počtu.
     
    47:45
    Pospíšil zavezl puk do pásma a z levé strany vystřelil na zadní tyč. Štěpka ale vyrazil levým ramenem. Následně byl chumel před ústeckým brankářem, ten ale parádním rozštěpem zamezil hostům ke skórování.
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Kredl – 2 min., hákování).
     
    46:17
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brno snižuje na rozdíl dvou branek! David Šupa vyslal do samostatného úniku kapitána TOMÁŠE ČOUBKA, který zakončil na lapačku Štěpky. Ústecký gólman se ještě puku dotknul, ale nešťastně s ním odklouzal až do branky 4:2! Asistence: David Šupa.
     
    45:58
    Slovan ujížděl tři na dva, ale jednomu z domácích útočníků puk utekl. U puku jsou momentálně hosté, kteří zakládají útočnou akci.
     
    44:22
    Puk se teď nepříjemně odrážel před ústeckou brankou. Nakonec se ho zmocnil Bár který ujížděl po levé straně. Vystřelil na přední tyč a Skoupý vyráží do ochranné sítě.
     
    43:56
    Domácí v plném počtu.
     
    43:31
    Slovan vyhrál buly v obranném pásmu a vyhazuje za branku Skoupého. Hosté tak musí svoji akci začít od znova.
     
    42:13
    Holcman měl teď před sebou úplně volno k Štěpkovi, ale jeho pokus končí vedle. Poté se ke střele dostal znovu Holcman, tentokrát z levého kruhu, ale Štěpka chytá.
     
    41:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpka – 2 min.). Trest odpyká Gašpar.
     
    41:20
    Ústečtí začali dobře třetí část a usadili se v pásmu. Macel hledal zpoza branky svého spoluhráče a našel Kuchaře, ten ale pálil mimo.
     
    41:07
    Domácí v plném počtu.
     
    40:42
    Hostům se vůbec nedaří dostat do útočného pásma, Slovan poctivě brání a nepouští hosty přes střední pásmo. Brno se dokonce vyhodilo na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí třetiny vyhráli domácí, kteří se ještě více než minutu budou bránit v oslabení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme mohli vidět hned tři branky. Nejdřív Slovan odskočil do tříbrankového vedení po brance Jana Macela. Hosté sice snažili snížit díky výborné střele Severa, ale ani ne minutu na to se po druhé v zápase trefil Macel a Slovan jde do kabiny s tříbrankovým vedením.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Trogner teď před brankou našel volného Kubicu který střílel do protipohybu. Štěpka znovu perfektně chytá.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hynek – 2 min., krosček).
     
    39:07
    Ke střele z otočky se dostal Andrej Vlach a střílel nepříjemně na teploměr. Štěpka ale výborně pokryl tuto střelu.
     
    37:58
    Puk se teď zjevil před brankářem hostů a nejrychleji se ho zmocnil Jan Macel, který se snažil udělat blafák do forhendu, ale brankář hostů byl připravený a pokryl si mezeru mezi betony.
     
    37:44
    Hosté v plném počtu.
     
    37:34
    Slovan kombinoval v útočném pásmu a ke střele od modré se dostal kapitán Polata, ale Skoupý si puk pohlídal a schoval ho do své náruče.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Kubica – 2 min., napadení).
     
    35:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale Slovan se krátce na to dostává znovu do tříbrankového vedení! Hynek našel krásně Davida Gašpara, který unikal sám po levé straně a před brankou si všiml osamoceného JANA MACELA a nabídl mu krásnou přihrávku před prázdnou branku. Střelec jen nastavil hokejku a zvýšil skóre 4:1! Asistence: David Gašpar a Václav Hynek.
     
    34:41
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Hosté i po přesilové hře zůstali v tlaku před brankou domácích. K puku se na levém kruhu dostal ALEX SEVER, který se trefil přesně do levého rohu Štěpkovi branky 3:1! Asistence Ondřej Blaško a Erik Pospíšil.
     
    34:11
    Domácí v plném počtu.
     
    33:52
    Hosté se usadili v útočném pásmu a k puku se dostal Pospíšil, který od modré vystřelil zápěstím přes bránícího hráče. Štěpka ale vytáhl svoji lapačku.
     
    32:40
    Střelu Blaška zblokoval Koval, poté se ke střele z pravého kruhu dostal Šupa a orazítkoval tyč Štěpkovi branky. Pak ještě z mezikruží pálil jeden z hostů, ale domácí brankář přikryl puk pod svoji lapačku.
     
    32:11
    Hosté v plném počtu.
     
    32:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Gašpar – 2 min., sekání).
     
    30:56
    Slovan teď točí svého soupeře v pásmu. Střelu Polaty tečoval Tot a jeho pokus končí těsně vedle levé tyče Skoupého. Brno poté vyhodilo a Ústí musí začít od své branky.
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    30:11
    Slovan teď zahrozil v ponechané výhodě. Jeden z domácích zavezl puk za branku a našel na modré Hynka, ten ale trefuje jen náruč Skoupého.
     
    28:50
    Puku se díky dobrému napadání zmocnili hosté, kteří drží puk v obranném pásmu Slovanu. Od pravého mantinelu vystřelil Holcman, ale trefil je brusli jednoho z domácích. Následně se Slovan vyhazuje na zakázané uvolnění. Vhazování po levici Štěpky.
     
    28:06
    Hra se začíná přiostřovat a oba celky tvrdě dohrávají souboje. U puku jsou momentálně domácí, kteří kombinují u své branky,
     
    27:41
    Domácí v plném počtu.
     
    27:28
    Hynek teď předvedl ukázkový hit.
     
    26:29
    Pospíšil si přebral puk u své branky a prokličkoval se až před Štěpku. Jeden z domácích hráčů mu ale nazvedl hůl a nenechal ho zakončit. Následně se ke střele bekhendem z mezikruží dostal Vlach, ale přestřelil.
     
    25:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hora – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:22
    Bár zavezl puk do útočného pásma po pravém mantinelu a snažil se zakončit na bližší tyč, ale branku netrefil. Do útoku šli hosté a vybojovali si faul a zahrají si tak první přesilovou hru v zápase,
     
    23:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A jak se říká nedáš, dostaneš! Slovan jde do vedení o tři branky. hosté si teď nepohlídali střídajícího JANA MACELA, který dostal parádní přihrávku do úniku od Vlacha. MACEL udělal blafák do bekhendu a zakončil pod horní tyč 3:0! Asistence: Vojtěch Vlach a Michal Svoboda.
     
    22:55
    Štěpka teď vytáhl další zázračný zákrok! K puku se dostal jeden z hostů a měl před sebou odkrytou branku, domácí brankář ale vykopl puk.
     
    21:18
    Hosté v plném počtu.
     
    20:35
    Macel teď zpoza branky hledal někoho ze svých spoluhráčů, ale nenašel, hosté vyhazují za branku Štěpky a domácí musí začít s útočnou akcí od znova.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli domácí, kteří budou ještě více než minutu pokračovat v početní výhodě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině jsme mohli vidět svižný a hezký hokej na obě strany. Aktivnější byli ale domácí, kteří po brankách Polaty a Svobody jdou do kabiny s dvougólovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:18
    Domácí tak budou mít ještě do třetiny zvýšit svůj náskok. Jenže buly vyhráli hosté a do brejku se dostal kapitán Čoupek, Štěpka si ale zase pozorně pohlídal svoji bližší tyč.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., napadení).
     
    18:32
    Domácí teď znovu zamáčkli jeho soupeře v jeho pásmu a mohl z toho být další gól. Teč jednoho z útočníků ale končí vedle branky. Následně se hosté dostali do brejku a jeden z útočníků se snažil z pravé strany natlačit před Štěpku, ten si ale pokryl svoji přední tyč.
     
    17:28
    Hosté po inkasované brance znovu hned zaútočili a zahrozili z levého kruhu. Štěpka je ale připravený. K následné střele od levého mantinelu se dostal Pospíšil, ale znovu našel jen domácího brankáře.
     
    16:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácí jdou do vedení o dvě branky! Parádní akce. Slovan vyhrál buly v útočném pásmu a k puku se dostal Jan Macel, který před prázdnou brankou našel úplně volného MICHALA SVOBODU, který se nemýlil 2:0! Asistence: Jan Macel a David Gašpar.
     
    15:58
    Jenomže puk ztratili a do útoku se dostal Polata, který zavezl puk do pásma. Na druhé straně měl ještě někoho ze svých spoluhráčů, ale rozhodl se vystřelil na bližší tyč. Skoupý vyráží svým levým ramenem nad branku.
     
    15:07
    Kredl hledal na druhé straně Kovala, tomu ale puk utekl a v držení jsou nyní hosté, kteří zakládají útočnou akci. Momentálně se dostali do útočného pásma a drží puk.
     
    13:58
    A hned mohlo být srovnáno. Holcman dostal puk na levém kruhu a střílel na přední tyč, domácí brankář ho ale vychytal. Následně se ke střele z mezikruží dostal Ošlejšek, ale Štěpka předvedl fantastický semafor a drží vedení Slovanu.
     
    13:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan využívá početní převahu a otevírá skóre! Aleš Macek si přebral kotouč, který výborně zavezl do útočného pásma. Poté puk předal na modrou čáru na volného ONDŘEJE POLATU, který vypálil na branku hostů a s pomocí odrazů hostujících obránců otevírá skóre 1:0! Asistence: Aleš Macek.
     
    12:14
    Slovan rozehrál další početní výhodu. Macel heldal někoho před brankou, ale neúspěšně. Rázem šli do přečíslení hosté, kteří nahodili na branku Štěpky.
     
    11:49
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hákování).
     
    11:02
    Ústí začíná postupný útok od své branky, ale Brno výborně brání střední pásmo. Dokonce vybojovali puk a ke střele od modré se dostal Vlach, ale jeho pokus končí vedle branky Štěpky.
     
    10:05
    Šupa se teď snažil zavést puk do útočného pásma, ale obrana domácích je pozorná a Slovan tak drží puk u své branky.
     
    09:05
    Hostující obránce teď namazal Gašparovi, který jel sám na Skoupého. Ten ale dobře zmenšil střelecký úhel a drží stav nerozhodný.
     
    08:12
    Hosté v plném počtu.
     
    08:00
    Ústečtí teď kombinovali v útočném pásmu a ke střele od modré se dostal Polata. Jeho střela byla tečována bruslí jednoho z obránců a zazvonila tyčka hostující branky.
     
    07:31
    Slovan se znovu usadil v útočném pásmu a ke střele z levého kruhu se dostal Bár, jeho pokus byl ale zblokován do ochranné sítě. Vhazování po pravici Skoupého.
     
    06:35
    Ústečtí rozehráli přesilovku dobře a kombinují v útočném pásmu. K puku se dostal na pravé straně Gašpar a střílel příklepem, jeho pokus ale končí vedle pravé tyčky hostujícího brankáře.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hákování).
     
    05:58
    Brno teď zmáčklo svého soupeře v pásmu a vyslalo na Štěpku dvě střely. První střela Svobody byla zblokována, následná dorážka jednoho z hostujících útočníků končí na boční síti.
     
    05:02
    Slovan začal utkání aktivněji a snaží se držet puk na svých holích. Kredl byl teď za brankou hostů a snažil se přihrávkou pod sebe najít někoho ze svých spoluhráčů, ale neúspěšně.
     
    04:21
    Jakuba teď dostal puk , který zavezl do pásma. Rozhodl se pro střelu na bližší tyč, ale Štěpka ukryl kotouč do svého náručí. vhazování po jeho pravici.
     
    03:36
    Slovan vyhrál buly v útočném pásmu a jeden z obránců nahodil na Skoupého. Macel ještě puk tečoval před brankou a jen těsně minuů. Velká škoda pro domácí.
     
    03:12
    Slovan teď měl štěstí, když se puk od jednoho z obránců odrazil těsně mimo vedle domácí branku. Následně šli domácí do útoku, ale z této akce nic nebylo, když jeden z domácích hráčů ztratil puk. Hosté se vyhaují na zakázané uvolnění.
     
    02:07
    Kredl teď výborně přenechal kotouč u pravého mantinelu na Filipa, který si vybruslil do středu hriště a střílel na přední tyč. Kotouč ale trefil jen boční síť.
     
    00:20
    Slovan zavezl puk do pásma a na branku nahodil Tot. Jeho pokus ale Skoupý vyrazil vedle branky.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhrávají domácí a mohou být dnes první, kteří zaútočí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Štěpka (Ježek) – Martínek, Polata (C), Vlach, Hora, Filip, Kuchař, Hynek – Bár, Macek, Gašpar, Tot (A), Nedoma, Macel (A), Koval, Svoboda, Kredl, Česnohlídek.

    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kubík) – Kubica (A), Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Čoupek (C), Jakuba, Oslejšek, Sever, Růžek, Vlach, Trogner, Vrána, Líska, Lajoš, Pospíšil.
     

    Technika Hockey Brno
    To dnešní soupeř ústeckého Slovanu je na tom o trošku lépe. Když se po čtyřech kolech nachází na druhé příčce skupiny východ se ziskem sedmi bodů za jednu výhru v základní hrací době, dvě výhry v nastavení a jednu prohru. Jediný tříbodový zisk si připsali v utkání na ledě Poruby, kde Brno zvítězilo 4:3. Dále na domácím ledě porazili Šumperk 3:2 po samostatných nájezdech, Vsetín 6:5 po prodloužení a nestačili jen na lídra tabulky z Přerova, kterému podlehli 2:5.

    Nejproduktivnějším hráčem hostů je Tomáš Čoupek, který už získal sedm kanadských bodů za jednu branku a šest asistencí.

    Nejlepším střelcem je Alex Sever se čtyřmi branky.

    Nejproduktivnějším obráncem je Luboš Fojt s třemi body za gól a dvě asistence.
     

    HC Slovan Ústí nad Labem
    Ústečtí mladíci se zatím po čtvrtém kole nachází na čtvrtém místě tabulky západ se ziskem šesti bodů. Když dvakrát odešli jako poražení a dvakrát dokázali zvítězit. Nejdřív si poradili s Chrudimí v poměru 3:1 a následně znova na svém ledě porazili Kralupy nad Vltavou 4:1. U zápasů Ústeckých juniorů platí, že vždy vyhrává tým na svém ledě. Obě prohry si totiž Slovan připsal na kluzištích soupeře, když nestačili na Havlíčkův Brod a Kobru Praha.

    Nejproduktivnějším hráčem domácích je Aleš Bár, který si připsal čtyři body za čtyři asistence.

    Nejlepšími střelci ústeckého týmu jsou dva hráči, Jakub Tot a Jiří Špaček, kteří si zatím připsali po dvou gólech.

    Ústecký brankář Tomáš Ježek se může pyšnit slušnou bilancí, když jeho úspešnost zákroků dosahuje 93.94%.
     
    Dobrý den. Vítám Vás u zápasu Ligy juniorů, kde se proti sobě postaví týmy HC Slovan Ústí nad Labem a Technika Hockey Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:45 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 14. Polata (Macek), 17. Svoboda (Macel, Gašpar), 24. Macel (Vlach, Svoboda), 36. Macel (Gašpar, Hynek) – 35. Sever (Blaško, Pospíšil), 47. Čoubek (Šupa)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Štěpka (Ježek) – Martínek, Polata (C), Vlach, Hora, Filip, Kuchař, Hynek – Bár, Macek, Gašpar, Tot (A), Nedoma, Macel (A), Koval, Svoboda, Kredl, Česnohlídek.
    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kubík) – Kubica (A), Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Čoupek (C), Jakuba, Oslejšek, Sever, Růžek, Vlach, Trogner, Vrána, Líska, Lajoš, Pospíšil.

    Rozhodčí: Pavel Folk – Jan Votrubec, Pavel Beneš.
    bahis siteleri