HK MD Šumperk – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kobra 2:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Vsetín 2:3 (kon.)
Přerov – Písek 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 26.09.2021, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    58:40
    Domácí s přehledem kontrolují hru. Teď mohli zvýšit svůj náskok. Nejprve se ke střele dostal Hynek a k dorážce se propracoval Tot. Oba pokusy ale skvěle vychytal Skoupý.
     
    49:47
    Trogner se teď parádně prokličkoval až pře Štěpku a snažil se zakončit mezi betony. Domácí brankář si ale mezeru pohlídal a drží Slovan.
     
    47:45
    Pospíšil zavezl puk do pásma a z levé strany vystřelil na zadní tyč. Štěpka ale vyrazil levým ramenem. Následně byl chumel před ústeckým brankářem, ten ale parádním rozštěpem zamezil hostům ke skórování.
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Kredl – 2 min., hákování).
     
    46:17
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brno snižuje na rozdíl dvou branek! David Šupa vyslal do samostatného úniku kapitána TOMÁŠE ČOUBKA, který zakončil na lapačku Štěpky. Ústecký gólman se ještě puku dotknul, ale nešťastně s ním odklouzal až do branky 4:2! Asistence: David Šupa.
     
    41:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpka – 2 min.). Trest odpyká Gašpar.
     
    39:51
    Trogner teď před brankou našel volného Kubicu který střílel do protipohybu. Štěpka znovu perfektně chytá.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hynek – 2 min., krosček).
     
    37:58
    Puk se teď zjevil před brankářem hostů a nejrychleji se ho zmocnil Jan Macel, který se snažil udělat blafák do forhendu, ale brankář hostů byl připravený a pokryl si mezeru mezi betony.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Kubica – 2 min., napadení).
     
    35:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale Slovan se krátce na to dostává znovu do tříbrankového vedení! Hynek našel krásně Davida Gašpara, který unikal sám po levé straně a před brankou si všiml osamoceného JANA MACELA a nabídl mu krásnou přihrávku před prázdnou branku. Střelec jen nastavil hokejku a zvýšil skóre 4:1! Asistence: David Gašpar a Václav Hynek.
     
    34:41
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Hosté i po přesilové hře zůstali v tlaku před brankou domácích. K puku se na levém kruhu dostal ALEX SEVER, který se trefil přesně do levého rohu Štěpkovi branky 3:1! Asistence Ondřej Blaško a Erik Pospíšil.
     
    32:40
    Střelu Blaška zblokoval Koval, poté se ke střele z pravého kruhu dostal Šupa a orazítkoval tyč Štěpkovi branky. Pak ještě z mezikruží pálil jeden z hostů, ale domácí brankář přikryl puk pod svoji lapačku.
     
    32:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Gašpar – 2 min., sekání).
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    25:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hora – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A jak se říká nedáš, dostaneš! Slovan jde do vedení o tři branky. hosté si teď nepohlídali střídajícího JANA MACELA, který dostal parádní přihrávku do úniku od Vlacha. MACEL udělal blafák do bekhendu a zakončil pod horní tyč 3:0! Asistence: Vojtěch Vlach a Michal Svoboda.
     
    22:55
    Štěpka teď vytáhl další zázračný zákrok! K puku se dostal jeden z hostů a měl před sebou odkrytou branku, domácí brankář ale vykopl puk.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., napadení).
     
    18:32
    Domácí teď znovu zamáčkli jeho soupeře v jeho pásmu a mohl z toho být další gól. Teč jednoho z útočníků ale končí vedle branky. Následně se hosté dostali do brejku a jeden z útočníků se snažil z pravé strany natlačit před Štěpku, ten si ale pokryl svoji přední tyč.
     
    16:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácí jdou do vedení o dvě branky! Parádní akce. Slovan vyhrál buly v útočném pásmu a k puku se dostal Jan Macel, který před prázdnou brankou našel úplně volného MICHALA SVOBODU, který se nemýlil 2:0! Asistence: Jan Macel a David Gašpar.
     
    13:58
    A hned mohlo být srovnáno. Holcman dostal puk na levém kruhu a střílel na přední tyč, domácí brankář ho ale vychytal. Následně se ke střele z mezikruží dostal Ošlejšek, ale Štěpka předvedl fantastický semafor a drží vedení Slovanu.
     
    13:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan využívá početní převahu a otevírá skóre! Aleš Macek si přebral kotouč, který výborně zavezl do útočného pásma. Poté puk předal na modrou čáru na volného ONDŘEJE POLATU, který vypálil na branku hostů a s pomocí odrazů hostujících obránců otevírá skóre 1:0! Asistence: Aleš Macek.
     
    11:49
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hákování).
     
    09:05
    Hostující obránce teď namazal Gašparovi, který jel sám na Skoupého. Ten ale dobře zmenšil střelecký úhel a drží stav nerozhodný.
     
    08:00
    Ústečtí teď kombinovali v útočném pásmu a ke střele od modré se dostal Polata. Jeho střela byla tečována bruslí jednoho z obránců a zazvonila tyčka hostující branky.
     
    06:12
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hákování).
     
    03:36
    Slovan vyhrál buly v útočném pásmu a jeden z obránců nahodil na Skoupého. Macel ještě puk tečoval před brankou a jen těsně minuů. Velká škoda pro domácí.

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 14. Polata (Macek), 17. Svoboda (Macel, Gašpar), 24. Macel (Vlach, Svoboda), 36. Macel (Gašpar, Hynek) – 35. Sever (Blaško, Pospíšil), 47. Čoubek (Šupa)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Štěpka (Ježek) – Martínek, Polata (C), Vlach, Hora, Filip, Kuchař, Hynek – Bár, Macek, Gašpar, Tot (A), Nedoma, Macel (A), Koval, Svoboda, Kredl, Česnohlídek.
    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kubík) – Kubica (A), Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Čoupek (C), Jakuba, Oslejšek, Sever, Růžek, Vlach, Trogner, Vrána, Líska, Lajoš, Pospíšil.

    Rozhodčí: Pavel Folk – Jan Votrubec, Pavel Beneš.
    bahis siteleri