NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Columbus – Buffalo 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Tampa 3:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 6:0 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
San Jose – Los Angeles 3:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
Boston Bruins
Středa 29.09.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:00 PANARIN - 3:2
     
    39:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nechat ARTĚMIJE PANARINA za svými zády se nevyplácí a nyní se o tom přesvědčila kompletní obrana Bruins. Ruský útočník měl dostatek času na to, aby si srovnal puk a zamířil k bližší tyčce, kde nechal Keyser volné místečko. Černá pryž už se třepotá v síti a Blueshirts se vrací do vedení. Asistence: K'Andre Miller.
    35:29 VAAKANAINEN - 2:2
     
    35:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jak to může být jednoduché. Jack Studnicka zvítězil na buly v útočném pásmu a URHO VAAKANAINEN po několika rychlých krocích jednoduše z voleje plácnul do puku. Wall neměl zřejmě úplně ideální podmínky, protože před ním postával ještě Jacob Trouba, takže už zasáhnout nedokázal. Asistence: Jack Studnicka.
    28:46 STUDNICKA - 2:1
     
    28:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Skóre se posouvá dál. Z protiútoku se prosazuje Boston, to když Lysell nachystal kotouč krásně před JACKA STUDNICKU. Útočník hostů, který si po odchodu Davida Krejčího nárokuje pozici druhého centra, dokázal zamířit k levé tyčce a vrací svůj celek do hry. Asistence: Fabian Lysell a Mike Reilly.
    27:22 KAKKO - 2:0
     
    27:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ze vzduchu puk velmi šikovně zasahuje KAAPO KAKKO, který tak velmi úspěšně doráží střelu Artěmije Panarina, jemuž střeleckou parketu nachystal Zac Jones. Brankář Ullmark se snažil o rychlý přesun, ale finský útočník ho překvapil. Asistence: Artěmij Panarin a Zac Jones.
    23:35 BITETTO - 1:0
     
    23:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Předávka Artěmija Panarina na pravou stranu útočného pásma uvolnina ANTHONYHO BITETTA, který se poněkud překvapivě stává prvním střelcem tohoto zápasu. Na jeho ráznou střelu tahem už nedosáhl Ullmark a obránce, který od dětských let snil o angažmá v dresu Rangers a vloni dojímal ligu tím, že si svůj sen splnil, dává úvodní gól. Asistence: Artěmij Panarin a Kaapo Kakko.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 24. Bitetto (Panarin, Kakko), 28. Kakko (Panarin, Z. Jones), 39. Panarin (K. Miller) – 29. Studnicka (Lysell, Mi. Reilly), 36. Vaakanainen (Studnicka)


    New York Rangers: Šesťjorkin (Wall) – K. Miller, Trouba, Z. Jones, B. Schneider, Hájek, Bitetto – Panarin, Strome, Kakko – Blais, Rooney, Reaves – Othmann, McKegg, Brodzinski – Gettinger, Richards, Pajuniemi
    Boston Bruins: Ullmark (Keyser) – Mi. Reilly, Lewington, Vaakanainen, Lyle, Wolff, J. Moore – Frederic, Nosek, Lazar – Froden, Studnicka, Lysell – Blidh, C. Hughes, O. Steen – Asselin, Koppanen, Senyshyn

    Rozhodčí: Furlatt, MacDougall – MacPherson, Flemington
    bahis siteleri