Warriors Brno – HK MD Šumperk 4:3 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
HCM Warriors Brno
4:3 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 08.10.2021, 19:10 • Hokejová hala Úvoz • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HCM Warriors Brno.
    Autorem vítězné branky je RADOMÍR MILOTINSKÝ.
     
    56:32
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Warriors byli v posledních minutách nepříjemným a aktivnějším celkem. Brněnští hráči se dostali rychle do útočného pásma, kde nejprve střílel Marčík, na jeho střelu Ryšavý zareagoval, ale následně už byl krátký na dorážku z hole DAVIDA HEINDRICHA, který srovnává na 3:3. střelou do prázdné klece. To je neskutečný obrat domácích. Asistence: Lukáš Marčík.
     
    44:47
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Za touto střelou se hostující gólman stihl pouze smutně podívat, Po rychlé výměně puku mezi Tomanem a DAVIDEM HEINRICHEM, který z kruhu napřáhl a zakončil svižnou ránou nad Ryšavého ramena. Warriors střílí kontaktní branku a zápas přitvrzuje. Stav je nyní 2:3. Asistence: Jan Toman.
     
    21:59
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    To byla rána. Po tlaku hostů se Warriors chopili puku a vstoupili do útočného pásma. Toman přihrál na levém kruhu dobře stojícímu ADAMU BOLTVANOVI, který napřáhl na nic nevidícího Ryšavého a brankáře Šumperka překonal ránou pod víko. Domácí snižují na začátku druhé periody na 1:3. Asistence: Jan Toman.
     
    19:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    To bylo bleskurychlé využití početní výhody,. Šumperská trojice se vydala kupředu. Do Dračí sestavy se dnes vrátil také MICHAL ŠEMBERA, který si připsal první branku a posílá hosty do tříbrankového vedení. Asistence: Jiří Fibigr a Tomáš Minařík.
     
    10:12
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci jdou do dvoubrankového vedení. Hosté si ani nevytvořili souvislý tlak, pouze na Vystavěla posílají mnoho, někdy až pouze propagačních, střel. Tuto ránu z hole produktivního zadáka Mladých Draků, MILANA KŘIVOHLÁVKA, musel domácí strážce klece lovit ze své sítě. Mladí Draci jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Kristián Šucha.
     
    00:35
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Po 25 sekundách jdou Mladí Draci do vedení. Po nahrávce navrátilce do šumperskou dresu, Fibigra poslal TOMÁŠ MINAŘÍK na brněnskou branku pomalejší střelu, kterou ale Vystavěl nechytil. Asistence: Jiří Fibigr.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 22. Boltvan (Toman), 45. Heinrich (Toman), 57. Heinrich (Marčík), rozh. náj. Milotinský – 1. Minařík (Fibigr), 11. Křivohlávek (Šucha), 20. Šembera (Fibigr, Minařík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Šotkovský (MDS)
    1:1   Otava (WAB)
    2. série:
    1:1   Minařík (MDS)
    1:1   Boltvan (WAB)
    3. série:
    1:1   Fibigr (MDS)
    2:1   Novotný (WAB)
    4. série:
    2:1   Šucha (MDS)
    2:1   Rašovský (WAB)
    5. série:
    2:2   Haas (MDS)
    3:2   Milotinský (WAB)


    HCM Warriors Brno: Vystavěl (Horák) – Kala, Mahdal (A), Mlčoch, Mareček, Orsech, Milotinský, Brokeš, Heinrich, Boltvan,Marčík (A) – Staněk, Holotík, Novotný, Rašovský (C), Otava, Toman, Nesvadba. Trenér: Jaromír Korotvička
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Blaháček, Minařík, Koutecký, Cekr, Sviták, Netolický, Křivohlávek, Plhal (C) – Šotkovský, Ševčík, Šucha, Stodůlka, Šembera, Tomiczek, Kesler (A), Fibigr, Haas. Trenér: Petr Rutar.

    Rozhodčí: Grygera – Hrabal, Štěrba
    bahis siteleri