Ústí n/L – Šumperk 1:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Havířov – Kolín 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Třebíč – Vsetín 5:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (1:0, 4:2, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 09.10.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Ondřej SMETANA - 5:3
     
    57:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se risk vyplatil. ONDŘEJ SMETANA tečoval střelu Jerofejevse a Valaši snižují na 5:3. Asistence: Aleksandr Jerofejevs a Vít Jonák.
    38:26 Michal VODNÝ - 5:2
     
    38:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč nejen že zhodnotila dvojitou početní výhodu, ale vstřelila branku i v přesilové hře 5 na 4. Krliš poslal střelu na Málka, kterou vsetínský gólman zlikvidoval. Krátký byl už ale na dorážku MICHALA VODNÉHO, který ke konci druhé třetiny zajistil Třebíči tříbrankové vedení! Asistence: Václav Krliš a Vojtěch Střondala.
    37:48 Jakub STEHLÍK - 4:2
     
    37:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB STEHLÍK si nejprve vyjel od levého kruhu do středu kluziště a vypadlo to, že bude nahrávat. Nakonec se ale třebíčský zadák rozhodl vzít odpovědnost na sebe, což se mu vyplatilo. Stehlík prostřelil Málka a v třebíčské KHNP aréně jdou domácí opět do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Nedvídek a Vojtěch Střondala.
    33:52 Luboš ROB - 3:2
     
    33:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení domácích nemělo dlouhého trvání. Vsetín opět střílí kontaktní branku. Jonák poslal zpoza branky puk na LUBOŠE ROBA, který z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě a jeho rána skončila až za zády domácího gólmana Jekela. Asistence: Vít Jonák a David Březina.
    33:19 Václav KRLIŠ - 3:1
     
    33:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá další početní výhodu. Domácí se rozestavili v útočném pásmu. VÁCLAV KRLIŠ dostal kotouč na kruh, odkud se před malým momentem pokoušel ohrozit málka. Tentokrát se mu to povedlo a díky němu Horácká Slavia opět odskakuje do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Nedvídek a Lukáš Forman.
    29:38 Roman VLACH - 2:1
     
    29:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru. Hosté se střelecky zatím příliš nepředstavili. Nyní se ale konečně dostali ke slovu v početní výhodě, kdy dostal kotouč zpoza branky na svou hůl ROMAN VLACH, který snižuje na 2:1. Asistence: Jan Berger a Adam Zeman.
    22:09 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:0
     
    22:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal kotouč do mezikruží, kde na nic nečekal a vyslal svižnou ránu směrem nad vyrážečku Málka. Vsetínský gólman byl na tuto střelu krátký. Třebíč využívá přesilovku a jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Matěj Psota a Lukáš Doudera.
    06:43 Ladislav BITTNER - 1:0
     
    06:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre. Šťovíček poslal přesně narýsovanou, svižnou nahrávku na v brankové blízkosti stojícího LADISLAVA BITTNERA. Třebíčský kapitán rychle zacílil do levé části branky, kam se Málek nestihl přesunout. Asistence: Matěj Psota a Martin Šťovíček.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 7. L. Bittner (Psota, Šťovíček), 23. Šťovíček (Psota, L. Doudera), 34. Krliš (Nedvídek, L. Forman), 38. Jakub Stehlík (Nedvídek, Střondala), 39. Vodný (Krliš, Střondala) – 30. R. Vlach (Berger, A. Zeman), 34. Rob (Jonák, D. Březina), 58. Smetana (Jerofejevs, Jonák)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Doudera, Jakub Stehlík, L. Forman, Poizl, Mlčák, M. Furch, Tureček – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – Krliš, Nedvídek, Střondala – Burian, D. Sklenář, Vodný (A) – Křehlík, D. Michálek, Ferda (A).
    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Ondračka, Smetana, Jerofejevs, Hryciow, J. Jenáček, Š. Jenáček – D. Březina, Jonák (C), Rob – M. Indrák, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, Berger, Vítek.

    Rozhodčí: Skopal, Micka – Jindra, Polák

    Diváci: 1245
    bahis siteleri