Val. Meziříčí – Kometa Brno B 4:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Písek – Řisuty 2:3 (po pr.)
Cheb – Příbram 3:2 (po pr.) | Bílina – Nová Paka 2:6 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 4:5 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Děčín – Hronov 5:3 (kon.)
Jablonec n/N – Letňany 3:5 (kon.) | Tábor – Klatovy 4:1 (kon.) | Kobra – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
konec
HC Děčín
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
HC WIKOV Hronov
Sobota 09.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi zase odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl. Do samostatného úniku se dostal JAN SMOLA, který napoprvé proti Nečasovi neuspěl, ale následně pak odražený kotouč dostal za jeho záda a rozradostnil své spoluhráče – 5:3. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    43:42
    Hronov právě vstřelil branku!
    Jen co se hosté ubránili, hned se dostávají Medvědům na kontaktní branku. David Sýkora přenechal kotouč DOMINIKU MATOUŠOVI, který poté žabkou pověsil puk za záda Lukáše Lavingera – 4:3. Hosté jsou tak zpět ve hře. Asistence: David Sýkora.
     
    38:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    A máme tu druhého děčínského dvougólového střelce. DANIEL VOLRÁB totiž po přihrávce od Erika Mareše dorazil puk za Nečase a i on má šanci oslavit hattrick – 4.2. Medvědi tak svému soupeři znovu odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Erik Mareš a Vojtěch Tůma.
     
    25:54
    Hronov právě vstřelil branku!
    Staré známé pravidlo nedáš-dostaneš se nyní potvrdilo. Na druhé straně si hned po velké děčínské šanci vypracovali dobrou akci hosté, po níž se na levé straně do střely opřel LUKÁŠ KUČERA a rozvlnil tak síť za zády Lukáše Lavingera – 3:2. Asistence: Samuel Duchan.
     
    19:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru prvního dějství se ještě mění skóre. Do akce šli domácí hráči, kteří vyšachovali obranu soupeře a na konci této souhry byla pohotová střela DANIELA VOLRÁBA. Kapitán děčínského týmu tak posílá Medvědy do dvoubrankového náskoku – 3:1. Asistence: Jan Smola a Tomáš Faigl.
     
    14:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi znovu vedou. Po střele Jakuba Černohorského se kotouč odrazil před brankoviště, kde zívala odkrytá klec. A tam děčínská osmička, PAVEL ZAJAN, neměla problém uklidit touš do hostující klece – 2:1. Děčínský útočník tak má velmi brzy zaděláno na hattrick. Asistence: Jakub Černohorský a Dominik Šeliga.
     
    09:22
    Hronov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hosté velmi brzy srovnávají stav a bude se tak začínat znovu od začátku. David Sýkora posunul puk na JAKUBA EXNERA, který na nic nečekal a přízemní střelou posílá kotouč za záda Lukáše Lavingera – 1:1. Asistence: David Sýkora a Martin Kozák.
     
    06:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná akce Medvědů a ti jdou v sedmé minutě do vedení. Dominik Šeliga si všiml na levé straně volného PAVLA ZAJANA, který se z první opřel do rány a překonal Vojtěcha Nečase – 1:0. Asistence: Dominik Šeliga a Ondřej Sýkora.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Zajan (Šeliga, O. Sýkora), 15. Zajan (Černohorský, Šeliga), 20. Volráb (Smola, Faigl), 39. Volráb (Mareš, V. Tůma), 54. Smola (Faigl) – 10. Exner (D. Sýkora, Kozák), 26. Kučera (Duchan), 44. Matouš (D. Sýkora)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Mareš, Černohorský, Kaltenböck, Loukota, Arnold, V. Tůma – Horák, Smola, O. Sýkora – Gottfried, Faigl (A), Zajan (A) – Šeliga, J. Tůma, Janoušek, Volráb (C) – Hruška
    HC WIKOV Hronov: Nečas (Ševců) – Kubíček, Junek, Degtěrev, Kynčl, D. Sýkora, Exner (C), Záruba – Kloz, Duchan, Štědrý – Romanov, Kozák (A), Ljutov – Teuber, Kučera, Jirků – Matouš (A)

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček
    bahis siteleri