Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Kometa Brno B 5:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Děčín – Letňany 2:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Bílina 8:4 (kon.) | Nová Paka – Hronov 2:5 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:4 (kon.) | Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.)
Příbram – Tábor 4:3 (3:0 po s.n.) | Řisuty – Klatovy 4:5 (kon.)
konec
HC Děčín
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
HC Letci Letňany
Středa 27.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je jedenácté kolo druhé hokejové ligy a my v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Letci Letňany.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi se stále nacházejí na posledním osmém místě v tabulce ve skupině Sever. Dosud zapsali dvě výhry, sedmkrát pak prohráli. Naposledy se jim nevedlo o víkendu na domácím ledě, když nestačili na hokejisty ze Dvora Králové. RODOS zvítězil vysoko 7:1. Medvědi tak zatím stále nemohou najít herní pohodu a prakticky jdou od porážky k porážce. Na tuto situaci zareagovalo vedení děčínského klubu a domluvilo spolupráci s dnes už bývalými hráči, kteří za Děčín váleli. Brusle a dres s medvědem na prsou opět obléknou Michal Oliverius a Lukáš Zika, kterým osud Medvědů není lhostejný a chtějí pomoci. Nastoupit by oba měli už v dnešním utkání.

    Nejproduktivnější hráči

    Daniel Volráb 3+8
    Tomáš Faigl 2+7
    Pavel Zajan 5+1
     
    HC Letci Letňany

    Hosté z Letňan jsou na tom mnohem lépe. V tabulce se vyhřívají na prvním místě a dosud zapsali pětadvacet bodů. Osmkrát zvítězili, jen dvakrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Naposledy těsně porazili na domácím ledě Novou Paku 4:3 a táhnou tak pětizápasovou šňůru výher. A dnes na děčínském ledě prahnou po další. Zde budou plnit roli favorita a uvidíme zda ji naplní, nebo zda Děčínští svého soka potrápí a urvou nějaké body.

    Nejproduktivnější hráči

    Jiří Hozák 6+8
    Jakub Wojnar 6+6
    Lukáš Kastner 5+7
     
    Vzájemná utkání

    První vzájemný letošní duel dopadl lépe pro Letňany, které Děčín porazily ve svém teritoriu 4:1. Medvědi tak mají svému soupeři co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Blažek) – J. Černohorský, Loukota, Arnold, F. Černohorský, Damašek, Stuchlý, Kaltenböck – Fojt, Sýkora, Oliverius (C) – Smola, Faigl (A), K. Horák – Chovanec, Zajan (A), Šeliga – J. Tůma, Gottfried, Volráb – Zika

    HC Letci Letňany: Kopřiva (T. Horák) – Zedek, Kučera, Hanuš, Lokajíček, Pika, Kovářík, Fiala – Poul, Hasil, Hlaváč (A) – Vacín, Řepík, Wojnar – Kropáček, Hozák (C), Hrala – A. Půlpán, Turek, Arnošt – Pejchal

    Rozhodčí: Valda – Žídek, Hlinka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Hned po buly se domácí dostali do útočného pásma a na Kopřivu střílel Daniel Volráb. Poté se do akce dostali hosté a hned musel proti nebezpečné střele z pravé strany zasáhnout Lukáš Lavinger.
     
    00:52
    Pavel Zajan spěchal za kotoučem do útočného pásma, nakonec ho o puk obrala obrana hostů.
     
    00:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podrážení).
     
    00:58
    Hosté si zahrají jako první přesilovou hru. Navrátilec do sestavy Medvědů, Michal Oliverius dostal dvě minuty za podrážení.
     
    01:24
    Medvědi se v obranném pásmu dostali na kotouč a hned ho poslali až před Miroslava Kopřivu a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    02:02
    Arnošt se sice dostal dovnitř pásma Děčína, ale tam hned o puk přišel. A Dominik Šeliga ho opět posílá až před hostující branku. Další osvobození Medvědů.
     
    02:58
    Děčín se ubránil a už je v plném počtu.
     
    03:07
    Hosté se vrhali do útočného pásma, ale vystavili se ofsajdové pasti. Hra je tedy vykázána zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    03:28
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Filip Damašek – 2 min., podrážení).
     
    03:57
    Hrala poslal puk na pravou stranu pro Jakuba Wojnara, který okamžitě poslal střelu na Lavingera. Tu ale domácí brankář pohotově chytá a drží svůj tým!
     
    04:48
    Po chvilce to zkoušel před Lavingerem také Jan Hlaváč, ale jeho pokus šel jen vedle jeho branky. Následně pak posílají kotouč Medvědi do neutrální zóny.
     
    05:28
    Další oslabení Děčín zvládl, Filip Damašek je na ledě a domácí jsou tedy v plném počtu.
     
    05:53
    Nepřesná rozehrávka domácích, ti se nakonec napodruhé dostali do pásma Letňan a už se snaží o kombinaci před Miroslavem Kopřivou.
     
    06:40
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jan Zedek – 2 min., hákování).
     
    07:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Oliband úřaduje po návratu na ledová kolbiště a Medvědi jdou v přesilové hře do vedení, to po krásné souhře celé útočné formace. Tu začal Lukáš Zika, jenž posunul puk na Michala Oliveriuse a ten viděl volného PAVLA ZAJANA, který z pravé strany propálil Miroslava Kopřivu – 1:0. Asistence: Michal Oliverius a Lukáš Zika.
     
    08:21
    Hosté se hned po inkasované brance dostali na kotouč a před Lavingerem střílel Jan Hlaváč, který ale nemířil přesně.
     
    10:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    V desáté minutě je na zimním stadionu v Děčíně vyrovnáno. Také hosté předvedli pěknou kombinaci, na jejímž konci byla přesná střela JIŘÍHO HOZÁKA. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Matěj Poul a Dominik Arnošt.
     
    11:48
    Radek Fojt se natlačil před Kopřivu, jeho svižnou ránu ale hostující brankář pokryl. Na druhé straně z mezikruží střílel z první Jan Hlaváč, puk ale zaletěl vysoko nad břevno Lavingerovy branky.
     
    12:18
    Jan Smola se v prostoru mezi kruhy otočil a poté vyslal střelu na Miroslava Kopřivu. Ten ale sklapl betony a kotouč do své branky nepustil.
     
    13:48
    Nepřesnosti na obou stranách. Nakonec se k puku zpět dostali domácí a Fojt to opět zkusil před Kopřivou, leč marně dobýval jeho svatyni.
     
    14:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí stav zápasu na svou stranu a jdou tedy do vedení. Z ničeho nic od modré čáry nahazoval puk před domácí MARTIN LOKAJÍČEK a ten nakonec doplachtil za Lavingerova záda – 1:2. Asistence: Matěj Poul a Václav Kolářík.
     
    16:12
    Tomáš Stuchlý hned po buly v útočném pásmu pálil od modré čáry a jeho pokus raději kryje Miroslav Kopřiva. Hra je zastavena, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:01
    Dlouhé nahození puku od Fojta směrem k Ondřeji Sýkorovi, druhý jmenovaný na něj ale nedosáhl. Hosté ho už mají ve své moci a pádí do další útočné akce.
     
    17:59
    Kolářík dostal od zadního mantinelu přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho pohotové zakončení končí jen těsně nad břevnem děčínské branky!
     
    18:24
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Zoran Fiala – 2 min., držení).
     
    18:37
    Zajanova střela z pravého kruhu lízla beton Kopřivy a hosté se po zisku puku dostávají k jeho vyhození až před soupeřovu klec.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:43
    Hosté se opět osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Už to vypadá, že se první část hry jen dohrává.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    20:43
    Z prostoru mezi kruhy pálil Dominik Šeliga, ale jeho rána jen orazítkovala mantinel za brankou Miroslava Kopřivy.
     
    21:32
    Letňany právě vstřelily branku!
    O chvilku později hosté udeřili potřetí. Po krásné akci dostal kotouč Jiří Hozák hned na DOMINIKA ARNOŠTA, který rychlou střelou překonal Lukáše Lavingera – 1:3. Asistence: Jiří Hozák.
     
    23:41
    Řepík šel sám do útočného pásma, na pravé straně vystřelil a jeho pokus orazítkoval beton Lukáše Lavingera.
     
    24:46
    Letňanští se znovu usadili v pásmu domácích, z levé strany vyslal nebezpečnou střelu Jakub Wojnar, ta končí na pozorném Lukáši Lavingerovi, jenž přerušuje hru.
     
    25:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté znovu ukazují svou sílu a jdou do tříbrankového náskoku. Před Lavingerem se proadil JAN HLAVÁČ a domácí brankář tak loví kotouč ze své sítě dnes už počtvrté – 1:4. Asistence: Aleš Půlpán a Kryštof Hrala.
     
    27:30
    Hosté opět roztočili před medvědí klecí kolotoč a Lavinger musel přikrýt puk pod lapačku a záhy nechal hru přerušit.
     
    28:08
    Michal Oliverius střílel na branku hostů, obrana Letců ale dokázala zablokovat pokus děčínského matadora.
     
    28:47
    Po chvilce se zase na druhou stranu dostali hosté, Aleš Půlpán střílel na z levé strany a pravý beton Lavingera jen zaduněl. Hra je zastavena, buly po pravé ruce děčínského brankáře.
     
    29:29
    Takřka polovina zápasu a hosté mají stále tříbrankový náskok. Nyní po zisku puku míří znovu před branku soupeře.
     
    30:03
    Další hezkou souhru Letců narušila obrana Děčína a ten otočil hru. Před Miroslavem Kopřivou ale nezakončil přesně Dominik Šeliga.
     
    30:49
    Ondřej Sýkora zblízka pálil na Miroslava Kopřivu, ten ale vytahuje puk nad svou branku. Hra je zastavena, buly po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jakub Loukota – 2 min., podrážení).
     
    32:12
    Hosté se usadili před děčínskou brankou a na Lavingera šly další dva pokusy. Nakonec se obrana Medvědů dostala k puku a vyhodila ho až před Miroslava Kopřivu.
     
    32:49
    Hosté ostřelují děčínského brankáře, Medvědi se nemohou z tlaku vymanit a nedokáží vyhodit puk znovu daleko od branky Děčína.
     
    33:19
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    34:00
    Zakázané uvolnění Děčína stěhuje hru znovu před branku Lukáše Lavingera. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    34:14
    Z levé strany zakončoval Pavel Zajan, Miroslav Kopřiva se ohlížel za sebe, ale puk měl skrytý mezi betony. Následně pak hru raději přerušuje.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Filip Damašek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    35:44
    Dominik Řepík střílel z levého kruhu a rozvlnil sít branky Lukáše Lavingera, pouze ale tu boční.
     
    36:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Arnold – 2 min., podrážení).
     
    37:01
    Děčín je ve čtyřech hráčích.
     
    37:23
    Jedovku Koláříka od modré čáry kryje Lavinger a hra je zastavena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    38:03
    Hrala zakončil dlouhou akci hostů střelou po zemi, kterou chytá betonem Lavinger. Opět nechává hru zastavit a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    38:41
    Medvědi vyhodili puk do středního pásma a nyní jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Puk je v hledišti a hra je přerušena. Vhazovat se bude v pásmu Děčína. Hosté z Letňan tak mají šanci si pobyt před Lavingerem ještě prodloužit.
     
    39:36
    Děčín je v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:32
    Chvíli se Medvědi drželi před hostující brankou, ale nedokázali dostat puk za záda Miroslava Kopřivy.
     
    41:56
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kryštof Hrala – 2 min., podrážení).
     
    42:32
    Matěj Hasil v oslabení vystřelil na Lavingera, který jeho pokus vyráží svojí holí. Následně pak jdou dopředu Medvědi a pokusí se ohrozit branku Letňan.
     
    42:57
    Špatná rozehrávka Medvědů a hosté toho využili k vyhození puku až před klec Lukáše Lavingera. Děčín tak musí další akci zakládat od jeho branky.
     
    43:56
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    44:24
    Hralova rána byla sražena do ochranné sítě. Hra je zastavena a vhazování proběhne po pravici Lukáše Lavingera.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Arnold – 2 min., krosček).
     
    45:43
    Děčín pojede trestné střílení, Faigl se dostával do akce a byl faulován, jinak by šel úplně sám na Kopřivu!
     
    45:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jan Hlaváč – trestné střílení, podrážení).
     
    45:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Sám faulovaný TOMÁŠ FAIGL jel samostatný nájezd. Pomalu si po levé straně nabruslil až do blízkosti Miroslava Kopřivy, kterého svižnou ranou prostřelil – 2:4.
     
    46:49
    Medvědi tak ještě vykřesali jiskru naděje na úspěch. Nyní se pokoušejí o kontaktní branku, ta ale nepřichází.
     
    47:07
    Letňany právě vstřelily branku!
    To se ale na druhé straně daří hostům, kteří Děčínu opět odskakují na rozdíl tří gólů. Po rychlé akci Letců zakončoval těsně před Lavingerem LUKÁŠ VACÍN, který pořádnou dělovkou vymetl v jeho síti všechny pavučiny – 2:5. Asistence: Zoran Fiala a Štěpán Turek.
     
    49:16
    Hosté přečíslili soupeře a dostávali se do další nebezpečné akce, která však končí nepřesnou střelou Jana Hlaváče.
     
    50:11
    Jakub Wojnar na levé straně dorážel pokus spoluhráče, ale místečko u své pravé tyče si utěsnil Lukáš Lavinger a nedovolil soupeři další gól.
     
    51:11
    Medvědi se sice vymanili z dalšího zámku soupeře, ale na druhé straně pak neudrželi útočnou třetinu. Hosté se vrátili zpět před Lavingera, kde třikrát nebezpečně zahrozili, ale nepřekonali ho.
     
    53:01
    Aleš Půlpán se nedostal do přečíslení, ač měl dobře našlápnuto. Jeho zpětnou přihrávku totiž zachytil Tomáš Faigl a otočil hru.
     
    53:24
    Dva na jednoho jeli hosté, ale nakonec se z gólu neradovali, na pravé straně nepřesně zakončil Dominik Řepík.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., faul kolenem).
     
    55:27
    Medvědi získali puk v obranném pásmu a vyhodili ho až před branku Letců. Ti museli do útoku znovu od své branky.
     
    55:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra a hosté navyšují své vedení. Na levé straně se dostal k odraženému kotouči po Kropáčkově střele DOMINIK ŘEPÍK a doklepl ho do částečně odkryté klece – 2:6. Asistence: Vojtěch Kropáček a Matěj Poul.
     
    56:44
    Hosté se už nikam nemusí hnát, něco málo přes tři minuty se ještě bude hrát a mají stále luxusní náskok.
     
    57:27
    Na Lavingerovu klec šla další střela, která ale skončila jen těsně vedle ní. Nicméně hosté stále operují před děčínskou svatyní.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., nesportovní chování).
     
    58:45
    Hosté dohrávají zápas s přesilovkou navrch, už se usadili před Lavingerem, ale zblízka ho nedokázal prostřelit Jan Hlaváč.
     
    59:45
    Ještě střela Poula, ale už se nic nestane.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání).
     
    Konec zápasu. (20:12:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Zajan (Oliverius, Zika), 46. Faigl (TS) – 10. Hozák (Poul, Arnošt), 15. Lokajíček (Poul, Kolářík), 22. Arnošt (Hozák), 26. Hlaváč (Půlpán, Hrala), 48. Vacín (Fiala, Turek), 56. Řepík (Kropáček, Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Blažek) – J. Černohorský, Loukota, Arnold, F. Černohorský, Damašek, Stuchlý, Kaltenböck – Fojt, Sýkora, Oliverius (C) – Smola, Faigl (A), K. Horák – Chovanec, Zajan (A), Šeliga – J. Tůma, Gottfried, Volráb – Zika
    HC Letci Letňany: Kopřiva (T. Horák) – Zedek, Kučera, Hanuš, Lokajíček, Pika, Kovářík, Fiala – Poul, Hasil, Hlaváč (A) – Vacín, Řepík, Wojnar – Kropáček, Hozák (C), Hrala – A. Půlpán, Turek, Arnošt – Pejchal

    Rozhodčí: Valda – Žídek, Hlinka
    bahis siteleri