Chabarovsk – Jokerit 2:1 (3:2 po s.n.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Viťaz 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Čerepovec – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK Soči
Čtvrtek 28.10.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (SPM) – 0+0, 0 střel na branku, čas na ledě 11:37 (20:50:58)
     
    Střely na branku: 28 – 19
     
    Je konec! Soči vítězí na ledě Spartaku Moskva 3:1. Hostující celek ve třetí třetině dlouho držel své dvoubrankové vedení. Za domácí celek se dokázal prosadit Virtanen. Spartak poté zariskoval při hře bez brankáře a hostující Garajev puk poslal do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:51 Amir GARAJEV - 1:3
     
    59:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Hostující celek navyšuje své vedení! Dva hráči v bílém se dostali do útoku a osamocený AMIR GARAJEV trefil prázdnou branku!
     
    59:06
    Domácí brankář zůstává na střídačce. Spartak zkouší vyrovnat v šesti lidech!
    58:23 Jake VIRTANEN - 1:2
     
    58:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí Spartak v závěru utkání dramatizuje duel! Po obrovském tlaku Spartaku zakončoval z levého křídla JAKE VIRTANEN, jehož projektil našel cestičku do branky! Asistence: Andrej Loktionov, Emil Pettersson.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Loktionov se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, ale jeho rána skončila na hrudi brankáře Hellberga. Spartaku už moc času nezbývá.
     
    57:06
    Alexandr Nikišin na levé straně získal kotouč a nahodil puk na branku soupeře. Jeho rána skončila na betonu brankáře a hosté puk následně vyhodili.
     
    56:31
    Jori Lehterä se dostal do útočného pásma, kde se skvělou kličkou zbavil obránce, nicméně jeho nahození skončilo vedle branky.
     
    56:03
    Michail Mamkin získal puk na levé straně, ale jeho pobídka skončila u prvního obránce v bílém dresu Soči. Hostující celek brání svůj náskok skvěle.
     
    55:29
    Semjon Ručkin v obranném pásmu vybojoval kotouč a odrazem o mantinel poslal puk do prostoru, kde neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    55:02
    Andrej Loktionov se v obranném pásmu zmocnil kotouče, přihrál na pravou stranu, kde byl Jori Lehterä, jenže Spartak se do zakončení nedostal.
     
    54:39
    Emil Pettersson sice udržel kotouč na modré čáře, jenže jeho nahození skončilo v lapačce připraveného brankáře Hellberga.
     
    54:12
    Jori Lehterä poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Emil Pettersson, jenže druhý jmenovaný střelou zápěstím z ostrého úhlu minul branku.
     
    53:37
    Dmitrij Kolgotin se dostal po levé straně do rohu útočného pásma, kde neuspěl v souboji s obráncem a raději rychle vyrazil na střídačku.
     
    53:10
    Ilja Talalujev spěchal do útočného pásma, nicméně akce jeho celku měla brzký konec.
     
    52:37
    Dmitrij Višněvskij dostal nabito na levý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    52:10
    Hosté vyvezli kotouč do útočného pásma, nicméně hráči v bílém puk dlouho neudrželi. Naopak hokejisté domácího Spartaku už opět spěchají vpřed.
     
    51:34
    Tim Heed udržel kotouč v souboji v rohu útočného pásma, nicméně přihrávkou na modrou čáru zahnal svého spoluhráče do pásma středního.
     
    51:12
    Spartak se dostal do útočného pásma, kde domácí vytvořili zajímavý tlak do brankoviště, ale kotouč se za brankovou čáru nedostal.
     
    50:21
    Hellberg si dal pozor na další dělovku od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a hostující Soči nadále drží dvoubrankové vedení. Spartaku se navíc nedaří dostávat do zakončení.
     
    49:27
    Domácí brankář bez problémů schoval do lapačky nahození od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    49:10
    Emil Pettersson nahodil kotouč do rohu útočného pásma, nicméně tam kralovala defenziva hostujícího celku. Soči stále drží dvoubrankové vedení.
     
    48:32
    Dmitrij Kugryšev poslal přihrávku do prostoru před brankou, nicméně tam nebyl nikdo v červeném dresu Spartaku Moskva.
     
    48:00
    Další akce Soči končí na zakázaném uvolnění. Hra se znovu přesune před Hellbergovu klec.
     
    47:26
    Hellberg vyjel za svou klec a zastavil prudké nahození po mantinelu. Gólman hostujícího celku následně sklepl kotouč na spoluhráče z obrany.
     
    47:03
    Jakub Jeřábek rozjel další útok Spartaku zpoza domácí branky. Český obránce poslal přihrávku na levou stranu, kde na puk nedosáhl spoluhráč.
     
    46:24
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí jsou sice aktivnější a tlačí se do útoku, jenže jejich akce zatím něco postrádají.
     
    45:26
    Domácí obránci uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu hostujícího Soči nyní rozehrávku Spartaku Moskva neatakuje.
     
    45:10
    Emil Pettersson získal puk ve středním pásmu, našel rozjetého Mamkina, který bez váhání zakončil, ale jeho rána jen zaduněla o mantinel.
     
    44:29
    Emil Pettersson vybojoval kotouč ve středním pásmu, otočil se a roztáhl hru na pravé křídlo. Jeho pobídku ale obrana Soči skvěle přečetla.
     
    44:10
    Andrej Loktionov dostal puk na modrou čáru, dostal se do zakončení, ale střelu zápěstím hostující brankář bez problémů vyrazil.
     
    43:34
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:10
    Nikita Feoktistov projel po pravém křídle do útočného pásma, kde jej domácí obránce Jeřábek čistým hitem poslal na hrazení.
     
    42:47
    Alexandr Nikišin střílel od modré čáry, ale hostující brankář puk dobře viděl a bez problémů jej vyrazil k hrazení. Spartak se dnes směrem vpřed trápí.
     
    42:15
    Dmitrij Kolgotin se dostal do zakončení, nicméně jeho projektil zápěstím skončil vedle zadní tyčky. Odražený puk pak vybojoval soupeř.
     
    41:43
    Kirill Peťkov se po pravém křídle dostal do útočného pásma, krásně se uvilnil kolem soupeře, jenže jeho pokus zápěstím skončil na betonu brankáře.
     
    41:15
    Domácí brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a poslal puk k hrazení.
     
    40:31
    Jakub Jeřábek poslal přihrávku na modrou čáru, kde číhal Oleg Jevenko, jehož rána příklepem skončila vedle pravé tyčky soupeře.
     
    40:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže akce moskevského celku neměla dlouhého trvání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 11
     
    Druhá třetina končí! I po druhé třetině jsou na tom lépe hosté. Domácí Spartak se sice tlačil do zakončení, ale pozorná obrana a skvěle chytající Hellberg nepustil puk za svá záda. Na opačné straně ve 38. minutě překonal brankáře Jaroslav Dyblenko. Po čtyřiceti minutách platí stav 0:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Soči se dralo vpřed po levé straně, nicméně nikdo v bílém dresu se s kotoučem nedostal až do zakončení. Druhá část se už jen dohrává.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:39
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení ze středního pásma a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    38:23
    Spartak se dral vpřed po pravé straně, nicméně zadáci hostujícího celku dnes hrají opravdu skvěle a nedávají soupeřům prostor.
    37:40 Jaroslav DYBLENKO - 0:2
     
    37:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Spartaku se vývoj utkání ještě více komplikuje! Hosté se dokázali prosadit po dalším rychlém protiútoku. V útočném pásmu se na pravý kruh dostal JAROSLAV DYBLENKO, který zápěstím překonal brankáře!
     
    37:06
    Amir Garajev se hnal do útoku po levém křídle, jenže jeho spoluhráč byl o něco rychlejší a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    36:34
    Kirill Melničenko v rohu obranného pásma neudržel kotouč před napadajícím soupeřem. Spartak se dokonce dostal do zakončení, ale střela byla nepřesná.
     
    36:06
    Oleg Jevenko se po levém křídle hnal do útočného pásma, kde si skvěle obhodil obránce, jenže kotouč získal další zadák v bílém dresu.
     
    35:29
    Kirill Peťkov se hnal za nahozením do rohu útočného pásma, ale Jakub Jeřábek se s ním skvěle vrátil a bekhendem odehrál puk do bezpečí.
     
    35:03
    Spartak se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo v červeném dresu domácího celku se nedostává do nebezpečných palebných pozic.
     
    34:34
    Hosté v plném počtu.
     
    34:03
    Alexandr Chochlačov dostal přihrávku na pravý kruh, odkud bez váhání zakončil příklepem. Jeho ránu ale pozorný Hellberg vyrazil levým betonem.
     
    33:35
    Hellberg pomohl spoluhráčům zastavit přihrávku po mantinelu, ale hráči Soči se zatím nedokázali osvobodit. Kvarteto hostů už je hodně unavené.
     
    33:15
    Spartak se sice držel v útočném pásmu, nicméně nikdo v červeném dresu se zatím nedostal do zakončení.
     
    32:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., držení).
     
    32:08
    Alexandr Chochlačov si sjel na přihrávku z levé strany a zakončil příklepem. Jeho dělovka skončila na bruslích obránce soupeře.
     
    31:29
    Ilja Talalujev si prodloužil pobyt na ledové ploše, nicméně jeho přihrávka z levé strany skončila na hokejce připraveného Hellberga.
     
    31:02
    Ilja Talalujev se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči a zakončil. Jeho rána ale prosvištěla kolem přední tyčky.
     
    30:22
    Hellberg si dal pozor na nahození ze středního pásma a před napadajícím soupeřem schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme opatrné utkání. Ani jeden z týmů se nedostává do obrovských šancí.
     
    29:25
    Alexandr Nikišin vybojoval kotouč za brankou Spartaku, vyjel s ním podél mantinelu do středního pásma, nicméně tam nedokázal přesně přihrát.
     
    29:02
    Jurij Alexandrov poslal přihrávku na modrou čáru, kam spěchal Pavel Šen, nicméně ve vysoké rychlosti si nedokázal kotouč dobře zpracovat.
     
    28:25
    Domácí v plném počtu.
     
    28:12
    Emil Pettersson dostal prostor v rohu útočného pásma, jenže pod tlakem napadajícího soupeře kotouč na své hokejce neudržel.
     
    27:26
    Domácí brankář se fantasticky přesunul proti střele z pravé strany a udržel kotouč těsně před brankovou čárou!
     
    27:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže zakončení z levého kruhu skončilo jen na boční síti. Defenziva Spartaku puk nadále nevyhodila.
     
    26:25
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Igor Švyrjov – 2 min., hákování).
     
    26:12
    Maxim Cyplakov spěchal za prudkou přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl k soupeři.
     
    25:41
    Viktor Baldajev střílel na opačné straně švihem od modré čáry, ale domácí brankář Krasikov jeho ránu dobře viděl a schoval puk do lapačky.
     
    25:10
    Spartak se pro změnu vydal do útoku středem ledové plochy, jenže Virtanen prováhal ideální čas k zakončení a následně trefil obránce.
     
    24:24
    Hellberg dobře viděl zakončení z pravé strany a levým betonem vykopl kotouč mimo branku Soči. Odražený puk následně vybojovali hosté.
     
    24:02
    Dmitrij Kugryšev se po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže jeho přihrávka mezi kruhy neoslovila nikoho v červeném dresu.
     
    23:34
    Soči se dostalo ven z obranného pásma, jenže hosté zatím ve druhé části prakticky neútočí. Spartak pro změnu nedostává prostor pro zakončení.
     
    23:10
    Viktor Baldajev vybojoval kotouč za brankou a poslal přihrávku na Kolgotina. Druhý jmenovaný pobídku protečoval jen na zakázané uvolnění.
     
    22:42
    Až nyní se poprvé po změně stran přerušuje hra. Sergej Širokov byl na modré čáře příliš netrpělivý a přejel do ofsajdu.
     
    22:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže zatím kombinují jen kolem mantinelu. Domácí se zatím srovnali v prostoru před brankou.
     
    21:32
    Alexandr Nikišin získal puk na modré čáře, poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže tam neměl nikoho v červeném. Soči pokračuje v pevné defenzivě.
     
    21:10
    Dmitrij Kugryšev se otočil na levém kruhu a pohotově se opřel do kotouče. Jeho ránu skvěle zablokoval dobře postavený obránce.
     
    20:41
    Dmitrij Višněvskij si našel prostor v útočném pásmu, odkud zkusil zakončit příklepem, jenže jeho rána prolétla kolem zadní tyčky.
     
    20:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Spartak ale potřebuje útočit a výrazně zlepšit výkon z první třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 3
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Soči totiž přestálo aktivní nástup Spartaku do utkání, přežilo několik oslabení a samo udeřilo. V 16. minutě se z prostoru mezi kruhy prosadil Vasilij Glotov. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Hosté se skvěle ubránili dalšímu tlaku domácího Spartaku. Přihrávku z pravé strany obětavý obránce v rozkleku srazil k mantinelu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:42
    Dmitrij Kolgotin dostal přihrávku na střed, prokličkoval do útočného pásma, ale jeho rána zápěstím skončila mimo branku domácího celku.
     
    18:15
    Baldajev vyhodil puk odrazem o mantinel do středního pásma. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo v bílém dresu Soči.
     
    17:36
    Domácí hráči se dostali vpřed po pravé straně, jenže akce Spartaku teď neměla dlouhého trvání. Hokejisté domácího celku ale potřebují zakončovat.
     
    17:10
    Nikita Kamalov z rohu útočného pásma neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Defenziva Spartaku kotouč získala a Jeřábek jej poslal za modrou čáru.
     
    16:24
    Dmitrij Kugryšev nahodil puk do rohu útočného pásma, nicméně na přihrávku si nesjel nikdo v červeném dresu domácího Spartaku Moskva.
     
    16:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením. Defenziva Spartaku byla pozorná.
    15:40 Vasilij GLOTOV - 0:1
     
    15:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Soči se dostalo do útočného pásma. Na přihrávku mezi kruhy si nabruslil VASILIJ GLOTOV, jehož dělovka skončila za zády bezmocného brankáře! Asistence: Jegor Babenko, Nikita Feoktistov.
     
    15:28
    Nikita Kamalov projel po pravém křídle do útočného pásma, přihrál do prostoru před brankou, ale Miščenko se do zakončení nedostal.
     
    15:11
    Hosté v plném počtu.
     
    14:27
    Alexandr Nikišin dostal přihrávku na modrou čáru, nahodil kotouč za branku, ale tam v souboji znovu uspěli pouze zadáci hostující Soči.
     
    14:00
    Emil Pettersson dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončoval bez přípravy, ale trefil brusle prvního obránce v bílém dresu Soči.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Feoktistov – 2 min., podrážení).
     
    13:06
    Vasilij Glotov projel po pravém křídle do střelecké pozice, odkud vypálil zápěstím, jenže jeho rána prolétla pouze kolem vzdálenější tyčky.
     
    12:27
    Domácí v plném počtu.
     
    12:06
    Ani Spartak se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Hráči Soči jsou v defenzivě hodně důrazní a nenechávají domácím střelcům moc prostoru.
     
    11:24
    Nikita Feoktistov dostal přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, nicméně jeho projektil prosvištěl kolem levé tyčky hostující klece.
     
    11:06
    Hellberg si dal dobrý pozor na ránu z levé strany a Višněvského ránu přizvedl do ochranné sítě. Vhazuje se po pravici švédského brankáře.
     
    10:27
    Vyloučení v týmu HK Soči (Pavel Šen – 2 min., hákování).
     
    10:00
    Soči se v polovině první části vydalo do útoku po pravé straně. Nahození po mantinelu však bylo příliš prudké a skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    09:23
    Domácí v plném počtu.
     
    09:00
    Domácí zatím v oslabení hrají velmi dobře a nenechávají soupeře zakončovat. Naopak hráči Soči jsou na tom v úvodu utkání pohybově hodně zle.
     
    08:00
    Domácí vybojovali puk v obranném pásmu a bez problémů dokázali kotouč vyhodit do bezpečí. Soči musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., podrážení).
     
    07:02
    Alexandr Nikišin se stáhl s rozjetým soupeřem, trefil jej čistým hitem a zastavil rodící se akci Soči. Domácí defenziva zatím hraje skvěle.
     
    06:15
    Jakub Jeřábek uklidňuje rozehrávku domácího Spartaku za vlastní brankou. Nikdo v bílém dresu hostující Soči českého beka neatakuje.
     
    05:41
    Domácí v plném počtu.
     
    05:00
    Hosté se usadili v útočném pásmu, nicméně kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením. Naopak defenziva Spartaku se skvěle pohybuje.
     
    04:23
    Hosté v plném počtu.
     
    04:10
    Domácí se hnali do útočného pásma, jenže zadáci Soči byli na modré čáře opět hodně důrazní a dokázali kotouč vyhodit do bezpečí.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:39
    Hosté opět vyhodili kotouč do bezpečí. Domácímu Spartaku se během této přesilové hry vůbec nedaří.
     
    03:10
    Spartak se středem ledové plochy hnal do útočného pásma, nicméně Jori Lehterä byl příliš netrpělivý a přejel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    02:23
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jurij Alexandrov – 2 min., podrážení).
     
    02:10
    Nikita Sedov si vzal kotouč za vlastní brankou a dostal se s ním do útočného pásma. Jeho průnik ale zastavil souboj s Mamkinem.
     
    01:28
    Emil Pettersson si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud zkusil překvapit hostujícího brankáře, ale Hellberg byl připraven a ukryl puk v lapačce.
     
    01:10
    Spartak se dostal ven z obranného pásma, jenže kombinace domácího celku skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu. Dmitrij Kolgotin puk přizvedl mimo led.
     
    00:32
    Jakub Jeřábek se stáhl pro kotouč do vlastního obranného pásma, dobře se otočil kolem dotírajícího soupeře, ale už nestačil přesně přihrát.
     
    00:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale jeho kombinace v zakončení nevyústila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Spartak bude hrát v červeném, zatímco Soči oblékne bílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Heed, Nikišin, D. Višněvskij, Ručkin, Mamkin, J. Jeřábek, Jevenko – Lehterä, Emil Pettersson, Jake Virtanen – Loktionov, Širokov, Chochlačov – M. Cyplakov, Kugryšev, D. Kvartalnov – Talalujev, Švyrjov, Ponomarjov.

    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, N. Sedov, Baldajev, Kamalov, Zorkin, Smirnov – Feoktistov, Babenko, Glotov – Garajev, A. Nikolajev, Peťkov – Kolgotin, P. Šen, Alijev – Romajev, Melničenko.

    Rozhodčí: Bondar, Birin – Viljugin, Šišlo.
     
    HK Soči

    Hostující Soči letos neprožívá povedenou sezónu. Po dvaceti třech odehraných duelech má na kontě jen šestnáct bodů a drží dvanáctou pozici Západní konference. Soči na postup do play-off už nyní ztrácí devět bodů. Navíc inkasovalo hned sedmdesát dva branek. Naposledy ale zvítězilo 3:1 na ledě Viťazu Čechov.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a HK Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 59. Jake Virtanen (Loktionov, Emil Pettersson) – 16. Glotov (Babenko, Feoktistov), 38. Dyblenko, 60. Garajev


    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Heed, Nikišin, D. Višněvskij, Ručkin, Mamkin, J. Jeřábek, Jevenko – Lehterä, Emil Pettersson, Jake Virtanen – Loktionov, Širokov, Chochlačov – M. Cyplakov, Kugryšev, D. Kvartalnov – Talalujev, Švyrjov, Ponomarjov.
    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, N. Sedov, Baldajev, Kamalov, Zorkin, Smirnov – Feoktistov, Babenko, Glotov – Garajev, A. Nikolajev, Peťkov – Kolgotin, P. Šen, Alijev – Romajev, Melničenko.

    Rozhodčí: Bondar, Birin – Viljugin, Šišlo

    Diváci: 1259
    bahis siteleri