Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 14.11.2021, 01:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:32 Mark SCHEIFELE - 3:2
     
    60:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po dvaatřiceti sekundách v prodloužení je rozhodnuto! Nikolaj Ehlers zavezl puk do útočného pásma, kde jej posléze nabídl na hůl MARKA SCHEIFELEHO. Útočník Jets vypálil bez přípravy naprosto přesně do horních pater brány. Vítězná série Los Angeles končí! 3:2 po prodloužení. Asistence: Nikolaj Ehlers.
    53:36 Dylan DEMELO - 2:2
     
    53:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se nebáli zaútočit i v oslabení, nyní tedy máme znovu srovnáno! Andrew Copp přihrál přes celou šíři útočného pásma na hůl DYLANA DEMELA, jehož rána proskočila mezi betony hostujícího brankáře Petersena. 2:2. Asistence: Andrew Copp a Logan Stanley.
    34:22 Brendan LEMIEUX - 1:2
     
    34:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové se poprvé v tomto utkání ujímají vedení! Blake Lizotte zavezl puk do útočného pásma ve velké rychlosti. Poté na kruhu zastavil a následně vystřelil. Jeho pokus se od betonu Connora Hellebuycka odrazil před osamoceného BRENDANA LEMIEUXE, který bez větších potíží úspěšně zakončil. 1:2. Asistence: Blake Lizotte a Olli Määttä.
    04:02 Carl GRUNDSTRÖM - 1:1
     
    04:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na začátku páté minuty máme srovnáno! Trevor Moore z vlastního pásma dostal puk do toho středního, kde získal prostor na pravém křídle CARL GRUNDSTRÖM. Útočník s číslem 91 poté parádně zavěsil hrací předmět do bližší šibenice. 1:1. Asistence: Trevor Moore.
    01:59 Kyle CONNOR - 1:0
     
    01:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kotouč šel po ose Dubois – Stanley i o chvíli později. Tvrdou střelu obránce Jets dorazil do brány za ležícího Cala Petersena útočník KYLE CONNOR, který si zapsal už svůj jedenáctý gól v sezoně. 1:0. Asistence: Logan Stanley a Pierre-Luc Dubois.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 2. Connor (Stanley, Dubois), 54. DeMelo (Copp, Stanley), 61. Scheifele (Ehlers) – 5. Grundström (T. Moore), 35. B. Lemieux (B. Lizotte, O. Määttä)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – N. Schmidt, Morrissey (A), Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Harkins, Lowry, Copp – Vesalainen, Riley Nash, Toninato.
    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – M. Roy, Edler, Clague, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – D. Brown (A), Kopitar (C), A. Kempe – Iafallo (A), Danault, Athanasiou – T. Moore, Kupari, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.

    Rozhodčí: Furlatt, Syvret – Cormier, Knorr

    Diváci: 13 776
    bahis siteleri