J. Korea – Slovensko 1:7 (kon.) | Česko – Maďarsko 5:1 (kon.) | Norsko – Polsko 7:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
Maďarsko
Neděle 14.11.2021, 16:00Kvalifikace žen na OH
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:59 HUSZÁKOVÁ - 5:1
     
    57:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Puk nakonec skončil za brankovou čárou po objetí branky! ALEXANDRA HUSZÁKOVÁ zasunula puk přesně za levý beton Peslarové 5:1! Bez asistence.
    55:35 KŘÍŽOVÁ - 5:0
     
    55:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky přidávají pátou branku! DENISA KŘÍŽOVÁ výborně napadala Maďarskou rozehrávku a nadzvedla hůl jedné z Maďarských hráček a zakončila přesně pod betony Némethové 5:0! Asistence: Klára Hymlarová a Aneta Tejralová.
    27:30 KOLOWRATOVÁ - 4:0
     
    27:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce Češek znamená čtvrtý gól! Češky se dostali do přečíslení tři na dva. Mlýnková předložila puk do středu na Neubauerovou, která ho posunula ještě na pravou stranu na SAMANTHU KOLOWRATOVOU, která zakončila přesně pod horní tyč 4:0! Asistence: Noemi Neubaureová a Natálie Mlýnková.
    13:55 PŘIBYLOVÁ - 3:0
     
    13:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky dávají gól v oslabení! Velká chyba na modré čáře od Maďarek a VENDULA PŘIBYLOVÁ ujížděla sama na Némethovou a zakončila přesně pod pravý beton Maďarské brankářky 3:0! Bez asistence.
    12:15 SERDAR - 2:0
     
    12:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velký závar před Maďarskou brankou končí brankou českého týmu! To byl velký zmatek v brankovišti končí brankou LENKY SERDAROVÉ, která se nejlépe zorientovala a Češky odskakují do dvoubrankového náskoku 2:0! Asistence: Sára Čajanová a Dominika Lásková.
    01:24 HYMLÁROVÁ - 1:0
     
    01:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky jdou rychle do vedení! Aneta Tejralová se výborně zmocnila puku na pravé straně a předložila ho před prázdnou branku, kde byla volná KLÁRA HYMLÁROVÁ, která zakončila přesně 1:0! Asistence: Aneta Tejralová a Denisa Křížová.

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 2. Hymlárová (Tejralová, Křížová), 13. Serdar (Čajanová, Lásková), 14. Přibylová, 28. Kolowratová (Neubauerová, Mlýnková), 56. Křížová (Hymlarová, Tejralová) – 58. Huszáková


    Česko: Peslarová (Švejdová) – Lásková, Čajanová, Tejralová, Horálková, Pejšová, Kolowrathová (A), Trnková – Mrázová (A), Mlýnková, Neubauerová, Mills (C), Křížová, Hymlárová, Lédlová, Pátková, Přibylová, Serdar, Bukolská, Radová, Erbanová.
    Maďarsko: Némethová (Szabóvá) – Bakerová, Kneeová (A), Kissová-Simonová (A), Mayerová, Némethová, Odnogaová, Tóthová – Szamosfalviová, Dabasiová, Huszáková, Williamsová, Gasparicsová (C), Jókaiová-Szilágyiová, Horváthová, Seregélyová, Kreiszová, Stroblová, Rónaiová, Metzlerová, Gondosová.

    Rozhodčí: Chelsea Rapin, Lacey Senuk – Alex Blair, Jackie Spresser
    bahis siteleri