Finsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Finsko
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Česko
Neděle 14.11.2021, 12:00 • CATENA Arena • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 RÄTY - 4:2
     
    59:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Ottovainen přesně našel vlevo připraveného AATU RÄTYHO, který z levého kruhu puk umístil k pravé tyči. Asistence: Ville Ottovainen.
    56:06 MÄENPÄÄ - 3:2
     
    56:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Väiskänenovo bekhendové zakončení zprava rozeznělo horní tyč české brány. Puk se ale vmžiku dostal na hůl JUUSO MÄENPÄÄA, který jej zpoza levého kruhu vyslal přesně nad Málkův levý beton. Asistence: Kalle Väiskänen, Matias Rajaniemi.
    47:28 KULICH - 2:2
     
    47:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Jakub Šedivý vyslal puk na bránu od modré čáry, kotouč se za letu otřel o JIŘÍHO KULICHA, který si tak zapisuje premiérový gól v reprezentaci. Asistence: Jakub Šedivý.
    44:13 HIRVONEN - 2:1
     
    44:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné, Češi inkasují při vlastní přesilovce. Jakub Málek vyjel za vlastní bránu aby rozehrál, jenže puk se mu odrazil před bránu, odkud se ho snažili všichni čeští hráči uklidit. RONI HIRVONEN ale do místa dění dosprintoval a chybu trefou do prázdné brány potrestal. Bez asistence.
    28:17 KOIVUNEN - 1:1
     
    28:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. VILLE KOIVUNEN vyslal kotouč do hloučku hráčů před Málkem a čistě prostřelil až do sítě. Asistence: Ville Ottovainen, Juuso Mäenpää.
    11:52 URBAN - 0:1
     
    11:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká výprava se ujímá vedení! Jakub Šedivý nabil TOMÁŠI URBANOVI, ten vystřelil od pravého kruhu, kotouč se mu odrazil od finského gólmana zpět na hůl, čehož využil a za jízdy jej zasunul za Jatkolu. Asistence: Jakub Šedivý.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 29. Koivunen (Ottovainen, Mäenpää), 45. Hirvonen, 57. Mäenpää (Väiskänen, Rajaniemi), 60. Räty (Ottovainen) – 12. Urban (Šedivý), 48. Kulich (Šedivý)


    Finsko: Jatkola (Lundgren) – Viro, Rafkin, Nurmi, Puutio, Aho, Ottovainen, Rajaniemi – Hirvonen, Räty, Lambert – Koivunen, Mäenpää, Väisänen – Koponen, Kapanen, Nikupeteri – Luikas, Knihti, Säkkinen
    Česko: Málek (Postava) – Ticháček, Moravec, Hamara, Šedivý, Machů, Baláž, Pinkas – Chlubna, Kulich, Konečný – Stehlík, Urban, Malát – Rouha, Vrhel, Kos – Handl, Jansa, Jiruš – Pajer

    Rozhodčí: Holm, Harnebring – Nordlander, Persson
    bahis siteleri