Novosibirsk – Nižněkamsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Jaroslavl 3:7 (kon.)
Omsk – Viťaz 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jokerit 3:1 (kon.)
Kunlun – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:7 (2:2, 1:3, 0:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 15.11.2021, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Maxim ŠALUNOV - 3:7
     
    59:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Risk s odkrytou brankou domácímu týmu nevyšel. Potrestal ho MAXIM ŠALUNOV, který po hezké kombinaci svého týmu naskrz pásmy skóroval do prázdné svatyně. Asistence: Artur Kajumov a Pavel Kudrjavcev.
    55:08 Denis ALEXEJEV - 3:6
     
    55:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra! Lokomotiv už pravděpodobně rozhodl utkání. DENIS ALEXEJEV chtěl přihrávat ke vzdálenější tyči, ale kotouč holí tečoval domácí Děrjabin do vlastní branky! Asistence: Arťom Anisimov a Alexej Marčenko.
    37:19 Malte STRÖMWALL - 3:5
     
    37:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí tým snižuje a využívá přesilovku po pár minutách! MALTE STRÖMWALL dostal kotouč do volného prostoru na levý kruh a okamžitě ho vmetl do branky soupeře! Dinamo navíc hraje ještě zbytek druhé přesilovky. Asistence: Taylor Beck a Adam Almqvist.
    28:35 Maxim ŠALUNOV - 2:5
     
    28:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Neskutečná třetina v podání hostů. Ti skórují potřetí, nyní z přesilovky pouhou sekundu před návratem Jerjomenka na led. Alexejev žabičkou přesunul kotouč na MAXIMA ŠALUNOVA, který ho "z voleje" poslal přímo do branky. Asistence: Denis Alexejev a Alexej Marčenko.
    22:28 Michail BELJAJEV - 2:4
     
    22:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Jaroslavl jde do dvoubrankového vedení a Rybár z domácí branky. MICHAIL BELJAJEV ukradl kotouč a okamžitě přešel do protiútoku. Kotouč protáhl po levém mantinelu až do levého kruhu, kde následně vyslal úspěšnou střelu k tyči. Bez asistence.
    20:33 Artur KAJUMOV - 2:3
     
    20:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dinamo inkasuje už 33 sekund po startu prostřední periody a opět prohrává! Anisimov parádně z levé strany prohodil kotouč mezi nohami Sapega na pravý kruh, kde byl zrovna ARTUR KAJUMOV. Ten už ho jen rychle nasměroval do odkryté branky. Asistence: Arťom Anisimov.
    13:57 Maxim ŠALUNOV - 2:2
     
    13:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Kajumov pálil z blízkosti gólmana, ten předvedl zákrok, ale kotouč se od něj odrazil. Kajumov ho tak stáhl za bránu a od ní ho poslal před svatyni Minsku. Tam se nacházel MAXIM ŠALUNOV, který do ní kotouč okamžitě usměrnil. Asistence: Artur Kajumov.
    06:08 Malte STRÖMWALL - 2:1
     
    06:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Druhý přesilovkový gól Minsku okamžitě otáčí hru! Beck poslal kotour na levý kruh, kde se v tu chvíli nacházel připravený MALTE STRÖMWALL, který si přiklekl a vmetl kotouč z první do odkryté branky. Asistence: Taylor Beck a Adam Almqvist.
    05:27 Dmitrij KOROBOV - 1:1
     
    05:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo bleskurychlé srovnání! Almqist pálil od modré čáry, jeho střela byla ale tečována Děmkovem a následně ještě DMITRIJEM KOROBOVEM, který kotouš usměnil do branky. Minsk tak poprvé využívá přesilovou hru. Asistence: Arťom Děmkov a Adam Almqvist.
    04:14 Daniil MISJUL - 0:1
     
    04:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení při hře čtyři na čtyři. Individuální akci měl na starosti DANIIL MISJUL, který nabruslil do pásma po levé straně a parádní střelou na vzdálenější tyčku vymetl vingl. Bez asistence.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 6. D. Korobov (Děmkov, Almqvist), 7. Strömwall (T. Beck, Almqvist), 38. Strömwall (T. Beck, Almqvist) – 5. Misjul, 14. Maxim Šalunov (Kajumov), 21. Kajumov (A. Anisimov), 23. M. Beljajev, 29. Maxim Šalunov (Denis Alexejev, A. Marčenko), 56. Denis Alexejev (A. Anisimov, A. Marčenko), 60. Maxim Šalunov (Kajumov, P. Kudrjavcev)


    HC Dinamo Minsk: Rybár (23. Kolosov) – Sapego, D. Korobov, V. Jerjomenko, Almqvist, Šinkevič, A. Lindholm, J. Krejčík, Děrjabin – Strömwall, T. Beck, Tedenby – Varfolomejev, Graovac, Alistrov – K. Voronin, Usov, R. Gorbunov – Bujnickij, Děmkov, Suvorov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko, Rafikov, Barancev, Malyšev, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Maxim Šalunov, A. Anisimov, P. Kudrjavcev – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Denis Alexejev, Georgij Ivanov, Kajumov – M. Beljajev, Arťom Iljenko, Berjozkin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Viljugin, Parikov
    bahis siteleri