Novosibirsk – Nižněkamsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Jaroslavl 3:7 (kon.)
Omsk – Viťaz 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jokerit 3:1 (kon.)
Kunlun – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 15.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Vadim ŠIPAČOV - 3:1
     
    59:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zakončení od modré čáry zablokoval Oscar Lindberg, který následně přihrával do středního pásma, kam si nabruslil VADIM ŠIPAČOV. Produktivní útočník se také zapisuje mezi střelce, když černou gumu dovezl až do opuštěné klece. Asistence: Oscar Lindberg.
    37:14 Michail FISENKO - 2:1
     
    37:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Anders Lindbäck se musí pod maskou červenat, díky čemuž se Dynamo vrací do vedení! Na levé straně MICHAIL FISENKO přesprintoval Davida Skleničku a následně z úhlu vystřelil na první tyčku. Hostujícímu brankáři propadl kotouč mezi rukou a tělem, čímž se dostal až za brankovou čáru. Bez asistence.
    27:56 Tommi KIVISTÖ - 1:1
     
    27:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a velmi dobrou prací se prezentoval Marko Anttila! Kotouč putoval na modrou čáru, odkud jej nahodil na branku TOMMI KIVISTÖ. Jeho zakončení nebylo nikterak prudké, avšak hostující kapitán ve správném momentu přejel před Ivanem Bočarovem, jenž černou gumu neudržel v lapačce. Asistence: Julius Junttila a Hannes Björninen.
    01:09 Eric O'DELL - 1:0
     
    01:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní začátek pro domácí mužstvo, které z první vážnější akce jde do vedení! Prostrčení od mantinelu mířilo za obránce, kam si nabruslil ERIC O'DELL. Americký centr si stáhl kotouč do bekhendu a po ledě zamířil za brankovou čáru. Asistence: Dmitrij Raševskij a Andrej Sergejev.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. O'Dell (Raševskij, Andrej Sergejev), 38. Fisenko, 60. Šipačov (O. Lindberg) – 28. Kivistö (Junttila, Björninen)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Vojnov, A. Mironov (A), A. Bělov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, N. Novikov – Galijev, Wedin, Šipačov (C) – O'Dell (A), O. Lindberg, Raševskij – Fisenko, Petunin, Igumnov – O. Zajcev, V. Michajlov, A. Fjodorov – Klinkhammer.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – Lindbohm (A), A. Grant, O. Leskinen, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Schroeder, B. O'Neill (A), Nicklas Jensen – Joensuu, Savinainen, Norman – Kossila, Hännikäinen, Turunen – M. Anttila (C), Junttila, Björninen.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Bersenjov, Judin

    Diváci: 1 800
    bahis siteleri