Novosibirsk – Nižněkamsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Jaroslavl 3:7 (kon.)
Omsk – Viťaz 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jokerit 3:1 (kon.)
Kunlun – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 15.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Vadim ŠIPAČOV - 3:1
     
    59:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zakončení od modré čáry zablokoval Oscar Lindberg, který následně přihrával do středního pásma, kam si nabruslil VADIM ŠIPAČOV. Produktivní útočník se také zapisuje mezi střelce, když černou gumu dovezl až do opuštěné klece. Asistence: Oscar Lindberg.
     
    59:18
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Alex Grant, jehož pokus byl sražen vedle branky. Na druhou stranu se vydal Rob Klinkhammer, který chtěl ještě zbytečně přihrávat.
     
    58:26
    Nejlepší hráči Jokeritu jsou na hrací ploše a je jich šest! Anders Lindbäck opravdu zůstává na střídačce. Padne vyrovnávací branka?
     
    58:26
    Nahozením Niklas Friman přerušil hru, jelikož kotouč skončil v moci brankáře. Hostující trenér si bere oddechový čas a Anders Lindbäck už zřejmě zůstane na střídačce.
     
    54:56
    Alexandr Petunin prostrčil kotouč za obránce, kam si najel Ivan Igumnov. Ten už byl velmi blízko brankáři a musel vystřelit. Avšak bekhendový pokus zamířil kousek vedle levé tyče!
     
    46:12
    Hra dostala pořádné tempo, k čemuž jí dopomáhá dlouho nepřerušená hra! Před branku si najížděl Stanislav Galijev, který nedostal přihrávku na spoluhráče. Ale dostal se k odraženému puku, avšak zakončení zamířilo vedle pravé tyče.
     
    40:41
    Od pravého mantinelu přihrával Nicklas Jensen mezi kruhy. V nebezpečném prostoru už byl napřažený Jordan Schroeder, jehož pumelici po ledě zastavil Ivan Bočarov. Domácí maskovaný muž měl na své straně velkou porci štěstí!
    37:14 Michail FISENKO - 2:1
     
    37:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Anders Lindbäck se musí pod maskou červenat, díky čemuž se Dynamo vrací do vedení! Na levé straně MICHAIL FISENKO přesprintoval Davida Skleničku a následně z úhlu vystřelil na první tyčku. Hostujícímu brankáři propadl kotouč mezi rukou a tělem, čímž se dostal až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    35:50
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Marko Anttila – 2 min., hrubost).
     
    34:06
    Do předbrankového prostoru přihrával od mantinelu Nicklas Jensen. Jeho přihrávku si našel Jordan Schroeder, proti němuž vyjel brankář, a tak musel rychle vystřelit. Ovšem černou gumu poslal jen nad horní tyčku.
     
    30:29
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Teemu Turunen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:29
    Rozhodčí se jdou ještě podívat na video, aby určili výši trestu. Teemu Turunen totiž soupeře trefil mimo hru!
    27:56 Tommi KIVISTÖ - 1:1
     
    27:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a velmi dobrou prací se prezentoval Marko Anttila! Kotouč putoval na modrou čáru, odkud jej nahodil na branku TOMMI KIVISTÖ. Jeho zakončení nebylo nikterak prudké, avšak hostující kapitán ve správném momentu přejel před Ivanem Bočarovem, jenž černou gumu neudržel v lapačce. Asistence: Julius Junttila a Hannes Björninen.
     
    23:37
    Na pravé straně nabral obrovskou rychlost Oleg Zajcev, který zajel k zadnímu mantinelu a kolem první tyče přihrál mezi kruhy. V nebezpečném prostoru se nacházel dojíždějící Vladislav Michajlov, který trestuhodně zamířil vedle levé tyči.
     
    21:36
    Na levé straně měl tentokrát trochu prostoru Kalle Kossila, jehož pokus zamířil jen kousek vedle vzdálenější tyče.
     
    20:17
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Anton Wedin – 2 min., držení).
     
    19:38
    V předbrankovém prostoru zůstal osamocený Veli-Matti Savinainen, jenž bekhendem zakončoval do horní části branky. Ovšem Ivan Bočarov byl znovu výborně postavený a puk vyrazil. Dynamo tak mohlo vyrazit do protiakce, čímž vzniklo přečíslení. Rob Klinkhammer našel přesnou nahrávkou Erica O'Della. Americký útočník střelou trefil připraveného Anderse Lindbäcka.
     
    17:29
    Jokerit vyhrál vhazování na osu hrací plochy, odkud se napřáhl Nicklas Jensen. Jeho tvrdá střela zacinkala o horní tyčku. Vyrovnání nyní bylo velmi blízko!
     
    17:26
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Rob Klinkhammer – 2 min., hákování).
     
    11:05
    Helsinkám schází pohyb ve středním pásmu, a tak to nahozením zkusil Jordan Schroeder. Avšak Dynamu hru velmi rychle otočilo a z pravého kruhu na zadní tyčku střílel Nikita Novikov. Ovšem Anders Lindbäck rychle vykopl beton a puk zastavil.
    01:09 Eric O'DELL - 1:0
     
    01:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní začátek pro domácí mužstvo, které z první vážnější akce jde do vedení! Prostrčení od mantinelu mířilo za obránce, kam si nabruslil ERIC O'DELL. Americký centr si stáhl kotouč do bekhendu a po ledě zamířil za brankovou čáru. Asistence: Dmitrij Raševskij a Andrej Sergejev.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. O'Dell (Raševskij, Andrej Sergejev), 38. Fisenko, 60. Šipačov (O. Lindberg) – 28. Kivistö (Junttila, Björninen)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Vojnov, A. Mironov (A), A. Bělov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, N. Novikov – Galijev, Wedin, Šipačov (C) – O'Dell (A), O. Lindberg, Raševskij – Fisenko, Petunin, Igumnov – O. Zajcev, V. Michajlov, A. Fjodorov – Klinkhammer.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – Lindbohm (A), A. Grant, O. Leskinen, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Schroeder, B. O'Neill (A), Nicklas Jensen – Joensuu, Savinainen, Norman – Kossila, Hännikäinen, Turunen – M. Anttila (C), Junttila, Björninen.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Bersenjov, Judin

    Diváci: 1 800
    bahis siteleri