Ottawa – Calgary 0:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 4:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (4:3 po s.n.)
Washington – Pittsburgh 6:1 (kon.) | Boston – Montreal 5:2 (kon.) | Anaheim – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:5 (1:1, 1:3, 2:1)
Edmonton Oilers
Pondělí 15.11.2021, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Kailer YAMAMOTO - 4:5
     
    59:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná a přihrávka a gól. Hosté jdou do vedení, prosazuje se po šikovné spoluhráčově přihrávce obranou neobsazený a najetý KAILER YAMAMOTO. Asistence: Leon Draisaitl.
    47:48 Vladimir TARASENKO - 4:4
     
    47:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, aktivní hra se domácím vyplatila, puk do branky dostal po zaváhání obrany Oilers z hranice brankoviště VLADIMIR TARASENKO. Asistence: Pavel Bučněvič a Robert Thomas.
    44:31 Ivan BARBAŠEV - 3:4
     
    44:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, je to gópl. IVAN BARBAŠEV dává gól, byť to vypadalo, že trefil tyč. Jeho rána se však odrazila od vnitřní tyče ven. Platnost branky potvrdila videocentrála NHL v Torontu.. Asistence: Robert Thomas a Colton Parayko.
    36:19 Ryan MCLEOD - 2:4
     
    36:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek bleskově navyšuje své vedení. Po rychlé rozehrávce Blues se prosazuje ránou z bezprostřední blízkosti RYAN MCLEOD. Asistence: Warren Foegele a Kyle Turris,
    36:11 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:3
     
    36:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek jde do vedení, po rychlé akci se střelou z kruhu prosazuje RYAN NUGENT-HOPKINS. Jeho rána propadla brankáři až za brankovou čáru. Asistence: Leon Draisaitl a Kailer Yamamoto.
    29:58 Robert BORTUZZO - 2:2
     
    29:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek proměnit aktivní hru v útočném pásmu k vyrovnání. Po rychlé akci se prosazuje před brankou neobsazený a obranou nepokrytý ROBERT BORTUZZO. Asistence: Tyler Bozak a David Perron.
    22:51 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    22:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek inkasuje při oslabení, a tak se hosté dostávají do vedení, po rychlé akci a McDavidově přihrávce se tvrdou ránou z první prosazuje LEON DRAISAITL. Asistence: Connor McDavid a Zach Hyman.
    19:56 Connor MCDAVID - 1:1
     
    19:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V samotném závěru třetiny dokázal hostující celek vyrovnat. Akci Hymana zakončoval rychlou střelou CONNOR MCDAVID. Jeho pokus zapadl za brankovou čáru. Edmonton srovnává. Asistence: Zach Hyman.
    14:18 Jordan KYROU - 1:0
     
    14:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Úspěšná přesilovka a domácí celek jde do vedení. Tvrdou a přesnou ránou se prosazuje JORDAN KYROU. Asistence: Pavel Bučněvič.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 15. Kyrou (Bučněvič), 30. Bortuzzo (Bozak, Perron), 45. I. Barbašev (R. Thomas, Parayko), 48. Tarasenko (Bučněvič, R. Thomas) – 20. McDavid (Hyman), 23. Draisaitl (McDavid, Hyman), 37. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Yamamoto), 37. R. McLeod (Foegele, Turris), 60. Yamamoto (Draisaitl)


    St. Louis Blues: Binnington (J. Hofer) – M. Scandella, Parayko, C. Rosén, Faulk, Walman, Bortuzzo – Kyrou, R. O'Reilly, Bučněvič – I. Barbašev, R. Thomas, Tarasenko – Saad, Bozak, Perron – K. Kostin, Joshua, Neal.
    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Nurse, Bouchard, Keith, Ceci, K. Russell, Barrie – Hyman, McDavid, Puljujärvi – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Yamamoto – Turris, R. McLeod, Foegele – Benson, D. Ryan, Sceviour.
    bahis siteleri