Ottawa – Calgary 0:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 4:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (4:3 po s.n.)
Washington – Pittsburgh 6:1 (kon.) | Boston – Montreal 5:2 (kon.) | Anaheim – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
Montreal Canadiens
Pondělí 15.11.2021, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Taylor HALL - 5:2
     
    58:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nicméně tohle už je úplný konec. Vyhozený kotouč se u mantinelu zastavil o čárového rozhodčího, čehož využil Pastrňák, který s TAYLOREM HALLEM ujížděl ve dvou na jednoho na opuštěnou klec. Český útočník nakonec nahrál právě Hallovi, jenž tak své 30. narozeniny oslavil vstřelenou brankou. Asistence: David Pastrňák, Brandon Carlo.
    49:05 Charlie COYLE - 4:2
     
    49:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude zřejmě hřebíček do rakve Montrealu. DeBrusk na útočné modré protečoval kotouč do středního pásma, kam si pro něj dojel CHARLIE COYLE, který nejdříve přizvedl hůl bránícího hráče a poté se nacpal před Montembeaulta, jehož překonal zakončením pod břevno. Asistence: Jake DeBrusk, Oskar Steen.
    45:58 Charlie COYLE - 3:2
     
    45:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak nyní jsou naopak domácí hokejisté hodně šťastnou brankou. Coyle zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal za sebou Pastrňákovi, jehož střelu Montembeault vyrazil před sebe, ale Petry jej nešťastně odpálil přímo do CHARLIEHO COYLA, který zrovna dojížděl k tyči a od domácího hráče se už kotouč odrazil do brány. Bez asistence.
    42:14 Charlie MCAVOY - 2:2
     
    42:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Marchand přihrál puk na modrou čáru CHARLIEMU MCAVOYOVI, jenž dostal hodně prostoru a nabruslil si až na střed útočného pásma, odkud následně poslal kotouč do pravé šibenice hostující klece. Asistence: Brad Marchand.
    36:25 Michael PEZZETTA - 1:2
     
    36:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí tým, když se hosté opět dostávají do vedení. Brooks dostal kotouč do druhé vlny a následně jej z pravé strany poslal směrem na bránu Bostonu, kde jej tečoval MICHAEL PEZZETTA do betonu Swaymana, ale kotouč se odrazil přímo do brusle obránce Cliftona a od ní si to zamířil do domácí klece. Asistence: Adam Brooks, Josh Anderson.
    28:27 Charlie MCAVOY - 1:1
     
    28:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají první branky v utkání, když Zbořil poslal puk na modrou čáru Hallovi, jenž poté vystřelil z pravého kruhu a Montembeault jen vyrazil kotouč před sebe, kde se k němu dostal CHARLIE MCAVOY, jenž už ho napral do hostující brány. Asistence: Taylor Hall, Jakub Zbořil.
    08:09 Joel ARMIA - 0:1
     
    08:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs šli do rychlého přečíslení ve třech proti jednomu, kdyže JOEL ARMIA nakonec celou akci řešil přímou střelou z pravého kruhu, která skončila přesně nad lapačkou domácího brankáře. Habs jsou tedy za svou úvodní aktivitu odměněni první brankou v utkání. Asistence: Artturi Lehkonen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. McAvoy (T. Hall, J. Zbořil), 43. McAvoy (B. Marchand), 46. Coyle, 50. Coyle (DeBrusk, O. Steen), 59. T. Hall (Pastrňák, Carlo) – 9. Armia (Lehkonen), 37. Pezzetta (A. Brooks, Josh Anderson)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Forbort, McAvoy, Grzelcyk, Carlo, J. Zbořil, Clifton – B. Marchand, Bergeron, Pastrňák – T. Hall, Coyle, N. Foligno – DeBrusk, T. Nosek, O. Steen – Haula, Kuhlman, Blidh.
    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – Petry, Chiarot, D. Savard, Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Toffoli, Suzuki, Josh Anderson – B. Gallagher, Dvorak, Lehkonen – Armia, Evans, Pezzetta – Belzile, Poehling, A. Brooks.

    Rozhodčí: Meier, South – Marquis, Shewchyk

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri