Buffalo – Columbus 4:7 (kon.) | St. Louis – Vegas 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 7:5 (kon.) | San Jose – Carolina 2:1 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
7:5 (2:2, 1:1, 4:2)
Ottawa Senators
Úterý 23.11.2021, 02:40 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Nazem KADRI - 7:5
     
    59:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už puk do opuštěného brankoviště doletěl, takže zápas skončí bláznivým poměrem 7 – 5! NAZEM KADRI přejel červenou čáru, aby se v případě minutí vyhnul icingu. Střílel ale přesně a ke třem asistencím tedy přidává i jednu trefu do černého. Asistence: Devon Toews.
    58:27 Alex NEWHOOK - 6:5
     
    58:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Denverskému klubu se do prodloužení nechce! Ze souboje za brankou mezi Metem a Ničuškinem odletěl puk do pravého kruhu. O´Connorovu pohotovou ránu Gustavsson vyrazil kousek před sebe a pak už nestačil reagovat na zasunutí ALEXE NEWHOOKA. Asistence: Logan O´Connor.
    49:08 Mikko RANTANEN - 5:5
     
    49:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje gólem na 5:5! Kadri už neměl kam jet u pravého konce modré čáry. Naslepo dal puk za sebe MIKKU RANTANENOVI, který si ho narazil s Burakovským a z mezikruží využil přesilovou hru. Asistence: André Burakovsky, Nazem KAdri.
     
    47:14
    Rozhodčí dali Ennisovi trest na 2+2 minuty. Jostovi pouze jeden menší trest za hrubost, takže se bude hrát čtyři na čtyři a poté začne domácí přesilovka.
     
    46:33
    Logan O´Connor se po Stützleho ztrátě na útočné modré utrhl do úniku, jenže Gustavsson bekhendem řešené zakončení zlikvidoval!
     
    45:52
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Valerij Ničuškin – 2 min., sekání).
    45:00 Zachary SANFORD - 4:5
     
    45:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná produktivita Senators nebere konce! ZACHARY SANFORD jel za bránu. Kuemper mezitím ztratil balanc u levé tyčky a útočník Ottawy o jeho lapačku odrazil střelu ze záporného úhlu za brankovou čáru. Asistence: Brady Tkachuk, Logan Shaw.
    42:45 Cale MAKAR - 4:4
     
    42:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nejlepší možná reakce domácího týmu na inkasovaný gól! Girardovu střelu Sens v mezikruží zablokovali. Puk do bezpečí ale neodpravili a CALE MAKAR jim ho famózní střelou zápěstím z osy kluziště poslal k levé tyči Gustavssonovy klece. Bez asistence.
    41:03 Josh NORRIS - 3:4
     
    41:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Druhý přesilovkový gól Senátorů! Bylo to jako přes kopírák s gólem Zuba na 2:2. Stützleho střelu z levého kruhu odrazil beton Kuempera na druhou stranu, kde do vesměs prázdné klece dorážel JOSH NORRIS. Asistence: Tim Stützle, Connor Brown.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Samuel Girard – 2 min., podrážení).
    36:33 Zachary SANFORD - 3:3
     
    36:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators ukazují, jak z minima vytěžit maximum. Devátá střela končí třetím gólem! Aniž by si Kuemper v této třetině zachytal, překonal ho ZACHARY SANFORD švihem z levého kruhu do vzdálenější šibenice. Předcházela tomu chybka Makara ve střední pásmu. Asistence: Tyler Ennis.
     
    35:29
    Jonas Johansson si jednou sáhl na puk a teď už vrátil brankoviště Kuemperovi, jenž vynechal pár minut kvůli problému s bruslí.
    33:44 Devon TOEWS - 3:2
     
    33:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    André Burakovsky překročil útočnou modrou a dropnul kotouč na Kadriho. Ten nahrával z pravého křídla na zadní tyč a DEVONU TOEWSOVI stačilo správně nastavit čepel hole, aby z několika málo centimetrů upravil stav na 3:2. Asistence: Nazem Kadri, André Burakovsky.
     
    33:02
    Problém s Kuemperovou bruslí je vážnějšího charakteru. Minimálně na pár desítek vteřin se do branky Avalanche bude muset postavit Jonas Johansson!
     
    25:49
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Tim Stützle – 2 min., podrážení).
     
    22:28
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Austin Watson – 2 min., nedovolené bránění).
    19:14 Arťom ZUB - 2:2
     
    19:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ball Arena opět hlásí nerozhodné skóre! Newhook z rohu nešikovně posunul kotouč na Tkachuka, jehož střelu z levého mantinelu Kuemper pouze vyrazil a ARŤOM ZUB dlouhou dorážkou z pravého kruhu zasáhl vzdálenější horní roh brány. Asistence. Asistence: Brady Tkachuk.
    13:11 Cale MAKAR - 2:1
     
    13:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuteklo ani dvacet vteřin a Avs si vzali vedení zpět. Gabriel Landeskog po špatné rozehrávce Gustavssona vybojoval puk na levém mantinelu. Pak nahrál k vzdálenějšímu kruhu, kam si sjel CALE MAKAR a střelou mezi levou paží a tělem gólmana dal šestý gól v sezóně. Asistence: Gabriel Landeskog.
    12:53 Zachary SANFORD - 1:1
     
    12:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Del Zotto pomohl Tirneymu vyhrát buly nad Megnou. Od modré střílel Lassi Thompson a ZACHARY SANFORD drobnou tečí zkorigoval trajektorii kotouče až za Kuemperova záda. Asistence: Lassi Thompson, Michael Del Zotto.
     
    10:57
    Senators budou mít přesilovku díky tomu, jak si Nazem Kadri přidržel Arťoma Zuba.
     
    02:43
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Alex Formenton – 2 min., krosček).
    00:50 Valerij NIČUŠKIN - 1:0
     
    00:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Takovýto návrat z karantény si Senators určitě nepřáli. Už v první minutě loví puk ze své sítě, když je u brankoviště vyšachovalo trio Burakovsky – Kadri a VALERIJ NIČUŠKIN. Ruský útočník zasouval puk do prázdné brány. Asistence: Nazem Kadri, André Burakovsky.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Ničuškin (Kadri, Burakovsky), 14. Makar (Landeskog), 34. D. Toews (Kadri, Burakovsky), 43. Makar, 50. Rantanen (Burakovsky, Kadri), 59. Newhook (L. O'Connor), 60. Kadri (D. Toews) – 13. Sanford (L. Thomson, Del Zotto), 20. Zub (B. Tkachuk), 37. Sanford (Ennis), 42. Norris (Stützle, C. Brown), 45. Sanford (B. Tkachuk, L. Shaw)


    Colorado Avalanche: Kuemper (34.–36. J. Johansson) – Makar, D. Toews, J. Johnson, Girard, E. Johnson (A), R. Murray – L. O'Connor, Rantanen (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Aube-Kubel, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm.
    Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – L. Thomson, Chabot (A), Zub, Del Zotto, J. Brown, Mete – Stützle, Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown, Tierney, N. Paul (A) – Watson, L. Shaw, Sanford – Ennis, Gambrell, Formenton.

    Rozhodčí: Kozari, Hebert – Mills, McNamara

    Diváci: 16 706
    bahis siteleri