HC MUNI – Akademici Plzeň 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC MUNI
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Akademici Plzeň
Středa 24.11.2021, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Akademici Plzeň.
    Autorem vítězné branky je MARTIN FOŘT.
     
    59:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak tohle je něco neuvěřitelného přátelé! 1,4 vteřiny před koncem se prosazuje PETER IVIČIČ. Domácí tlačili ne, že ne, ale tohle byla překombinovaná přesilovka, hráči Masaryčky si chtěli zahrát ťukes do prázdné. Až v úplném závěru se po toho opřel hrdina večera Ivičič a z vrcholku kruhu vyrovnává! Asistence: Adam Strakoš a Pavel Tomaník.
     
    50:11
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Nádherná přesilovková akce hostů! Akademici se usadili v pásmu, přišla střela od modré a puk se odrazil přesně na hůl Štěpána Hanzlíka, který stál na pravém kruhu. Hanzlík dostal spoustu času a prostoru, napřáhl ke střele a nakonec ještě skrz pásmo předal na ŠTĚPÁNA ŘÍHU, který už trefil prázdnou bránu!. Asistence: Štěpán Hanzlík a Vít Raitspies.
     
    33:49
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Další nádherný gól, tentokrát ve Štekrově síti! PAVEL TOMANÍK si vzal puk na vlastní polovině sjel doleva, v ideálním okamžiku obešel bezmocného obránce Timoteje Marguše a vyzval gólmana Akademiků v brankovišti. Puk nakonec končí mezi betony Jonáše Štekra a je vyrovnáno! V Brně začínáme od znovu! Asistence: Adam Strakoš a Peter Ivičič.
     
    29:34
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Nádherný gól v podání obránce DANIELA MALÉHO! Ten si sjel s pukem až do rohu a za branku. Tam odmítl Tomáše Račického, z obránců si udělal cvičné kužely, vyjel před bránu a v brankovišti doklepl za sedícího Davida Holuba! Opravdu krásný hokejový moment! Asistence: Štěpán Říha.
     
    14:59
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují až ve poslední ze třech přesilovek, které na sebe v podstatě navazovaly! ŠTĚPÁN ŘÍHA nabral rychlost na levé straně a vyslal nechytatelnou střelu až za Holuba a je srovnáno! Asistence: Tomáš Soukup a David Prachař.
     
    00:39
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak se podívejme, domácí jdou hned do vedení! TADEÁŠ JAKUBEC zavelel k protiútoku a svou schovanou střelou přes obránce prostřelil Jonáše Štekra z mezikruží. 1:0! Asistence: Adam Grman.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 1. Jakubec (Grman), 34. Tomaník (Strakoš, Ivičič), 60. Ivičič (Strakoš, Tomaník) – 15. Říha (Soukup, Prachař), 30. Malý (Říha), 51. Říha (Hanzlík, Raitspies), rozh. náj. Fořt

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Štěpán Hanzlík (AKP)
    0:0   Tomáš Bartkovský (MUN)
    2. série:
    0:0   Jakub Švec (AKP)
    1:0   Tomáš Račický (MUN)
    3. série:
    1:1   Štěpán Říha (AKP)
    1:1   Peter Ivičič (MUN)
    4. série:
    1:1   David Markov (AKP)
    1:1   Adam Strakoš (MUN)
    5. série:
    1:1   David Prachař (AKP)
    1:1   Pavel Tomaník (MUN)
    6. série:
    1:1   Tomáš Račický (MUN)
    1:1   Filip Králíček (AKP)
    7. série:
    1:1   Ondřej Háněl (MUN)
    1:2   Martin Fořt (AKP)


    HC MUNI: Holub (Koval) – Kučera, Surán, Uhříček, Grman (A), Věžník, Bednařík – Bazala, Švarcberger, Aulehla, Svoboda, Jakubec (A), Háněl, Drlík, Tomaník (C), Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Stodůlka, Račický
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Beer (C), Koco, Prachař (A), Marguš, D. Malý, Jankovský, Soukup – Říha, Králíček, Šibra, Kalus, Fořt, Markov, Hanzlík (A), Rejzek, Strmiska, Šiška, Švec, Reitspies, Šucha

    Rozhodčí: Skopal – Smetková, Štěrba
    bahis siteleri