Florida – Seattle 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 3:6 (kon.)
Los Angeles – Ottawa 4:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 6:3 (kon.)
Arizona – Dallas 2:3 (kon.) | Colorado – Nashville 6:2 (kon.) | Calgary – Winnipeg 2:4 (kon.)
Carolina – Washington 2:4 (kon.) | Minnesota – Tampa 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Washington Capitals
Neděle 28.11.2021, 19:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 John CARLSON - 2:4
     
    58:19
    Washington právě vstřelil branku!
    U mantinelu byl dohrán Jordan Staal, který chvíli zůstal ležet na ledě. Následně z obranného pásma trefil opuštěnou klec JOHN CARLSON. Bez asistence.
     
    57:33
    Frederik Andersen zůstává na střídačce, Hurricanes jsou v útočném pásmu v šesti mužích!
     
    57:33
    Carolina Hurricanes si bere oddechový čas! Nejlepší domácí hráči vyslechnou taktické pokyny a dá se očekávat, že Frederik Andersen zůstane na střídačce!
    57:05 Dmitrij ORLOV - 2:3
     
    57:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí trenér se velmi zlobí a dokonce hodil láhví o zem, jelikož nesouhlasil s vyloučením svého hráče! John Carlson přihrál vedle branky, odkud na hranici brankoviště přihrával Tom Wilson. DMITRIJ ORLOV už byl velmi blízko brankáři, přesto se zapsal mezi střelce zápasu – 2:3. Asistence: Tom Wilson a John Carlson.
     
    55:30
    Washington Capitals bude hrát minutu a půl dvojnásobnou početní výhodu!
     
    55:30
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., sekání).
     
    55:00
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Seth Jarvis – 2 min., držení).
     
    55:00
    Na pravé straně se uvolnil Nick Jensen, který se dobrým pohybem řítil sám na brankáře. Hostující obránce byl faulován a navíc nenašel mezeru mezi brankářovými betony!
    53:32 Nino NIEDERREITER - 2:2
     
    53:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Martin Nečas nejprve chyboval a následně zachytil puk ve středním pásmu. Poté si vyměnil kotouč s Brettem Pesceem. Martin Nečas pokračoval v akci a krásnou přihrávkou vybídl švýcarského spoluhráče. NINO NIEDERREITER měl hodně času a zamířil nad lapačku ruského gólmana – 2:2. Asistence: Martin Nečas a Brett Pesce.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Martin Fehérváry – 2 min., sekání).
     
    51:15
    Na druhé straně mohl vedení navýšit růstem malá Švéd Carl Hagelin, jenž nastřelil brankovou konstrukci domácí svatyně!
     
    50:54
    Jordan Staal si narazil kotouč s Andrejem Svečnikovem a mířil dál před branku. První zmíněný útočník byl před brankou, ovšem Ilja Samsonov znovu zachránil Washington!
     
    46:47
    Teuvo Teräväinen si prohodil kotouč a následně přihrával na zadní tyč, kde před odkrytou brankou selhal Vincent Trocheck. Následně to zkoušel z druhé strany ještě Martin Nečas, ale Ilja Samsonov vyrazil puk vedle branky.
    46:22 Jesperi KOTKANIEMI - 1:2
     
    46:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo to sehrálo na jedničku a zaslouženě snížilo! Jordan Martinook přihrál od mantinelu na střed, kde dostal trochu prostoru JESPERI KOTKANIEMI, jenž střelou o břevno nedal ruskému brankáři šanci zasáhnout – 1:2. Asistence: Jordan Martinook a Anthony DeAngelo.
     
    45:56
    Nahození od modré čáry tečoval na hranici brankoviště Jesper Fast, jenomže Ilja Samsonov puk vyrazil před sebe. Stejný hráč tak i dorážel, ale znovu si vylámal zuby na ruském brankáři.
     
    40:46
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brady Skjei – 2 min., držení).
     
    38:19
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brendan Smith – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., sekání).
     
    37:09
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brady Skjei – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:18
    Washington výrazně přidal a v dalším inkasovaném gólu by měl prsty také Martin Nečas, jenž nechal kotouč na útočné modré čáře. Mezi beky si najel Connor McMichael, jenž mířil sám na brankáře. Avšak Frederik Andersen tušil zakončení mezi betony, a tak mezeru rychle utěsnil.
    32:57 Alexej PROTAS - 0:2
     
    32:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tu první trefu v NHL pro dvacetiletého běloruského útočníka! ALEXEJ PROTAS přihrával z rohu před branku, kde si kotouč přesně k tyči kopl nic netušící Anthony DeAngelo. Asistence: John Carlson.
    31:58 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    31:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Parádní akce Capitals a především Dmitrije Orlova! Ruský obránce postupoval z modré čáry mezi kruhy, kam dostal přihrávku a kolem ležícího obránce přihrál přesně k levé tyči. Tam se nacházel zcela osamocený ALEXANDR OVEČKIN, jenž zamířil do prázdné branky. Asistence: Dmitrij Orlov a Tom Wilson.
     
    29:16
    Brendan Smith sebral kotouč a prováhal vhodný moment k přihrávce. Ovšem po chvíli stejně přihrával na hranici vápna, odkud zakončoval vedle levé tyče Jordan Martinook.
     
    27:50
    Málem jsme tu měli kuriózní branku, o kterou by se postaral švédský útočník Capitals! Carl Hagelin se nacházel za brankou a o brankáře chtěl černou gumu dostat do sítě. Jenomže od Frederika Andersena se puk odrazil tak, že kopíroval brankovou čáru!
     
    27:28
    Odražený kotouč mířil od hrazení na osu, kde se nacházel zcela osamocený Garnet Hathaway. Hostujícímu hráči chyběla síla, a tak vystřelil do horní poloviny branky, s čímž počítal Frederik Andersen.
     
    20:40
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Teuvo Teräväinen – 2 min., hákování).
     
    20:40
    Za obranou Hurricanes se nacházel Alexej Protas, který se snažil vystřelit k levé tyči. Zakončení dvacetiletého Bělorusa zamířilo do vyrážečky Frederika Andersena.
     
    18:57
    Alexandr Ovečkin zajel za branku, odkud přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Alexej Protas. Jeho zakončení mířilo do horní části branky, jenomže Frederik Andersen byl výborně postavený a zasáhl betonem.
     
    15:58
    Výbornou přihrávku od levého mantinelu na zadní tyč vyslal Martin Nečas a celou situaci dohrával Seth Jarvis. Jeho pokus už přišel z úhlu, a tak jej Ilja Samsonov znovu pokryl!
     
    13:49
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Lars Eller – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:38
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., podrážení).
     
    00:33
    Martin Nečas přihrával před branku, kde se nacházel Sebastian Aho, který už byl sám před brankářem. Ovšem jeho pokus směřoval jen do brankáře a následně do brankové konstrukce!
     
    00:10
    Hurricanes vyhráli vhazování a kotouč mířil na zadní mantinel, kde jej nezastavil Ilja Samsonov. K puku se dostal Sebastian Aho, jenž mířil do odkryté branky, avšak výborně se vrátil Martin Fehérváry. Na zadní tyči ještě celou situaci jistil Martin Nečas.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 47. Kotkaniemi (Martinook, A. DeAngelo), 54. Niederreiter (M. Nečas, Pesce) – 32. Ovečkin (D. Orlov, T. Wilson), 33. Protas (Carlson), 58. D. Orlov (T. Wilson, Carlson), 59. Carlson


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Cole, Brendan Smith – M. Nečas, Aho, T. Teräväinen – Jarvis, J. Staal (C), A. Svečnikov – Fast, Trocheck, Niederreiter – Lorentz, Kotkaniemi, Martinook (A).
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, T. van Riemsdyk, Cholowski – Protas, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson (A), Eller, McMichael – Hathaway, N. Dowd, Hagelin – Leason, Sgarbossa, Malenstyn.

    Rozhodčí: O'Rourke, Blandina – Knorr, MacPherson
    bahis siteleri