Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Chrudim – Kobra 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:6 (kon.)
Ústí n/L – Písek 7:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2011 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
IHC Králové Písek
Neděle 28.11.2021, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Liga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    57:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan přesilovku využívá po parádní kombinaci! Adam Klatt našel na pravém kruhu ALEŠE MACKA, který zakončil tvrdou ranou z první, přesně pod víko hostující branky 7:2! Asistence. Adam Klatt a Ondřej Polata.
     
    56:27
    Písek právě vstřelil branku!
    A Písek snižuje po pěkné kombinaci! Hosté se po závaru dostali do situace dva na jednoho Alois Dubský našel na pravé straně volného YAHORA HRAKHOLSKIHO, který zakončil přesně 6:2! Asistence. Alois Dubský a Lukáš Kulvejt.
     
    47:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla naprosto famózní individuální akce od VÍTA BERANA! Ten si přebral puk u své branky a projel až do útočného pásma, poté parádně objel branku Písku a zasunul puk za pravou tyč 6:1! Asistence: Adam Klatt
     
    33:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale Slovan se z tlaku vymanil nejlépe jak mohl! Aleš Macek dostal puk a Slovan ujížděl dva na jednoho. Macek předložil na druhou stranu na JAKUBA TOTA, který si potáhl puk do protipohybu Lokajíčka a zakončil bekhendem do prázdné branky 5:1! Asistence. Aleš Macek.
     
    23:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan jde do tříbrankového vedení! David Nedoma předložil puk z pravé strany na modrou čáru, kde byl JAKUB KUCHAŘ, ten vypálil a střela vypadla Lokajičkovi z lapačky až do branky 4:1! Asistence: David Nedoma.
     
    21:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádhera od Adama Klatta! Ten se po buly dostal k puku a objel elegantně dva hráče a poté nastřelil před branku, kde byl připravený VÍT BERAN, který tečoval do odkryté branky 3:1! Asistence: Adam Klatt a Jakub Tot.
     
    16:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan jde chvíli po skončení přesilovku znovu do vedení! Pavel Tomšík hledal před brankou někoho ze svých spoluhráčů. Puk se odrazil přesně na hůl JIŘÍHO ŠPAČKA, který zakončil přesně nad ležícího Lokajíčka 2:1! Asistence: Pavel Tomšík a Adam Bartoň.
     
    13:36
    Písek právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Nádherná kombinace hostů končí vyrovnávací brankou. Ondřej Pešek si srovnal puk na pravém kruhu a našel před prázdnou brankou úplně volného DAVIDA KOUBU, který se nemýlil 1:1! Asistence: Ondřej Pešek a Jan Kurfürst.
     
    12:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu branku v oslabení! ALEŠ MACEK se zmocnil odraženého puku a ujížděl sám na Lokajíčka. MACEK předvedl parádní blafák do bekhendu a domácí jdou do vedení 1:0! Bez asistence.

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 13. Macek, 17. Špaček (Tomšík, Bartoň), 22. Beran (Klatt, Tot), 24. Kuchař (Nedoma), 34. Tot (Macek), 48. Beran (Klatt), 58. Macek (Klatt, Polata) – 14. Kouba (Pešek, Kurfürst), 57. Hrakholski (Dubský, Kulvejt)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Tuček (Ježek) – Klatt, Bartoň, Česnohlídek, Vlach, Polata (C), Kuchař, Filip, Tomšík – Kušej, Koval, Nedoma, Macek (A), Tot (A), Beran, Svoboda, Kredl, Špaček.
    Trenér: Marco Vrba

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Hail, Kurfürst (C), Kulvejt, Dohnal, Dolhý, Kouba, Houdek – Ryba, Sládek, Lechnýř, Pitel, Hrakholski, Hála, Kreuzman, Dubský, Hollar (A), Pešek-
    Trenér: Jaroslav Přibyl

    Rozhodčí: David Dyršmíd – Lukáš Sýkora, Jakub Janíček
    bahis siteleri