Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Toronto – Tampa 3:5 (kon.) | Columbus – Anaheim 1:2 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | St. Louis – Detroit 6:2 (kon.) | Calgary – Carolina 1:2 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 0:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 4:0 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:5 (2:2, 0:2, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 10.12.2021, 01:07 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Ondřej PALÁT - 3:5
     
    59:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to hostům vyšlo! Tampa získala kotouč v obranném pásmu a potrestala risk Toronta. Z těsné blízkosti sklepl puk do branky ONDŘEJ PALÁT! Asistence: Steven Stamkos, Alex Killorn.
     
    58:20
    Campbell je na střídačce a Toronto zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    51:06
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Ondřej Kaše – 2 min., hákování).
    49:36 Ondřej KAŠE - 3:4
     
    49:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto dramatizuje závěrečné minuty dnešního souboje! Kanadský celek se dostal do útočného pásma, kde si domácí celek vypracoval tlak. Muzzinova rána hostujícímu brankáři vypadla a pohotový ONDŘEJ KAŠE doklepl puk do sítě! Asistence: Jake Muzzin, John Tavares.
     
    42:23
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Kristians Rubins – 2 min., podrážení).
     
    34:02
    John Tavares se v útočném pásmu dostal k volnému kotouči, který stačilo přizvednout nad ležícího brankáře. Domácí útočník ale optimální chvíli prováhal!
     
    32:26
    Tavares dostal přihrávku na pravý kruh, odkud bez váhání zakončoval příklepem, ale těsně minul přední tyč! Toronto ale pomaličku stupňuje svůj tlak!
     
    31:23
    Vasilevskij už byl po dalším útoku Toronta překonán, ale na brankové čáře za něj odvedl obrovský kus práce obětavý Jan Rutta!
    29:11 Taylor RADDYSH - 2:4
     
    29:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa poprvé v utkání odskakuje na rozdíl dvou branek! Dnes skvěle hrající Steven Stamkos znovu získal puk v útočném pásmu, z otočky přihrál mezi kruhy a TAYLOR RADDYSH prostřelil brankáře! Asistence: Steven Stamkos, Ondřej Palát.
    24:02 Ondřej PALÁT - 2:3
     
    24:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se znovu dostává do vedení! Nylander pokazil rozehrávku ve středním pásmu. K puku se dostal Steven Stamkos, který poslal přihrávku před branku a ONDŘEJ PALÁT našel mezírku mezi Campbellovými betony! Asistence: Steven Stamkos, Taylor Raddysh.
     
    23:20
    Další obrovská šance Tampy! Jeden z hostů se na pravém kruhu dostal k dorážce, ale jeho pokus prolétl brankovištěm, aniž by zapadl do branky!
    19:54 William NYLANDER - 2:2
     
    19:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Toronto v samotném závěru první třetiny využívá přesilovku. Po vyhraném vhazování ve středním pásmu se domácí dostali do útočného pásma. Přihrávku dostal WILLIAM NYLANDER a příklepem poslal puk pod břevno! Asistence: Auston Matthews.
     
    19:06
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Steven Stamkos – 2 min., krosček).
    12:16 Steven STAMKOS - 1:2
     
    12:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá přesilovou hru a otáčí vývoj dnešního souboje! Domácí nedokázali vyhodit puk z obranného pásma. K volnému kotouči se naopak dostal STEVEN STAMKOS, který příklepem nedal Campbellovi nárok! Bez asistence.
     
    12:00
    Stamkos poslal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil Hedman, ale Campbell na poslední chvíli vykopl pravý beton, který puk vytěsnil mimo tři tyče!
     
    11:13
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Wayne Simmonds – 2 min., sekání).
    09:57 Pierre-Édouard BELLEMARE - 1:1
     
    09:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa vyrovnává jako blesk z čistého nebe! Domácí přišli o kotouč při přechodu do útočného pásma. Perry poté krásnou přihrávkou poslal kotouč mezi kruhy a osamocený PIERRE-EDOUARD BELLEMARE už měl snadnou pozici! Asistence: Corey Perry.
     
    08:25
    Obrovská šance Toronto! Na počátku akce byl Matthews, jehož ránu zablokoval obránce. K odraženému kotouči se dostal Bunting, ale Vasilevskij se famózně roztáhl a udržel kotouč před brankovou čárou!
    01:44 Ondřej KAŠE - 1:0
     
    01:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí celek bleskově využívá přesilovou hru a hned v úvodu utkání se dostává do vedení! Domácí po vyhraném vhazování vytvořili tlak do branky. K odraženému puku se před brankou dostal ONDŘEJ KAŠE a z těsné blízkosti poslal puk do horního rohu! Asistence: John Tavares, Morgan Rielly.
     
    01:31
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Taylor Raddysh – 2 min., podrážení).

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. O. Kaše (Tavares, Rielly), 20. W. Nylander (Matthews), 50. O. Kaše (Muzzin, Tavares) – 10. Bellemare (Perry), 13. Stamkos, 25. Palát (Stamkos, Raddysh), 30. Raddysh (Stamkos, Palát), 60. Palát (Stamkos, Killorn)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Woll) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Liljegren, Rubins – Simmonds, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, N. Ritchie – Steeves, Engvall, Clifford.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – M. Joseph, Stamkos (C), Palát – Perry, Cirelli, Killorn – Raddysh, Colton, Katchouk – Bellemare, Maroon, Riley Nash.

    Rozhodčí: Chmielewski, Pollock – Marquis, Alphonso

    Diváci: 18 919
    bahis siteleri