Zvolen – Prešov 0:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
HC Prešov
sk Úterý 14.12.2021, 17:30 • Zimný štadión Zvolen • Slovenský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Babeliak po druhý krát v zápase šiel sám na bránu. opäť zvolil zakončenie na lapačku švihom, ale tentokrát úplne prestrelil bránu.
     
    49:29
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Rajčan – 2+2 min, nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:09
    Petrík teraz takmer prišiel svojou vlastnou vinou o čisté konto, keď sa snažil puk rozohrať a trafil protihráča, ktorý mal pred sebou už len prázdnu bránu.
     
    44:49
    Ďalšia šanca Zvolena a tentokrát ešte lepšia. Babeliak obral hostí o puk na vlastnej modrej. Nakorčuľoval si na bránu, Glazkov mu korčuliarsky nestačil. Babeliak vystrelil pekne švihom na lapačku. Nasledoval však zákrok zápasu Petríka lapačkou. Krásna na oboch stranách!
     
    39:29
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Hostia v závere predsalen využívajú v poradí tretiu presilovú hru. Krížna Zagrapanova prihrávka prešla až ľavej Trenčanovej tyčke k VILIAMOVI ČACHOVI a ten ho prestrelil – 0:3.
    Asistoval Marek Zagrapan.
     
    39:21
    Bomba Ľalíka končí na pravej tyči.
     
    38:27
    Chlepčok za bránou obral o puk Petríka a takmer skóroval v oslabení.
     
    38:11
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kobolka – 2 min., podrazenie).
     
    32:53
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Novotný – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    31:50
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Veľká chyba v rozohrávke hostí. Turan ponúkol puk ako na podnose Ďurišovi. Domáci útočník bol úplne sám medzi kruhmi, ale Petríka strelou neprekonal. Fantastický hosťujúci gólman Roman Petrík.
     
    28:22
    Opäť šanca hostí. Aurel Nauš vykľučkoval asi troch protihráčov, prihral na modrú Turanovi, ale jeho delovku Trenčan chytá. Následne iba rozhadzuje plecami a rukami.
     
    25:35
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (V. Fekiač – 2 min., krosček).
     
    14:07
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Srnka – 2 min., podrazenie).
     
    09:33
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Krásna kombinačná akcia. Welychka roztiahol hru umne do šírky, Čacho krásne prihral pred bránu AURELOVI NAUŠOVI a ten do prázdne brány zvyšuje na 0:2.
    Asistovali Viliam Čacho a Bret Welychka.
     
    08:18
    Hosťujúce mužstvo HC Grotto Prešov v obrovskej šanci. Viktor Fekiač sa dostal v podstate do akože náajzdu po zadovke Tomáša Nauša. Najprv naznačil príklep, položil si Trenčana, následne ho ale strelou neprekonal. Fantastický zákrok domáceho gólmana Adama Trenčana.
     
    03:55
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    BRET WELYCHKA otvára dnešné skóre. Aurel Nauš zaviezol puk do pásma, po otočke ideálne našiel napriahnutého Welychku medzi kruhmi. Ten vypálil z prvej a prestrelil Trenčana – 0:1.
    Asistoval Aurel Nauš.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 4. Welychka (A. Nauš), 10. A. Nauš (Čacho, Welychka), 40. Čacho (Zagrapan)


    HKM Zvolen: Trenčan (Šimo) – Meliško, Raniak, Nádašdi (A), Hlinka, Páč (C), Kobolka, Buianov, S. Hudec – Ďuriš, Gubančok, Chlepčok – Babeliak, Romanov, Novotný – N. Gašpar, Adamčík, Václav – Rybnikár, Srnka (A), Rajčan
    Trenér: Norbert Javorčík

    HC Prešov: Petrík (Bespalov) – Glazkov, Rajnoha, Růžička, F. Fekiač, Turan, Ťavoda – Welychka, Čacho (A), A. Nauš – Lialka, Šimun, MIchnáč – Ľalík, V. Fekiač, T. Nauš – Klíma, Zagrapan (C), Žilka – Miškuf
    Trenér: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Baluška, J. Konc ml. – Staššák, Kacej
    bahis siteleri