Montreal – Boston 0:0 (odl.) | Carolina – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (po pr.)
Detroit – New Jersey 5:2 (kon.) | Dallas – Chicago 4:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 3:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:4 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
St. Louis Blues
Neděle 19.12.2021, 21:07 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Paul Stastny (WPG) – 2+1
    2. Nikolaj Ehlers (WPG) – 1+3
    3. Mark Scheifele (WPG) – 1+1 (23:38:36)
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Kristian Reichel (WPG) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, čas na ledě 4:27
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Connor Hellebuyck (WPG) – 26 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,8%, čas na ledě 59:58
    Jordan Binnington (STL) – 30 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,2%, čas na ledě 57:39
     
    Střely na branku: 34 – 28
     
    Je konec! Winnipeg nakonec poráží St. Louis 4:2. Ve třetí třetině navýšil vedení domácího celku překvapivou střelou z ostrého úhlu Paul Stastny. Na jeho zásah odpověděl velmi rychle Niko Mikkola, ale o dalších šestnáct sekund později vrátil domácím dvoubrankové vedení znovu Paul Stastny. V závěru pak St. Louis zkusilo hru bez brankáře, ale duel už se hostům zdramatizovat nepovedlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Bučněvič střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho projektil skončil vedle pravé tyčky. Obrana hokejistů v modrém puk získala pro sebe.
     
    59:15
    Tarasenko zavezl puk do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s obráncem a přihrál na modrou čáru. Hosté ale prováhali možnost k zakončení.
     
    58:23
    Bučněvič střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho dělovka forhendem prolétla kolem přední tyčky. Odražený puk získal jeden ze soupeřů.
     
    58:00
    Binnington je na střídačce a St. Louis zkouší zdramatizov závěr duelu v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Jenže hostům se nepovedla další rozehrávka a prudká přihrávka na pravou stranu propadla na zakázané uvolnění. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:00
    Winnipeg se dostal do útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Obrana St. Louis rychle otáčí směr hry.
     
    56:26
    Oskar Sundqvist na pravé straně projel kolem obránce, ale následně si kotouč posunul příliš daleko před sebe.
     
    56:00
    Adam Lowry přitvrdil v jednom ze soubojů v obranném pásmu a poslal jednoho z hráčů v bílém dresu k ledu. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    55:20
    Vladimir Tarasenko se v útočném pásmu položil do odraženého kotouče, ale jeho dělovku jeden z obránců v modrém přizvedl do ochranné sítě.
    54:44 Paul STASTNY - 4:2
     
    54:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg bleskově odpovídá a využitou přesilovkou znovu odskakuje do vedení o dvě branky! Na přihrávku zpoza branky si počkal PAUL STASTNY, který přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Nikolaj Ehlers, Adam Lowry.
    54:28 Niko MIKKOLA - 3:2
     
    54:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek snižuje ve vlastním oslabení! Pavel Bučněvič se po levém křídle protáhl do útočného pásma, přihrál před branku a dojíždějící NIKO MIKKOLA měl snadnou práci! Asistence: Pavel Bučněvič, Ivan Barbašev.
     
    54:00
    Hosté se hned v úvodu oslabení dostali ke kotouči a bez problémů jej vyhodili přes celé kluziště za branku Winnipegu.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jordan Binnington – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    53:26
    Dillon se na modré čáře zbavil napadajícího soupeře, oslovil volného Connora, ale jeho projektil z levého kruhu Binnington skvěle vyrazil!
     
    53:06
    Hellebuyck vyjel za svou klec, kde u mantinel zpracoval prudké nahození, ale nenašel spoluhráče v modrém dresu.
     
    52:26
    Harkins zpoza branky St. Louis přihrál bekhendem mezi kruhy, ale jeho pobídka skončila u obránce v dresu soupeře.
     
    52:06
    Lowry poslal přihrávku na levý kruh, kam si sjel Copp, jehož dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Binningtona.
     
    51:34
    Adam Lowry na levé straně protečoval kotouč do útočného pásma, kde však neměl nikoho ze spoluhráčů v modrém dresu Winnipegu.
     
    51:02
    Veselainen střílel od modré čáry, nicméně jeho projektil zápěstím prolétl kolem zadní tyčky a zaduněl o mantinel. Odražený kotouč sebral obránce soupeře.
     
    50:28
    St. Louis se dostalo do útočného pásma, ale Tarasenko střelou od mantinelu trefil jen beton připraveného brankáře Hellebuycka.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí Winnipeg stále drží dvoubrankové vedení. Hosté se nedostávají do zakončení.
     
    49:26
    Bučněvič se dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a zakončil zápěstím. Jeho rána prolétla kolem zadní tyčky domácí klece.
     
    49:00
    Adam Lowry uklidnil rozehrávku Winnipegu za vlastní brankou. Hosté pokračují v napadání soupeřovy rozehrávky, ale zatím se nedostávají k puku.
     
    48:24
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a jednoduše kotouč vytěsnil do rohu obranného pásma. Winnipeg se znovu osvobodil.
     
    48:00
    Hosté se opět vydali do útočného pásma, ale z pohledu domácích výborně zasáhl Pionk, který puk špičkou čepele vypíchl za modrou čáru.
     
    47:22
    Domácí v plném počtu.
     
    47:00
    Winnipeg se v obranném pásmu opět dostal k puku, který domácí hokejisté bez větších problémů vyhodili přes celé kluziště za branku Blues.
     
    46:26
    Tarasenko dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale ruský hokejista tentokrát příklepem vůbec netrefil soupeřovu branku.
     
    46:10
    St. Louis se dostalo do útočného pásma, ale hostům se zatím v přesilovce kombinovat nedaří. Defenziva Winnipegu skvěle vystupuje.
     
    45:22
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dominic Toninato – 2 min., sekání).
     
    45:02
    Winnipeg se znovu dostal do útočného pásma, ale hráči v modrém tentokrát neměli seřízená mířidla.
    44:40 Paul STASTNY - 3:1
     
    44:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává třetí branku a výrazně se přibližuje k vítězství! Po tlaku v útočném pásmu se k volnému puku dostal PAUL STASTNY a takřka z nulového úhlu procedil puk do branky! Asistence: Nikolaj Ehlers, Brenden Dillon.
     
    44:26
    Ehlers dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, kde se dobře zbavil obránce, ale už nezakončil. Připravený brankář Binnington skvěle zasáhl.
     
    44:03
    Dominic Toninato projel do útočného pásma, odkud střílel zápěstím, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky a zaduněl o hrazení.
     
    43:26
    Joshua na modré čáře udržel pro hostující celek útočné pásmo, ale následným nahozením netrefil soupeřovu klec. Oba týmy nyní hrají důrazně.
     
    43:00
    St. Louis se v úvodu třetí části snaží hrát aktivně, ale hosté zatím docela hodně riskují. Domácí mohou nepřesnosti v soupeřově rozehrávce využít.
     
    42:24
    Dubois se hnal sám na hostujícího brankáře, kterého chtěl překvapit zakončením pod břevno, ale jeho projektil skončil v lapačce brankáře!
     
    42:10
    Nathan Walker projel podél hrazení do útočného pásma, kde udržel soupeře na zádech a přihrál na modrou čáru. Jeho pobídka postrádala přesnost.
     
    41:32
    Parayko dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím, ale ani jeho střelecký pokus nemířil mezi tři tyče. Defenziva soupeře brání výborně.
     
    41:02
    Scheifele se středem ledové plochy hnal do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli nechal puk za sebou a už nedokázal přesně přihrát.
     
    40:29
    Pionk projel do útočného pásma, kde střílel od mantinelu, ale jeho projektil zápěstím pouze prolétl kolem vzdálenější tyčky soupeřovy klece.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Winnipeg si ve třetí části bude chtít pohlídat své těsné vedení a dokráčet pro důležité dva body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 23 – 21
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách je na tom lépe domácí Winnipeg. Kanadský celek se do vedení dostal zásluhou Nikolaje Ehlerse. Na jeho zásah ale dokázal odpovědět Vladimir Tarasenko. Vedení domácímu celku vrátil v závěru druhé třetiny Mark Scheifele.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední mnuta druhé třetiny!
     
    38:26
    Kyle Connor dostal přihrávku na pravou stranu a hnal se s pukem v oslabení do zakončení. Na poslední chvíli se k němu stačil stáhnout soupeř.
     
    38:00
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a Adam Lowry puk bekhendem vyhodil přes celé kluziště za branku hostujícího St. Louis.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nathan Beaulieu – 2 min., krosček).
     
    37:10
    St. Louis se ihned tlačí vpřed se snahou o rychlou odpověď, ale defenziva Winnipegu nyní brání velmi dobře.
    36:47 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    36:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg si bere zpět své ztracené vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se k puku mezi kruhy dostal MARK SCHEIFELE, který zápěstím rozjásal domácí fanoušky!
     
    36:34
    Jansen Harkins dostal nabito na modrou čáru. Jeho dělovka příklepem sice prolétla kolem obětavých obránců, ale Binnington puk ukryl v lapačce.
     
    36:06
    Colton Parayko v obranném pásmu v tvrdém souboji poslal jednoho ze soupeřů k zemi, ale následnou rozehrávkou odevzdal puk hokejistům soupeře.
     
    35:29
    Brandon Saad na pravé straně obranného pásma získal kotouč a vyhodil puk do bezpečí. K jeho pobídce se ale dostali hráči soupeře.
     
    35:06
    Tarasenko dostal další přihrávku do střelecké pozice, ale na poslední chvíli mu vracející se obránce přizvedl hokejku a obral ruského hráče o zakončení.
     
    34:27
    Domácí brankář vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Winnipeg má ale v posledních minutách velké problémy s napadajícími soupeři.
     
    34:06
    Hostující Winnipeg se ihned po obdržení vyrovnávací branky tlačil do útočného pásma, ale akci kanadského celku zastavuje postavení mimo hru.
    33:47 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    33:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! St. Louis se jako blesk z čistého nebe vrací zpět do boje o vítězství! VLADIMIR TARASENKO celou akci rozjel, vyměnil si přihrávku se spoluhráče a před brankou uklidil prudké nahození do klece! Asistence: Ivan Barbašev, Pavel Bučněvič.
     
    33:29
    Kyle Connor si tělem udělal prostor v útočném pásmu a dostal se do zakončení. Jeho projektil skončil v lapačce skvělého Binningtona.
     
    33:02
    Alexej Toropčenko vybojoval odražený kotouč ve středním pásmu a přihrál na střed. Nikdo ze spoluhráčů jeho rozehrávku nepochopil.
     
    32:35
    Reichel se po pravém křídle prosmýkl až do rohu útočného pásma, odkud poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, ale neoslovil spoluhráče.
     
    32:09
    Dubois se prosmýkl přes modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend a zakončil. Jeho ránu hostující brankář čistě viděl a udržel puk v lapačce.
     
    31:24
    Winnipegu se následně vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na levou stranu byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    31:00
    Brown získal kotouč v útočném pásmu, kde si jej pohotově přehodil na forhend a zakončil. Jeho dělovka příklepem jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    30:26
    Jansen Harkins vybojoval puk v obranném pásmu a podél hrazení jej vyhodil do středního pásma. Blues navíc zpackali následnou rozehrávku.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a domácí Winnipeg drží těsné jednobrankové vedení. St. Louis se ale ve druhé části prakticky nedostává do útoku.
     
    29:18
    Mark Scheifele střílel z pravé strany útočného pásma, ale Binnington si proti němu povyjel a udržel kotouč mezi betony. Vhazuje se po jeho levici.
     
    29:00
    Winnipeg je v posledních minutách mnohem aktivnější. Kanadský celek se tlačí do útoku, ale defenziva St. Louis zatím odolává.
     
    28:23
    Jansen Harkins projel z pravé strany do útočného pásma, kde pálil zápěstím, ale jeho ránu brankář dobře viděl a připsal si úspěšný zákrok.
     
    28:02
    Barbašev před domácí klecí nebezpečně tečoval nahození od modré čáry, ale po jeho zásahu si domácí brankář připsal další úspěšný zákrok.
     
    27:32
    Ehlers dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk nahodil směrem na branku soupeře. Jeho pobídka ale prolétla kolem zadní tyčky.
     
    27:00
    Scheifele si sjel na zajímavou přihrávku před branku Blues, ale musel zakončovat bekhendem. Hostující brankář předvedl skvělý zákrok betonem!
     
    26:34
    Brown střílel z levé strany útočného pásma, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    26:06
    Stastny se opět uvolnil v rohu útočného pásma a přihrával před branku St. Louis. Tentokrát jeho pobídku zastavil připravený obránce.
     
    25:36
    Krug nahodil puk do rohu útočného pásma, kde opět neměl nikoho ze svých spoluhráčů. Defenziva Winnipegu stačila zasáhnout na poslední chvíli.
     
    25:10
    Hosté se ihned tlačí do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hokejisté St. Louis jsou důrazní, ale zatím se nedostávají k puku.
    24:40 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    24:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Mark Scheifele dostal přihrávku za branku St. Louis, odkud poslal přesnou přihrávku mezi kruhy a osamocený NIKOLAJ EHLERS překonal bezmocného Binningtona! Asistence: Mark Scheifele, Paul Stastny.
     
    24:26
    Scheifele těsně před brankou soupeře tečoval zajímavé nahození od modré čáry, ale od špičky jeho čepele se kotouč odrazil mimo tři tyče.
     
    24:10
    Lowry získal puk na levé straně útočného pásma, odkud jej pohotově poslal mezi kruhy, nicméně v tomto prostoru kralovala defenziva Blues.
     
    23:29
    Tyler Bozak dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, ale nikdo v bílém dresu jeho akci nepodpořil. Defenziva Winnipegu tak získala puk pro sebe.
     
    23:06
    Nikolaj Ehlers zavezl puk do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a vypálil. Jeho rána ale prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    22:36
    Walker poslal křížnou přihrávku skrz útočné pásma, ale na jeho pobídku si nikdo v bílém dresu St. Louis nesjel. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    22:10
    Dakota Joshua poslal přihrávku na Nathana Walkera, který mu puk bekhendem vrátil. První jmenovaný při následné střele zlomil hokejku.
     
    21:34
    Connor se otočil v rohu útočného pásma, kde následně zakončil forhendem, ale jeho projektil trefil obětavého obránce v bílém dresu St. Louis.
     
    21:10
    Torey Krug poslal přihrávku na levou stranu, kam si nabruslil Brandon Saad, jenže druhý jmenovaný se kolem obránce nedostal do zakončení.
     
    20:53
    Domácí v plném počtu.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Blues v jejím úvodu dohrávají početní převahu ze závěru první třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce platí bezbrankový stav. Winnipeg měl sice dvě přesilovky, ale nedokázal v nich hostujícího brankáře překonat. Na opačné straně měl obrovskou šanci Tarasenko, ale samostatný únik neproměnil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Copp vybojoval kotouč v obranném pásmu a bekhendem jej poslal za modrou čáru. St. Louis se v úvodu přesilovky vůbec nedaří.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:53
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kristian Vesalainen – 2 min., podrážení).
     
    18:15
    Hosté v plném počtu.
     
    18:00
    Jansen Harkins střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho dělovku hostující brankář skvěle vyrazil mimo tři tyče. St. Louis přestojí i toto oslabení.
     
    17:29
    Bozak vyvezl puk v oslabení do útočného pásma, kde pro Blues nasbíral cenné sekundy k dobru. Winnipegu se nyní přechod vpřed vůbec nedaří.
     
    17:02
    Copp dostal nabitp na modrou čáru, odkud vyslal tvrdou dělovku příklepem, ale hostující brankář jeho ránu reflexivně vykopl pravým betonem.
     
    16:15
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Niko Mikkola – 2 min., sekání).
     
    16:02
    Parayko pálil příklepem od modré čáry, ale skvěle proti němu vystoupil jeden z obránců, který jeho dělovku srazil k hrazení.
     
    15:26
    Jansen Harkins hledal prudkou přihrávkou Toninata, ale toho uhlídal důrazný obránce St. Louis. Blues v prvním třetině hrají velmi důrazně.
     
    15:02
    Nathan Walker si sjel mezi kruhy, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel. Winnipeg se opět osvobodil.
     
    14:29
    Až nyní se domácí v obranném pásmu znovu dostali ke kotouči a uklidňují rozehrávku. Oba trenéři využili klidnější pasáž k prostřídání.
     
    14:06
    Brown udržel pro St. Louis kotouč v útočném pásmu, ale z těžké pozice už nedokázal najít přesnou přihrávkou někoho ze spoluhráčů.
     
    13:48
    Jansen Harkins nahodil puk ze středního pásma do rohu pásma útočného, ale k jeho pobídce se nikdo v modrém dresu neprobil.
     
    13:15
    Josh Morrissey střílel od modré čáry, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Defenziva St. Louis kotouč následně vyhodila do bezpečí.
     
    12:36
    Ryan O'Reilly střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho rána skončila jen na bočním oblouku branky. Defenziva Winnipegu je pozorná.
     
    12:06
    Tarasenko se dostal do samostatného úniku, který se rozhodl zakončit střelou zápěstím, ale mířil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    11:36
    Mark Scheifele poslal přihrávku na pravou stranu, kam si sjel Lowry, jenže na modré čáře jej důrazný soupeř odstavil od kotouče.
     
    11:06
    Copp projel do rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, nicméně tam neměl nikoho v modrém dresu domácího celku.
     
    10:51
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jejich kombinace skončila nepřesnou přihrávkou na modrou čáru. Domácí brání skvěle.
     
    10:18
    Winnipeg zahodil další vyloženou šanci! Po dobře sehraném přečíslení střílel z levého kruhu Scheifele, ale jeho dělovka forhendem skončila vedle levé tyčky!
     
    10:00
    Tarasenko dojel nahození na pravou stranu útočného pásma, kde se skvěle uvolnil a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení ale minulo branku.
     
    09:26
    Marco Scandella získal puk v rohu obranného pásma, ale nedokázal přesně rozehrát na rozjetého Australana Nathana Walkera.
     
    09:11
    Hosté v plném počtu.
     
    08:34
    Bučnevič projel s pukem v oslabení do útočného pásma, kde se dobře uvolnil a zakončil zápěstím. Jeho rána ale skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    08:00
    Copp dostal přihrávku mezi kruhy, kde si kotouč nahodil na forhend a zakončil zápěstím. Jeho projektil z dobré pozice těsně minul zadní tyč!
     
    07:11
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Logan Brown – 2 min., vražení na mantinel).
     
    07:05
    Domácí rozjeli kombinaci z obranného pásma, ale přechod Winnipegu do útočného pásma zbrzdily nepřesnosti. St. Louis získalo kotouč pro sebe.
     
    06:29
    Marco Scandella získal puk v obranném pásmu a rozjel akci St. Louis. Domácí hráči ale kombinaci soupeře skvěle napadají a dostávají soupeře pod tlak.
     
    06:02
    Robert Bortuzzo získal kotouč na modré čáře, přehodil si jej na forhend a zakončil. Jeho nahození ale prosvištělo kolem vzdálenější tyčky.
     
    05:36
    Saad bekhendem odehrál do bezpečí odražený kotouč, ale jeho pobídka směřovala k prvnímu soupeři. Oba týmy v úvodních minutách hýří aktivitou.
     
    05:03
    Pierre-Luc Dubois se z ničeho nic zjevil sám před hostujícím brankářem a pohotově vypálil. Jeho ránu ale připravený Binington vykopl pravým betonem.
     
    04:36
    Justin Faulk poslal přihrávku na levou stranu, kde měl Saada, jenže druhý jmenovaný se v rohu kluziště nechal snadno odstavit od puku.
     
    04:05
    Justin Faulk na modré čáře udržel odražený kotouč, přehodil si jej na forhend a zakončil. Jeho projektil ale skončil vedle levé tyčky.
     
    03:36
    Brandon Saad uklidňuje rozehrávku hostujícího celku v obranném pásmu. Čerstvé síly pouští na ledovou plochu také domácí kouč.
     
    03:06
    Bozak projel do útočného pásma, kde se kličkou zbavil obránce a zakončil. Jeho rána zápěstím ale prolétla kolem zadní tyčky a zaduněla o mantinel.
     
    02:34
    Jordan Binnington skvěle přilepil beton k pravé tyči své branky a nepustil kotouč za svá záda. Zadáci St. Louis následně vybojovali odražený puk pro sebe.
     
    02:06
    Dubois protečoval kotouč na modrou čáru, ale nedokázal puk protečovat do míst, kde by byl někdo v tmavém dresu. V úvodu se hraje hodně tvrdě.
     
    01:39
    Ehlers se vrátil do rohu obranného pásma, kde se tělem natlačil před soupeře a získal kotouč pro domácí Winnipeg. Kanadský celek se tlačí vpřed.
     
    01:03
    Na opačné straně musel zasahovat Binnington. Hostující brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a jednoduše schoval kotouč do lapačky.
     
    00:34
    Hosté se hned v úvodu dostali do obrovské šance! Hellebuyck se na brankovišti famózně roztáhl a nepustil kotouč za svá záda!
     
    00:10
    Winnipeg uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Jets se ihned vydali do útoku, ale nahození po mantinelu skončilo v moci soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Winnipeg bude hrát v modrém, zatímco St. Louis oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – N. Schmidt, Morrissey, Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley – Ehlers, Scheifele, P. Stastny – Vesalainen, Dubois, Connor – Toninato, Lowry, Copp – Suess, Harkins, K. Reichel.

    St. Louis Blues: Binnington (Ch. Lindgren) – Parayko, Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – L. Brown, R. O'Reilly, Saad – Tarasenko, I. Barbašev, Bučněvič – Sundqvist, Bozak, N. Walker – Peca, Joshua, Toropčenko..
     
    Winnipeg Jets

    Domácí Winnipeg letos prožívá takovou průměrnou sezónu. Ve dvaceti devíti odehraných zápasech získal domácí celek třicet jedna bodů a patří mu desátá pozice Západní konference. Letos tak kanadský celek podle všeho čeká velký boj o postup do play-off. V posledních třech duelech ale Winnipeg získal jediný bod. Naposledy doma padl výsledkem 2:5 s Washingtonem. Nejproduktivnějším hráčem Jets je s dvaatřiceti body Connor.
     
    St. Louis Blues

    St. Louis letos prožívá povedenou sezónu. Ve třiceti zápasech zatím získalo třicet devět bodů a zatím drží čtvrtou pozici Západní konference. Na vedoucí Minnesotu navíc ztrácí jediný bod. V posledních duelech se Blues daří na jedničku. Z pěti utkání vytěžilo St. Louis hned devět bodů. Naposledy doma přehrálo výsledkem 4:1 Dallas Stars. Nejproduktivnějším hráčem St. Louis je s dvaceti osmi body Vladimir Tarasenko.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Winnipeg Jets a St. Louis Blues.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Ehlers (Scheifele, P. Stastny), 37. Scheifele, 45. P. Stastny (Ehlers, Dillon), 55. P. Stastny (Ehlers, Lowry) – 34. Tarasenko (I. Barbašev, Bučněvič), 55. Mikkola (Bučněvič, I. Barbašev)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – N. Schmidt, Morrissey (A), Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley, Beaulieu – Ehlers, Scheifele (A), P. Stastny – Vesalainen, Dubois, Connor – Toninato, Lowry (A), Copp – Suess, Harkins, K. Reichel.
    St. Louis Blues: Binnington (Ch. Lindgren) – Parayko (A), Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – L. Brown, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), I. Barbašev, Bučněvič – Sundqvist, Bozak, N. Walker – Peca, Joshua, Toropčenko.

    Rozhodčí: Luxmore, Halkidis – Smith, Rody

    Diváci: 13 524
    bahis siteleri