Levante – Valencia 3:4 (kon.)
konec
Levante UD
3:4 (2:1)
Valencia CF
Pondělí 20.12.2021, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě v úvodu tříminutového nastavení vykřesávají naději! ENIS BARDHI zakončoval z pravé strany šestnáctky souhru na jeden dotyk přízemním pokusem ke vzdálenější tyči. Hraniční situaci zkoumal VAR, branka ale platí. Střídající Makedonec po Soldadově posunutí balonu v ofsajdu nebyl.
     
    90
    Dalším karetně potrestaným hráčem je domácí Roberto Soldado.
     
    89
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Yunus Musah.
     
    88
    Loket Héldera Costy se octl ve tváři Carlose Clerca. Zasloužená žlutá karta.
     
    87
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Álex Cantero.
     
    85
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Valencia se dostala do akce dva na dva. Hugo Duro přihrál do běhu na pravou stranu velkého vápna GONCALU GUEDESOVI, který si krásnou kličkou položil Clerca i Cárdenase a pohodlně poslal míč do zcela odkryté branky.
     
    80
    Střídající Rubén Iranzo udeřil u postranní čáry do obličeje Enise Bardhiho. Při své ligové premiéře vyfasoval osmnáctiletý zadák žlutou kartu.
     
    77
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Roberto Soldado.
     
    77
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Dani Goméz, přichází Enis Bardhi.
     
    72
    Valencia právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Valencie končí třetím gólem! Gonçalo Guedes vysunul CARLOSE SOLERA a ten napálil balon z pravé strany zpoza Veza přesně pod břevno. Dani Cárdenas si na míč sáhl, v cestě do sítě mu ale nezabránil.
     
    71
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Cristiano Piccini, přichází Rubén Iranzo.
     
    71
    Hélder Costa posunul míč na pravé straně vápna do běhu Gonçalu Guedesovi. Jeho ránu na bližší tyč vyrazil Dani Cárdenas na rohový kop!
     
    60
    Na hřišti se pořádně přiostřilo. Hlavní arbitr Pablo González Fuertes musel v krátkém sledu podruhé tasit žlutou kartu. Tentokrát je jejím adresátem hostující Uroš Račić.
     
    59
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Marcos André.
     
    58
    S centrem z levé strany na přední tyč si obrana Valencie poradila. Rozvíjející se protiútok hostů zastavil žlutým faulem na Čeryševa José Luis Morales.
     
    56
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Pepelu, přichází Gonzalo Melero.
     
    50
    Valencia právě vstřelila branku!
    CARLOS SOLER zachoval chladnou hlavu a poslal míč neomylně do levé části branky. Dani Cárdenas se vrhl na druhou stranu, náskok Levante je definitivně minulostí!
     
    48
    Rúben Vezo zajel v pokutovém území nesmyslným skluzem do Huga Dura. Uvidíme druhou penaltu – tentokrát na straně Valencie!
     
    48
    Střelu Daniho Goméze přizvedl Jasper Cillessen konečky prstů na břevno! Následně likvidoval hostující strážce na brankové čáře i dorážku Jorgeho De Frutose!
     
    44
    Valencia právě vstřelila branku!
    Jako by hosté chtěli vyvrátit má předešlá slova a krátce před pauzou snižují! Hezkou souhru na jeden dotek zakončoval GONÇALO GUEDES krásnou křižnou ranou levačkou ke vzdálenější pravé tyči. Dani Cárdenas se po balonu natahoval marně.
     
    36
    José Luis Morales vybojoval míč na polovině hřiště a potáhl ho po levé straně až do pokutového území. Tam si zasekl balon na levačku a nepříjemně vystřelil. Mouctar Diakhaby tečoval jeho pokus do Cillessenova protipohybu jen kousek vedle pravé tyčky na roh!
     
    24
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají po rychlém brejku druhý zásah! José Luis Morales našel přihrávkou z levé strany na středu vápna ROGERA MARTÍHO a ten zamířil chladnokrevně po zemi podél Cillessena ke vzdálenější levé tyčce.
     
    23
    Žlutou kartu dostává Pepelu (Levante UD).
     
    21
    Levante právě vstřelilo branku!
    JOSÉ CAMPAÑA posílá Levante se štěstím do vedení! Jasper Cillessen jeho prvotní střelu k levé tyči vyrazil zpět k prvně jmenovanému, který pohodlně dorážel do odkryté části branky. Teď se brankář Valencie hodně zlobí na spoluhráče, kteří totálně zaspali.
     
    20
    Mouctar Diakhaby vyfasoval za svůj zásah rukou žlutou kartu. Další trest může pro Valencii přijít vzápětí. Míč si staví na penaltový puntík José Campaña.
     
    19
    Po centru z levé strany hlavičkoval Óscar Duarte na hranici malého vápna o ruku Mouctara Diakhabyho do břevna! Zkoumá se video, následovat by měla penalta!

    Filip Lefenda

    Branky: 21. Campaña, 24. Martí (Morales), 90+1. E. Bardhi (Soldado) – 44. Guedes (Duro), 50. Soler (pen.), 72. Soler (Guedes), 85. Guedes (Duro)

    Karty:   23. Pepelu (LVN), 58. Morales (LVN), 90. Soldado (LVN) – 20. Diakhaby (VAL), 60. Račić (VAL), 80. Iranzo (VAL), 88. Costa (VAL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 21:11.
    Levante UD: Cárdenas – Pubill, Ó. Duarte, Vezo, C. Clerc – De Frutos (87. Cantero), Pepelu (56. Melero), Campaña, Morales (C) (77. Soldado) – Martí, Goméz (77. E. Bardhi).
    Náhradníci: Aitor Fernández – E. Bardhi, Blesa, Cantero, Coke, Franquesa, Martínez, Melero, Miramón, Pier, Soldado, N. Vukčević.

    Trenér: Alessio Lisci

    Valencia CF: Cillessen – Piccini (71. Iranzo), Diakhaby, Guillamón, Gayá (C) – Costa, Soler, Račić (89. Musah), Čeryšev (59. M. André) – Guedes, Duro.
    Náhradníci: Doménech, Mamardašvili – A. Blanco, Iranzo, Jason, M. André, Musah, Tarrega, M. Vallejo, J. Vázquez, Aleman, Sangare.

    Trenér: Jose Bordalas Jímenéz

    Rozhodčí: P. González – D. Medié, M. Ortiz

    Diváci: 18851
    bahis siteleri