Trenčín – Poprad 5:2 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 5:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky 4:0 (kon.)
Nitra – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.) | Košice – Prešov 2:4 (kon.)
konec
HK Nitra
7:2 (1:0, 2:1, 4:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 22.12.2021, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    V závere ešte presilovka hostí pri vylúčení Bajteka.
     
    56:11
    Nitra dala gól!
    Kozel si dlho čisté konto neudržal a strelou švihom k ľavej tyčke ho prekonal SAMUEL BUČEK, ktorý dosiahol hetrik. Asistencia: Branislav Mezei.
     
    53:53
    Nitra dala gól!
    Nitra vyrazila do rýchleho protiútoku a ADAM ROCKWOOD po prihrávke od Vargu strelou z prvej prekonal Vošvrdu a vyhnal ho z bránky. Jeho miesto zaujal Kozel. Asistencia: Róbert Varga.
     
    53:18
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovku po 12tich sekundách vďaka gólu z hokejky SAMUELA BUČEKA, ktorý si to s pukom po vyhratom buly namieril na os klziska a strelou švihom prekonal brankára hostí. Asistencie. Martin Bodák, Jozef Baláž.
     
    53:05
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Varttinena.
     
    52:08
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva so šťastím štvrtý gól po tom, čo sa strela WILIEHO RASKOBA od modrej odrazil od chrbta jedného z hráčov hostí až do bránky. Asistencie: Adam Rockwood, Filip Bajtek.
     
    45:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci podnikli rýchly protiútok, Hovorka potiahol puk po ľavej strane, prihral ho na os klziska na Varttinena, ktorý sa neulakomil na strelu ale prihral puk na pravú stranu na MARTINA KRIŠKU, ktorý strelou z prvej prestrelil domáceho brankára. Asistencie: Marek Hovorka, Aleksi Varttinen.
     
    38:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    O'Connor teraz neudržal Salijovu delovku od modrej a ALEKSANDR SHEPELEV puk následne dokázal na radosť hostí dopraviť do siete. Hostia využívajú presilovku. Asistencia: Arturs Salija.
     
    36:54
    Liptáci si zahrajú presilovku pri vylúčení Bodáka za hákovanie.
     
    34:29
    Nitra dala gól!
    Vošvrda vyrazil Bodákovu strelu z pravej strany iba pred seba, k puku sa dostal TOMÁŠ HRNKA, ktorého následný pokus sa so šťastím dokotúľal do siete. Asistencia: Martin Bodák.
     
    28:53
    Nitra dala gól!
    Nitra dokázala nápor z predchádzajúcich minút pretaviť na druhý gól. Raskob prihral puk cez šírku klziska na pravú stranu na Holešinského, ktorému puk ušiel za bránku. Domáci útočník následne počkal na správny moment a prihral pred bránku na nepokrytého SAMUELA BUČEKA, ktorý strelou z prvej po ľade prekonal brankára hostí. Asistencie: Adrián Holešinský, Wilie Raskob.
     
    20:39
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú hostia pri vylúčení Bučeka.
     
    01:15
    Nitra si po góle zahrá presilovku pri vylúčení Varttinena za sekanie.
     
    01:03
    Nitra dala gól!
    Hostia nedostali puk z obranného pásma, na modrej ho zachytil Pupák, vyslal strelu od modrej, ktorú Vošvrda iba vyrazil pred seba a FILIP BAJTEK následne nemal problém prekonať ležiaceho brankára hostí. Asistencia: Miroslav Pupák

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 2. Bajtek (Pupák), 29. Buček (Holešinský, Raskob), 35. Hrnka (Bodák), 53. Raskob (Rockwood, Bajtek), 54. Buček (Bodák, Baláž), 54. Rockwood (Varga), 57. Buček (Mezei) – 39. Shepelev (Salija), 46. Kriška (Hovorka, Varttinen)


    HK Nitra: O'Connor (Honzík) – Mezei, Bodák, Švarný, Raskob, Pupák, Rais, Molnár – Buček, Baláž, Holešinský – Tvrdoň, Rockwood, Varga – Bajtek, Hrnka, Volko – Múčka, Šramaty, Drábek
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (Kozel) – Varttinen, Ventelä, Shepelev, Salija, Mezovský, Krempaský, Feherpataky – Handlovský, Hovorka, Kriška – Obdržálek, Kalousek, Jurík, Chuvilov, Haluška, Paločko, Dunčko, Nemec, Droppa
    Trenér: Milan Jančuška

    Rozhodčí: Adamec, Snášel, Jedlička, Ordzovenský

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri