Toronto – Ottawa 6:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:6 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:5 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:0 (kon.) | Detroit – Boston 1:5 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 8:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 4:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:4 (po pr.)
Vegas – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Seattle Kraken
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Vancouver Canucks
Neděle 02.01.2022, 04:09 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Tanner PEARSON - 2:5
     
    57:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté gólem do prázdné branky definitivně stvrzují vítězství v dnešním utkání! Po dalším neúspěšném průniku do útočného pásma se puku po krátké a účinné kombinaci zmocnil při středovém kruhu TANNER PEARSON, jenž poslal puk bezpečně do prázdné branky 2-5! J.T. Miller, Tyler Myers.
    51:29 Conor GARLAND - 2:4
     
    51:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté ovšem přichází s velmi rychlou odpovědí, což opět mění dosavadní průběh utkání! Po další chybě domácích se dostal ke střele z mezikruží CONNOR GARLAND, který spíše svým technickým pokusem nakonec dokázal překonat Phillipa Grubauera 2-4! Quinn Hughes, Tanner Pearson.
    50:43 Will BORGEN - 2:3
     
    50:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí jsou přeci jen za svou aktivitu odměněni korigovací brankou, která je pro ně nesmírně důležitá! Po kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele z modré čáry WILL BORGEN, jenž dokázal prudce propálit vše, co mu stálo v cestě 2-3! Asistence: Alexander Wennberg.
    44:46 Tyler MOTTE - 1:3
     
    44:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí opět chybují a toho hosté náramně lehce využívají. Po nedozumnění v zadních řadách se dostal k puku Matthew Highmore , ten ale ještě vylepšil pozici pro TYLERA MOTTEHO , který dokázal pohotově překonat německého brankáře v barvách Seattlu nad jeho lapačku 1-3! Asistence: Matthew Highmore.
    30:10 Calle JÄRNKROK - 1:2
     
    30:10
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se po rychlé kombinaci dostávají ke snížení, což je pro průběh zápasu velmi důležité! Ke střel se po vyhrané buly dostal na modré čáře CALLE JÄNKROK, který dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě 1-2! Asistence: Carson Soucy, Yanni Gourde.
    14:49 Nils HÖGLANDER - 0:2
     
    14:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Z koncem početní výhody zvyšují hosté své vedení již o dvě branky! Střelu na teč od Brada Hunta si pohotově našel NILS HÖGLANDER , jenž dokázal puk jasně a přesně usměrnit za záda Phillipa Grubauera, který na střelu jednoduše neměl nárok 0-2! Asistence: Brad Hunt, Oliver Ekman-Larsson.
    08:53 Vasilij PODKOLZIN - 0:1
     
    08:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se z ničeho nic dostávají po chybě domácích do vedení. Po špatné rozehrávce se tedy na puk dostal VASILI PODKOLOZIN, který dokázal zakončit do výborného místa nad lapačku nepříliš jistého Phillipa Grubauera 0-1!. Bez asistence.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 31. Järnkrok (Soucy, Gourde), 51. Borgen (Wennberg) – 9. Podkolzin, 15. Höglander (B. Hunt, Ekman-Larsson), 45. Motte (Highmore), 52. Garland (Q. Hughes, Pearson), 58. Pearson (J. T. Miller, T. Myers)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – Giordano (C), Oleksiak, A. Larsson, H. Fleury, Borgen, Soucy – Jordan Eberle (A), Geekie, McCann – Blackwell, Gourde (A), Donskoi – Järnkrok, Sheahan, Wennberg – Marcus Johansson, Lind, True – M. McCormick.
    Trenér: David Hakstol

    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson (A), Poolman, Burroughs, B. Hunt – Chiasson, J. T. Miller (A), Pearson – Höglander, Horvat (C), Dickinson – Garland, Elias Pettersson, Podkolzin – Highmore, Lammikko, Motte.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: South (USA), Chmielevski (CAN) – Barton (USA), Vaughan (CAN)
    bahis siteleri