Vladivostok – Chabarovsk 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 2:6 (kon.) | Barys – Riga 7:1 (kon.)
Ufa – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Minsk 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 0:0 (odl.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 03.01.2022, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:07 Arťom GALIMOV - 2:6
     
    56:07
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak nyní je o vítězi už definitivně rozhodnuto, neboť jdou hosté do vedení 6:2! Ilja Morozov trestuhodně přišel o kotouč na modré čáře a Kazaň se dostal do rychlého brejku, kdy si ARŤOM GALIMOV vyměnil kotouč s Kovalenkem a následně zakončil do poloprázdné branky. Asistence: Nikolaj Kovalenko.
    46:12 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:5
     
    46:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 5:2 a pravděpodobně je rozhodnuto! Po zmatku v brankovišti, kdy puk klouzal po brankové čáře od tyče se ještě domácí ubránili, ale za pár sekund pálil do odkryté svatyně DMITRIJ KAGARLICKIJ a tentokrát už ležící Harri Säteri neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jordan Weal.
    42:58 Jordan WEAL - 2:4
     
    42:58
    Kazaň vstřelila branku!
    A je to znovu o dvě branky pro Ak Bars! Tohle si určitě bude domácí gólman Harri Säteri vyčítat, protože si nepohlídal mezírku mezi výstrojí a brankovou konstrukcí, čehož střelou z pravé strany využil JORDAN WEAL. Asistence: Daniil Tarasov.
    36:42 Anton ŠENFELD - 2:3
     
    36:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a snižují na 2:3! Alexandr Šarov na levé straně posunul kotouč před sebe ANTONU ŠENFELDOVI, který do skákajícího puku plácnul hokejkou a nakonec z toho bylo fantastické zakončení k levé tyči. Asistence: Alexandr Šarov a Valentin Pjanov.
    32:16 Steven KAMPFER - 1:3
     
    32:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda a hosté odskakují do dvoubrankového vedení! STEVEN KAMPFER totiž předvedl fantastické sólo z vlastní poloviny a následně z mezikruží vystřelil zápěstím, což Harri Säteri chytil, ale neudržel a Kampfer se následně z dorážky už nemýlil. Asistence: Kristian Chenkel.
    30:20 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:2
     
    30:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté jdou zpět do vedení a je to 2:1 pro Ak Bars! Ve hře 4 na 4 se Pär Lindholm dostal dopředu po pravé straně a následně posunul kotouč na DMITRIA KAGARLICKÉHO, který bekhendem zakončil pod vyrážečku Säteriho. Asistence: Pär Lindholm.
    08:56 Vjačeslav LITOVČENKO - 1:1
     
    08:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí využívají nabídnutou přesilovou hru a srovnávají na 1:1! Oleg Li z pravé strany poslal puk před bránu soupeře, kde nadvakrát zakončoval VJAČESLAV LITOVČENKO a dokázal kotouč protlačit za záda Biljalova. Asistence: Oleg Li a Michal Čajkovský.
    00:19 Nikolaj KOVALENKO - 0:1
     
    00:19
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme tady velice brzkou branku a hosté tak otevírají gólový účet! NIKOLAJ KOVALENKO se dostal k odraženému kotouči po střele Galimova a poslal jej z levé strany do odkryté svatyně. Asistence: Arťom Galimov a Kristian Chenkel.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 9. Litovčenko (O. Li, Čajkovský), 37. Šenfeld (Šarov, Pjanov) – 1. Kovalenko (Arťom Galimov, Chenkel), 31. Kagarlickij (P. Lindholm), 33. Kampfer (Chenkel), 43. Weal (Tarasov), 47. Kagarlickij (Weal), 57. Arťom Galimov (Kovalenko)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – J. Alanov, Jokipakka, Ilja Morozov, Kudako, Čajkovský, K. Alexejev, D. Ovčinnikov, N. Jefremov – Litovčenko, N. Shore (A), O. Li – Šenfeld, Pjanov, Šarov (A) – Lipon, Goluběv, Česalin (C) – Nikita Šaškov, A. Jakovlev, N. Korotkov.
    Trenér: Andrej Martěmjanov

    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (Golubjov) – Kampfer, Chenkel, Demers, N. Ljamkin, Adamčuk, Rukavišnikov, D. Žuravljov – Kovalenko, Arťom Galimov, Fehr – K. Petrov (A), Weal, Tarasov – M. Gluchov (A), P. Lindholm, Kagarlickij – Katělevskij, Safonov, Lukojanov (C).
    Trenér: Dmitrij Kvartalnov

    Rozhodčí: Ansons, Odinš – Viljugin, Osipov

    Diváci: 4600
    bahis siteleri