Vladivostok – Chabarovsk 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 2:6 (kon.) | Barys – Riga 7:1 (kon.)
Ufa – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Minsk 3:5 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 0:0 (odl.)
konec
Severstal Čerepovec
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 03.01.2022, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Jegor MOROZOV - 3:5
     
    56:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Joonas Nättinen ošálil svého strážce zaseknutím v levém kruhu. Přidal i přihrávku před bránu, kde pohotovou střelou snížil na dvougólový rozdíl domácí kapitán JEGOR MOROZOV. Asistence: Joonas Nättinen.
    50:38 Arťom DĚMKOV - 2:5
     
    50:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí naděje na body zase klesají k nule! Gorbunov v rychlém protiútoku centroval přes dva beky na Hudáčka. Toho Podjapolskij u levé tyčky vychytal, ale zároveň nechal odkrytou klec pro bekhendovou dorážku ARŤOMA DĚMKOVA. Asistence: Libor Hudáček, Roman Gorbunov.
    49:08 Kirill PILIPENKO - 2:4
     
    49:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Risk bez gólmana se domácím vyplatil! Jakob Stenqvist dirigoval přesilovku jako jediný muž na modré čáře. Jako adresáta přihrávky si vybral KIRILLA PILIPENKA a Rybár tentokrát byl na přesnou střelu z pravého kruhu krátký. Asistence: Jakob Stenqvist, Daniil Vovčenko.
    27:35 Tyler GRAOVAC - 1:4
     
    27:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Severstal to začíná mít k bodům hodně daleko! Pilipenko ani Kodola si nebyli schopni vzít puk z předbrankového prostoru. Mosaljov nahrál TYLERU GRAOVACOVI, jenž se přesunul přes mezikruží na levou polovinu kluziště a přehodil roztaženého gólmana. Asistence: Denis Mosaljov.
    22:32 Taylor BECK - 1:3
     
    22:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté v přesilovce zvyšují na 3:1! Almqvist se dlouho rozhlížel po okolí z modré čáry. Nakonec se rozhodl pro přihrávku do pravého kruhu, odkud střelou zápěstím překonal Podjapolského TAYLOR BECK. Asistence: Adam Almqvist, Arťom Děmkov.
    12:21 Dmitrij KOROBOV - 1:2
     
    12:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým otáčí stav ve svůj prospěch! Trefil se kapitán DMITRIJ KOROBOV, který se odvážně vrhl mezi čtyři protihráče. Na ose ztratil stabilitu, ale i vpádu senzačně prostřelil Dmitrije Šugajeva. Asistence: Lukas Bengtsson.
    08:27 Malte STRÖMWALL - 1:1
     
    08:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Náskok Severstalu je rychle pryč! Taylor Beck se až nečekaně snadno uvolnil na pravém křídle, odkud dal puk na levý kruh a Šugajev vůbec nestihl reagovat na nechytatelný příklep z dílny MALTEHO STRÖMWALLA. Asistence: Taylor Beck, Mattias Tedenby.
    07:14 Robin PRESS - 1:0
     
    07:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka končí domácím gólem! Joonas Nättinen dával puk na pravé křídlo, odkud Stenqvist nabil k modré čáře a JEGOR MOROZOV ranou z jedné prostřelil obránce Minsku i brankáře Rybára. Asistence: Jakob Stenqvist, Joonas Nättinen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Press (Stenqvist, Joonas Nättinen), 50. Pilipenko (Stenqvist, Vovčenko), 57. J. Morozov (Joonas Nättinen) – 9. Strömwall (T. Beck, Tedenby), 13. D. Korobov (L. Bengtsson), 23. T. Beck (Almqvist, Děmkov), 28. Graovac (Mosaljov), 51. Děmkov (L. Hudáček, R. Gorbunov)


    Severstal Čerepovec: Šugajev (13. Podjapolskij) – Chochlov, Press, Stenqvist, Timašov, M. Chabarov, N. Makejev, N. Chlystov – Liška, Joonas Nättinen, J. Morozov (C) – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – Jemec, Abrosimov, Geraskin (A) – D. Dumbadze, A. Alexejev (A), Dmitrij Moisejev – M. Kazakov.
    Trenér: Andrej Razin

    HC Dinamo Minsk: Rybár (Varfolomejev) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), Sapego, Almqvist, Šinkevič (A), A. Lindholm, J. Krejčík – T. Beck (A), Usov, Tedenby – Strömwall, M. Kempe, K. Voronin – L. Hudáček, Děmkov, R. Gorbunov – Alistrov, Graovac, Mosaljov.
    Trenér: Craig Woodcroft

    Rozhodčí: Bělov, Vasiljev – Parikov, Strelcov

    Diváci: 4 252
    bahis siteleri