Chabarovsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Ufa – Riga 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
Omsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Jokerit – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:4 (2:2, 2:0, 2:2)
Dinamo Riga
Středa 05.01.2022, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Grigorij Panin podrazil na obranné modré pronikajícího Gustavse Millerse a už sedí na trestné lavici, kde by měl při nejlepším pobýt dvě minuty.
     
    54:53
    Ufa se hnala do přečíslení tři na jednoho, jenže Alexandr Kadějkin srazil ve středu hřiště vracejícího se Gustavse Millerse a fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    32:47
    Riga si zahraje přesilovou hru. Markus Granlund se provinil hákováním ve středu hrací plochy, kde u hrazení poslal háčkem k zemi Gustavse Millerse.
     
    18:42
    Je to tak, Daniil Alalykin v předbrankovém prostoru lehce šťouchl čepelí do Millerse a dostává 2+2 minuty za bodnutí špičkou hole do soupeře!
     
    11:52
    Ufa si navíc zahraje další početní výhodu, Emile Poirier ve středu kluziště trochu nešikovně podrazil jednoho ze soupeřů a už sedí na trestné lavici, kde bude chtít setrvat celé dvě minuty. Gints Meija mezitím vysvětluje spoluhráčům, jak si představuje hru v oslabení.
     
    05:43
    Dinamo už je kompletní, navíc si zahraje přesilovku. Nikolaj Kuljomin je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem, když ve středu hřiště trochu podrazil nohou navrátivšího se Jordona Southorna.
     
    03:24
    Jordon Southorn nyní ve středu kluziště jednoznačně podrazil pronikajícího protivníka a Ufa si tak zahraje druhou přesilovou hru. Dokáže ji znovu využít?
     
    00:28
    Filips Buncis je okamžitě vyloučen na dvě minuty za držení, visel na zádech Hartikainena jako ozdoba na vánočním stromečku v rohu kluziště, zasloužený trest ho nemine.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Hartikainen (Markus Granlund, Kadějkin), 12. P. Larsen (Markus Granlund, Hartikainen), 21. P. Larsen (Markus Granlund, Panin), 25. Alalykin (Baškirov), 50. Alalykin (Baškirov), 51. V. Tichonov (Markus Granlund) – 19. Jelisejevs (Meija, Červený), 20. Zile (Jelisejevs, Červený), 57. E. Poirier (Zile, Jelisejevs), 58. E. Poirier (Jelisejevs, Freibergs)


    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Panin (C), P. Larsen, Chafizullin, Viktor Antipin, J. Birjukov, Zubarev, Mjasiščev – V. Tichonov, Markus Granlund, Hartikainen (A) – N. Kuljomin, Kadějkin (A), Šmeljov – Baškirov, Chochrjakov, Pustozjorov – Alalykin, G. Kuzmin, Kartajev – Platt.
    Trenér: Tomi Lamsa.

    Dinamo Riga: Vitols (25. J. Hudáček) – Zile, Skvorcovs, Freibergs, Ozolš, Tumanovs, Southorn, Andzans – Jelisejevs, Červený, Meija (A) – Karsums (C), E. Poirier, Chisamutdinov – Buncis, Radil (A), Lorito – E. Kulda, Millers, Švanenbergs.
    Trenér: Vladimir Krikunov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kulakov – Galimov, Maximovsky.

    Diváci: 5 304
    bahis siteleri