Chabarovsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Ufa – Riga 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
Omsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Jokerit – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (2:0, 1:1, 0:2 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 05.01.2022, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťom DĚMKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dinamo Minsk.
    ARŤOM DĚMKOV má šikovné ruce! Vymíchal Igora Saprykina a zakončil kolem jeho levého betonu! Viťaz – Minsk 3:4 .
    47:50 Arťom DĚMKOV - 3:3
     
    47:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka a světe div se – Minsk vyrovnává! Adam Almqvist se s ničím nemazal, zamíchal s pukem na modré čáře a poslal kus černé gumy směr Igor Saprykin a tečí se prosadil ARŤOM DĚMKOV. Brankář Viťazu měl plnou hlavu clonících hráčů a s dalším problémem v podobě letícího kotouče, který ještě změnil směr už si nebyl schopen poradit! Stěpan Urulin s kamenným výrazem opouští trestnou lavici, aréna v Podolsku ztichla a nás čeká ještě pořádně zajímavý závěr! 3:3. Asistence: Adam Almqvist a Taylor Beck.
    45:04 Libor HUDÁČEK - 3:2
     
    45:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak dnes to zatím je One man show v modrobílém dresu v podání LIBORA HUDÁČKA! Slovenský forward skvěle pracoval v brankovišti, spojil síly s Adamem Almqvistem, jenž jej milimetrově našel, lehce sáhnul do puku a překonává gólmana soupeře! 3:2! Asistence: Adam Almqvist a Sergej Sapego.
    33:33 Niko OJAMÄKI - 3:1
     
    33:33
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! NIKO OJAMÄKI dostal po ukázkové kombinaci nabito na vrchol levého kruhu, napřáhl se a ukázkovou bombou propálil bezmocného Rybára. Je z toho krásný gól a především stav 3:1 pro Viťaz! Asistence: Valtteri Kemiläinen a Miro Aaltonen.
    24:22 Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    24:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Tak praví staré hokejové pravidlo, které teď znovu vzešlo v platnost! Viťaz se hnal do svižné akce, Patrik Rybár šikovně zasáhl a hosté hned otočili hru. Puku se ujal další Slovák – snajpr LIBOR HUDÁČEK, projel se po pravé straně, dostal trochu prostoru, vypálil a především vsítil svůj první gól po návratu do KHL, respektive první gól v modrobílém běloruském dresu!
    11:07 Valtteri KEMILÄINEN - 2:0
     
    11:07
    Viťaz právě vstřelil branku!
    2:0! Finský obránce VALTTERI KEMILÄINEN se ujal role distributora puků na modré čáře, v povedené přesilovkové kombinaci dostal v pravý čas přihrávku zpoza branky, otevřel se před ním prostor, napřáhl se a ukázkově vypálil mezi betony bezmocného slovenského brankáře Patrika Rybára! Produktivní bek dávýá svou pátou branku v ročníku, získává jubiljní pětadvacátý bod a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Daniel Audette a Miro Aaltonen .
    01:21 Ilja ARKALOV - 1:0
     
    01:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    První střela na Rybára a hned první gól! Nikita Gončarov ukořistil puk na modré čáře, málem jej znovu ztratil, ale ujal se jej ILJA ARKALOV, jenž se kusu černé gumy ujal v rohu a trochu překvapivě vypálil! Brankáře Dinama tato akce zaskočila, navíc mu bylo bráněno ve výhledu a kotouč tak za svá záda skutečně propustil. Arkalov nadšeně oslavuje vstřelenou branku a domácí Viťaz vede 1:0! Asistence: Nikita Gončarov.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 2. Arkalov (N. Gončarov), 12. Kemiläinen (Audette, M. Aaltonen), 34. Ojamäki (Kemiläinen, M. Aaltonen) – 25. L. Hudáček, 46. L. Hudáček (Almqvist, Sapego), 48. Děmkov (Almqvist, T. Beck), rozh. náj. Děmkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fjodor Malychin (VTZ)
    0:1   Libor Hudáček (MIN)
    2. série:
    0:1   Kirill Rasskazov (VTZ)
    0:1   Mattias Tedenby (MIN)
    3. série:
    0:1   Niko Ojamäki (VTZ)
    0:1   Taylor Beck (MIN)
    4. série:
    1:1   Vitalij Popov (VTZ)
    1:1   Dmitrij Bujnickij (MIN)
    5. série:
    1:1   Miro Aaltonen (VTZ)
    1:2   Arťom Děmkov (MIN)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (I. Ježov) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, Lisovec, D. Musin, Golovkov (A), Borodkin, K. Ljamin – Starkov, M. Aaltonen (A), Ojamäki – Audette, V. Popov, Smolin – Arkalov, Malychin (C), N. Gončarov – Urulin, Rasskazov, I. Zinčenko.
    HC Dinamo Minsk: Rybár – D. Korobov (C), L. Bengtsson, Almqvist, Sapego, A. Lindholm, V. Jerjomenko – Tedenby, Usov, T. Beck (A) – Bujnickij, M. Kempe, Strömwall – R. Gorbunov, L. Hudáček, Děmkov (A) – Alistrov, Graovac, Mosaljov.

    Rozhodčí: Ovinikov, Ravodin
    bahis siteleri