Charlton – Norwich 0:1 (kon.) | Liverpool – Shrewsbury 4:1 (kon.) | Tottenham – Morecambe 3:1 (kon.)
West Ham – Leeds 2:0 (kon.) | Wolverhampton – Sheffield Utd. 3:0 (kon.) | Nottingham – Arsenal 1:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
3:0 (1:0)
Sheffield United
Neděle 09.01.2022, 15:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Paul Tierney nastavuje 3 minuty.
     
    85
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Podence, přichází Cundle.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Neves, přichází Jordao.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Freeman (Sheffield United FC).
     
    82
    Raúl Jiménez teď táhl další brejk a předal na Trincaa do pravé strany. Portugalec mohl pálit, ale vrátil míč pod sebe zpět a Jiménezovu ránu musel přizvednout Foderingham.
    80. PODENCE - 3:0
     
    80
    Wolves právě vstřelili branku!
    Šílená hrubka Foderinghama zapříčinila další gól Vlků. Hostující gólman vyběhl z brány, ale na hraně vápna ho přelstil Jiménez a míč mu ukradl. Všiml si, že na ose hřiště číhá DANIEL PODENCE, který z kroku zamířil do prázdné brány, kde sice stáli dva bránící hráči, ale ani jeden neměl šanci zasáhnout. Asistence: Raúl Jiménez.
     
    79
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Sharp, přichází Ndiaye.
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Berge, přichází Norwood.
     
    75
    Billy Sharp měl šanci okamžitě snížit, když se velmi dobře opřel do centru z pravé strany. Jeho volej ale nešel úplně k tyči, čehož využil Ruddy a pohotovým zákrokem se alespoň rozehřál.
    72. SEMEDO - 2:0
     
    72
    Wolves právě vstřelili branku!
    Nádherná rychlá akce Wolves končí druhým gólem. Sheffield vysunul pressing, který ale domácí překonali a Podence vysunul Ait-Nouriho po levé straně. Záložník Vlků poslal krásný pas napříč celým vápnem na NELSONA SEMEDA a ten neměl problém poslat míč do protipohybu Foderinghama. Asistence: Rayan Ait-Nouri.
     
    69
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Traoré, přichází Trincao.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Silva, přichází Jiménez.
     
    65
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází McGoldrick, přichází Burke.
     
    61
    Max Kilman teď výborně zapracoval v defenzivě a odhlavičkoval míč u rohového kopu. Traoré se vydal vstříc soupeřově bráně a nevybíravě ho sestřelil Chris Basham, za což viděl žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Robinson, přichází Freeman.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Marcal, přichází Moutinho.
     
    45
    Paul Tierney přidává nakonec pouze jedinou minutku.
     
    41
    Sheffield se gólu dočkal, ale Paul Tierney ho neuznává! Billy Sharp se po sérii odrazů dostal k bráně a skákající míč špičkou dostal do sítě, ale údajně měl nohu příliš vysoko a ohrozil Dendonckera, který šel do míče hlavou. Překvapivě do akce nešli ani pánové rozhodčí, kteří sedí v křesle u videa.
     
    33
    Po delší době zase několik šancí v řadě pro domácí tým. Celek z Premier League zatím využívá toho, že Robinson hraje opravdu velmi špatný zápas. Tentokrát přes něj lehce přešel Traoré, jehož střela byla sražena, což následně potkalo také ránu Nevese.
     
    27
    Vlci rozjeli obrovský kolotoč a hrají si se svým soupeřem. Aby je ale nemrzelo, že v další šanci ztroskotal Rayan Ait-Nouri, který z pravé strany střílel levačkou na vzdálenější tyč, kterou minul.
     
    25
    Pokračuje přehlídka spálených šancí. Fabio Silva hraje senzační zápas, tentokrát vyvezl míč až ze své poloviny, narazil si s Podencem a mířil osamocený na Foderinghama se skákajícím míčem. Pokusil se o lob, ale hostující gólman míč konečky prstů vyškrábl vedle.
     
    23
    Adama Traoré teď ukázal, proč není pravidelně v základní sestavě. Robinson vyrobil druhou šílenou hrubku v zápase a namazal Fabiu Silvovi, který vysunul právě svalnatého Španěla. Traoré si solidně zpracoval balón, ale jeho střela z úrovně penalty letěla několik metrů nad bránu. Byť byl křídelník Wolves dostupován, měl zakončit určitě lépe.
     
    14
    Wolves právě vstřelili branku!
    Vlci ukázali Šavlím, jak se proměňují šance. Fabio Silva pronikl po pravé straně a využil zaváhání obrany hostů, podíval se nalevo, kam si naběhl DANIEL PODENCE a ten po zpracování vypálil prudce po zemi, kam Foderingham nemohl dosáhnout. Asistence: Fabio Silva.
     
    13
    Co teď spálil McGoldrick?! Zkušený forvard dostal míč do vápna mezi penaltu a malé vápno, zpracoval si ho a následně střílel na Ruddyho, který míč dostatečně zpomalil, aby ho před brankovou čárou ukopl Coady. Obrovská šance Sheffieldu.
     
    5
    Vůbec poprvé se dostal k míči Adama Traoré a publikum na Molineaux okamžitě ožilo. Domácí křídelník přehrál dva soupeře a nacentroval do malého vápna, kde se k hlavičce dostal Silva, ale jeho pokus neměl razanci, takže Foderingham nakonec bez větších potíží zasáhl.
     
    2
    United začali hodně aktivně a ještě nepustili Vlky z jejich obranné poloviny. Navíc přišla druhá tutovka, tentokrát ještě větší než ta první. David McGoldrick se opřel do hlavičky po centru z levé strany a míč letěl jen těsně vedle!
     
    1
    Ait Nouri udělal obrovskou chybu v rozehrávce a Billy Sharp okamžitě střílel z vnitřku vápna a jen těsně minul vzdálenější tyčku.

    Lukáš Foff

    Branky: 14. Podence, 72. Semedo, 80. Podence

    Karty:   61. Basham (SHU), 84. Freeman (SHU)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 7:9.
    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Kilman, Coady, Marcal – Semedo, Dendoncker, Neves, Ait Nouri – Traore, Silva, Podence.
    Náhradníci: Moulden – Cundle, Giles, Jimenez, Jordao, Lembikisa, Moutinho, Sanderson, Trincao.

    Trenér: Bruno Lage.

    Sheffield United: Foderingham – Bogle, Basham, Gordon, Robinson, Norrington-Davies – Berge, Hourihane, Osborn – McGoldrick, Sharp
    Náhradníci: Eastwood – Brewster, Burke, Freeman, Ndiaye, Norwood, Slater, Starbuck.

    Trenér: Paul Heckingbottom.

    Rozhodčí: Tierney
    bahis siteleri